04 / 05 / 2024

Gayrimenkul pazarlama yöntemleri

Gayrimenkul pazarlama yöntemleri

Koronavirüs salgınının gayrimenkul sektörüne olumsuz etkilerinin azaltılması gerektiğini belirten Gayrimenkul PR şirketi, ‘Her şeyin değiştiği hayatımızda, Gayrimenkul satışlarında uygulanan klasik yöntemler değişmeli ki sektörde finansal canlılık korunabilsin’ açıklamasıda bulundu.

Evim Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evim Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Gassemie Parvin tarafından kuruldu.

Almela Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Almela Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Colm Bernard Hurl tarafından kuruldu.

Azize Şahin Gayrimenkul Pazarlama Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Azize Şahin Gayrimenkul Pazarlama Turizm İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Azize Şahin tarafından kuruldu.

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Gps Konut Ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim tarafından kuruldu.

Anadolu Grand Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Grand Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Tuncay Yıldırım tarafından kuruldu.

Roof Proje Geliştirme Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Roof Proje Geliştirme Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Ekrem Ramazanoğlu tarafından kuruldu.

Özkaleli Beton Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaleli Beton Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Erdal Yılmaz, Galip Yılmaz, Mustafa Yılmaz ve Serdar Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Quattro Project İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quattro Project İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Hamide Yıldız Karaman tarafından kuruldu.

Try Proje Danışmanlık Ve Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Try Proje Danışmanlık Ve Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz polat tarafından kuruldu.

Artwise Gayrimenkul Pazarlama Ve Proje Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Artwise Gayrimenkul Pazarlama Ve Proje Geliştirme Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Özdel tarafından kuruldu.

Brosco Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brosco Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  350 bin TL sermaye bedeli ile Birsen Nur Ünlü Yiğit tarafından kuruldu.

Anrev Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anrev Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Yılmaz tarafından kuruldu.

Emlak vergisi ödeme yöntemleri 2021!

2020 yılında gayrimenkul satın alan kimselerin vergi sorumluluğu 2021 yılında başlıyor. Peki emlak vergisi ilk taksit ödemeleri ne zaman? Emlak vergisi nasıl ödenecek? İşte emlak vergisi ödeme yöntemleri 2021...

Gayrimenkul pazarlama yöntemleri Haberi

Gayrimenkul pazarlama yöntemleri

Belirli bir strateji üzerinden gayrimenkul pazarlaması yapan Gayrimenkul PR şirketi, koronavirüs salgının yarattığı endişenin tüketicilerin konut edinme ihtiyaçlarını belirsiz bir döneme ertelemesine veya iptal etmesine neden olduğuu vurguladı.

Önümüzdeki süreç içerisinde konut satışlarının azalsa da devam edeceği kaydedilen açıklamada, şu önerilerde bulunuldu: ''‘Beklenti’ modeli olan yani; ilanı girip, brandayı asıp, müşterinin aramasını bekleyip uygulanan satış yöntemi yeterince sonuçlar veremeyecek. Satış ofisleriyle yoldan geçenlere konut satılamayacağı bir dönemdeyiz. Hayatımızda her şey değişirken iş yapış şekilleri de değişmeli ki, gayrimenkul satış sektörü de yeni normal hayata uyum sağlayıp, finansal canlılığını koruyabilsin.'' 

Yeni Satış Yöntemleri; ‘alternatif pazarlama kanalları, strateji ve farkındalık

Yeni normal hayatımızın gayrimenkul satış yöntemlerinde aydınlanma başlattığından bahseden Gayrimenkul PR şu analizleri yaptı:

''Dijitalleşme; dün yaptığınız işi, bugün internetten yapmak değildir. Gayrimenkul satış sektöründe...