02 / 05 / 2024

gayrimenkul sicili

gayrimenkul sicili

İmpo İmar ekibi tarafından geliştirilen ve şubat ayında hizmete giren www.imardurumu.com, gayrimenkul yatırımcısının imar durumunu kısa sürede sorgulayarak güvenli yatırım yapmasının yolunu açtı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 26 Mayıs 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı, İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 3 Haziran 2021 tarihinde tescil edildi. 

Edip Gayrimenkul'ün genel kurul toplantısı tescillendi!

Edip Gayrimenkul'ün 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının tesciline ilişkin ilan Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde yayınlandı. 

İhlas Gayrimenkul'ün esas sözleşmesinin 6. maddesi değiştirildi!

İhlas Gayrimenkul'ün esas sözleşmesinin 6. maddesi değiştirilmiş olup, değişiklik İstanbul Ticaret Sicili tarafından tescil edildi ve 10214 sayılı Türkiye Ticaret Sicil Gazetesinde ilan edildi.  

Edip Gayrimenkul 2020 yılı için MGI Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Edip Gayrimenkul'ün 2019 yılı olağan genel kurul toplantısında 2020 yılı için seçilen bağımsız denetim şirketi MGI Bağımsız Denetim A.Ş.'nin tescline ilişkin ilan bugün 10113 sayılı Türkiye Ticaret sicili gazetesinde yayınlandı.

Edip Gayrimenkul'ün genel kurul sonuçları tescillendi!

Edip Gayrimenkul'ün 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının tesciline ilişkin ilan Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde yayınlandı. 

Edip Gayrimenkul 2019 yılı için MGI Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Edip Gayrimenkul Yatırım 2019 yılı için MGI Bağımsız Denetim A.Ş. ile anlaştı. Karar Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde yayınlandı...

Gayrimenkulün sicili bir tıkla sorgulanabiliyor!

İmpo İmar ekibi tarafından geliştirilen ve şubat ayında hizmete giren www.imardurumu.com, gayrimenkul yatırımcısının imar durumunu kısa sürede sorgulayarak güvenli yatırım yapmasının yolunu açtı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul toplantı kararları Ticaret Sicili'nde tescillendi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş şirketi 25 haziran 2015 olağan genel kurulunda alınan kararlarının tescilini Kamuyu Aydınlatma Paltformu'nda paylaşmıştır.

Tapu sicili ve belediye işlemleri!

Gayrimenkul hukuku gereğince; özel inşaat işletmelerinin, faaliyetlerini sürdürürken belediye ve tapu dairelerinde çeşitli işlemler yapmaları gerekiyor. İşte söz konusu tapu sicili ve belediye işlemleri bu haberde...

Mustafa Özbek Kıbrıs'ın gayrimenkul zengini

Ergenekon'un finansörü' olarak bilinen Mustafa Özbek'in Kıbrıs'ta gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı

 

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

gayrimenkul sicili Haberi

gayrimenkul sicili

Gayrimenkul yatırımcısı yatırımda güvenli adım atmasını sağlayacak yeni bir rehbere kavuştu. Yatırımcının mülkün imar durumunu sorgulayabileceği, prim potansiyelini ölçebileceği ve mülk üzerindeki kısıtlamalardan haberdar olabileceği yeni rehberi www.imardurumu.com şubat ayında faaliyete geçti.

Test Döneminde Kullanıcılarından Tam Not Aldı

İmpo İmar ekibi tarafından geliştirilen yeni ürün, faaliyete geçmesiyle birlikte yoğun bir ilgiyle karşılandı. Genel kullanıma açılmadan önce uzun bir test dönemi geçiren yeni ürün, İmpo İmar’ın mevcut müşterilerinden tam not aldı. İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, imar durumunun bir mülkün sicili anlamına gelebileceğini belirterek, “Yeni ürünümüz sayesinde gayrimenkul yatırımının sicili artık tek bir tuşla sorgulanabiliyor. Bu durum sorgulama yaparken geniş bir veri tabanından yararlanmanın yanında işlemin kısa sürede sonuçlanmasından dolayı zaman kazandırmak gibi avantajlar getiriyor” dedi.


Güçlü bir veri tabanı ile...