05 / 05 / 2024

gayrimenkul fiyatlarını alıcı mı belirleyecek

gayrimenkul fiyatlarını alıcı mı belirleyecek

Gayrimenkullerin internet aracılığıyla alınıp satılabileceği yeni bir sistem geliştirildi. Tapu.com adıyla kurulan pazaryeri, banka, inşaat şirketleri ve diğer kurumsal gayrimenkul portföyleri için yeni bir satış kanalı oluşturuyor.

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

Konut piyasasında fiyatı alıcının belirlediği döneme mi geçiliyor? 

Konut fiyatları ile ilgili tartışmalar devam ederken, Değer Yatırımcısı Furkan Yavuz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut piyasasında fiyatı alıcının belirlediği döneme geçildiğini söyledi.

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

Altın gözünü açtı! Yükseliş başladı! Gram altın alış satış ne kadar oldu?  21 Haziran 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, Merkez Bankası faiz kararı öncesi yükselişe geçti. Altın gözünü açtı. Peki gram altın alış satış fiyatı ne kadar oldu? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 21 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

5 yılda memur maaşının alım gücü 6 adet, asgari ücretlinin alım gücü 2.4 adet çeyrek altın tutarında azaldı! 

Sağlık çalışanları başta olacak şekilde memurların aldığı maaşlar ile asgari ücretin son 5 senede altın, dolar ve Euro karşısında eridi. Buna göre, memur maaşının alım gücü 6 adet, asgari ücretlinin alım gücü 2.4 adet çeyrek altın tutarında azaldı. İşte ayrıntılar...

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, buğday ve arpa alım fiyatlarını açıkladı! İşte o rakamlar...

Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı sonrasında kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı, buğday ve arpa alım fiyatlarını açıkladı. İşte o açıklama...

Çiftçiler buğday alım fiyatlarını bekliyor! Son dakika buğday, arpa, mısır fiyatları kaç lira oldu? 

Buğday üreticisi müdahale alım fiyatının açıklanmasını dört gözle beklerken, son dakika borsa fiyatlarını da araştırıyor. Peki son dakika buğday, arpa, mısır fiyatları kaç lira oldu? İşte 14 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Altın fiyatlarında çarpıcı düşüş! Tek tek açıklanan rakamları görenler gözlerine inanamadı! 14 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatlarında çarpıcı düşüş... Tek tek açıklanan rakamları görenler gözlerine inanamadı... İşte 14 Mayıs 2023 altın fiyatları...

Altın esip gürledi! Altın alıp satmak isteyenler hemen baksın! 9 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Altın fiyatları yeni günde de resmen esip gürledi. Altın fiyatları  bugün ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın kaç lira? Altın alıp satmak isteyenler hemen bakın! 9 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altın bir yükseldi pir yükseldi! Altın alıp satmak isteyenler acil bakın! 16 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları 16 Nisan Pazar günü altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?  Altın alıp satmak isteyenler acil bakın! 16 Nisan 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatları dalgalanıyor! Altın alıp satmak isteyenler kuyumcuya gitmeden acil bakın! 4 Nisan canlı altın fiyatları

Altın fiyatları dolar kurundaki hareketlilikle birlikte dalgalanmaya devam ediyor. Özellikle altın alıp satmak isteyenler kuyumcuya gitmeden güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? Canlı altın fiyatları 4 Nisan 2023.

İslam Memiş'ten gram altın için can alıcı açıklama geldi! 8,5 ayımız daha var! Filmin sonunda kazanan siz olacaksınız

Altın fiyatlarındaki hareketlilikle beraber Altın analisti İslam Memiş'ten can alıcı açıklama geldi. Filmin sonunda kazanan siz olacaksınız...

Zirve yine Türkiye'de! Altın alımları sürüyor

WGC’nin bilgilerine göre evvelki senenin en büyük altın alıcısı olan TCMB, ocak ayında da liderlik koltuğunu kimseye bırakmadı.

gayrimenkul fiyatlarını alıcı mı belirleyecek Haberi

gayrimenkul fiyatlarını alıcı mı belirleyecek

Gayrimenkullerin internet aracılığıyla alınıp satılabileceği yeni bir sistem geliştirildi. Tapu.com adıyla kurulan pazaryeri, banka, inşaat şirketleri ve diğer kurumsal gayrimenkul portföyleri için yeni bir satış kanalı oluşturuyor. Tapu.com'da gayrimenkul ve arsaların alım-satımı online açık artırma usulü ile yapılıyor. Açık artırmaya katılmak isteyenlerin kartından belli bir provizyon çekilmesi yeterli oluyor. Sadece kazanandan hizmet bedeli tahsil ediliyor ve açık artırmayı kazanamayan tüm katılımcılardan çekilen provizyon iade ediliyor. Gayrimenkul ya da arsanın tutarı ise tapu. com'a değil her satışta olduğu gibi doğrudan satıcıya ödeniyor. Modern ekonomilerde, gerçek fiyat dengesinin alıcı ve satıcının buluştuğu pazaryerlerinde oluştuğunu belirten tapu.com kurucularından Emre Erşahin, gayrimenkul sektörünün de bu şeffaflığı hak ettiğini söyledi. Erşahin, "Ağırlıklı olarak Dünya Bankası'nın yatırım ayağı Uluslararası Finans kurumu (IFC), Avrupa Kalkınma ve...