25 / 08 / 2024

Gayrimenkul Teklif

Gayrimenkul Teklif

TeklifBorsasi.com üzerinden açılan ihaleler arasında markalı konut projeleri, okul, hastane, baraj ve altyapı inşaatları bulunuyor. 6 ay, gayrimenkul sektörüne yönelik açılan ihalelerin toplamı 500 milyon lirayı aşıyor

DAP Gayrimenkul'den Çeşme'deki 3 bin 607 metrekarelik arsaya 80.2 milyon TL'lik teklif! 

DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., İzmir ili Çeşme İlçesi Alaçatı Mahallesi'nde yer alan arsanın satış ihalesine katıldı. Peki DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. hangi ildeki arsa için ihaleye katıldı? DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. arsa için kaç lira teklif verdi? İşte ayrıntılar...

Bankalardan ucuza satılık 15 bin gayrimenkul!

Türkiye'de faaliyet gösteren 17 bankanın portföyünde 15 binden fazla gayrimenkul mevcut. Konut, arsa ve iş yeri gibi farklı türlerdeki gayrimenkuller piyasanın altında fiyatlara teklif usulüyle satılıyor. 

Çayırova Belediyesi'nden 69.9 milyon TL'ye satılık 49 gayrimenkul!

xMülkiyeti Çayırova Belediyesi'ne ait olan 49 adet gayrimenkul toplamda 69 milyon 925 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin ihalesi  2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesi gereği “Kapalı Teklif Usulü” çerçevesinde gerçekleştirilecek. 

ÖİB 24 gayrimenkulün ihale süresini uzattı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından satışa sunulan 24 gayrimenkulün son teklif verme tarihi 25 Nisan'a uzatıldı...

TCDD Lüleburgaz'daki gayrimenkulün ihalesini erteledi!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Durak Mahallesi'ndeki 2 gayrimenkulün teklif verme tarihini erteledi...

Peker GYO'nun Almanya'daki binasına 5,1 milyon Euro teklif!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Almanya'nın Heinsberg kentinde yer alan binası için potansiyel bir alıcıdan 5 milyon 100 bin Euro teklif geldi...

ÖİB 22 gayrimenkulün satış ihalesini erteledi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından 28 Haziran 2018 tarihinden itibaren ihale ilanına çıkılan 22 gayrimenkulün son teklif verme tarihini erteledi...

ÖİB'in satışa sunduğu 6 gayrimenkulün ihale tarihi ertelendi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Antalya, Elazığ, İzmir, Karaman, Muğla ve Şanlıurfa'da yer alan 6 gayrimenkul için son teklif verme tarihi 4 Ekim 2018 tarihine uzatıldı..

TCDD'nin Niğde Bor'daki gayrimenkulünü Emak GYO aldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından satış ihalesine çıkarılan Niğde Bor'daki gayrimenkulü 4.1 milyon TL teklif veren Emak GYO aldı..

TOKİ'nin 153 gayrimenkulü için teklif alımları bugün sona eriyor!

TOKİ'nin 35 ildeki 125 iş yeri ve 28 konutu için açık artırma 14 Mayıs'ta tamamlanmış olup, teklif alınmayan lotlar için en geç bugün saat 17.30'a başvurulabiliyor..

Beyoğlu'nda satılık iş hanı!

İstanbul İli Beyoğlu İlçesi, Ömeravni Mahallesi, Meclisi Mebusan Caddesi üzerinde yer alan ''iş hanı'' vasfındaki gayrimenkul teklif alma yöntemi ile satışa çıkarıldı.

ADÜAŞ Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulün süresini uzattı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ) Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulün son teklif verme süresini uzattı..

Emlak Konut 17 gayrimenkulü 169,5 milyona sattı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından satışa çıkarılan 54 gayrimenkulden 17 tanesine teklif geldi...

Gayrimenkul Teklif Haberi

Gayrimenkul Teklif

İnşaat sektöründe herhangi bir işi yaptırmak isteyenlerle iş yapanlar artık internetteki bir  “pazar yeri”nde buluşuyor.Yapı sektörünün nabzı artık internette atıyor. 


İnternette iş yaptırmak isteyenlerin ihale açarak teklif topladıkları ya da ilgili firma ve ustalara doğrudan ulaşabildikleri bir pazar var: TeklifBorsasi.com. Sadece inşaat sektörü değil; nakliye, web programlama, dekorasyon, çatı, boya, mimarlık, temizlik, bebek ve yaşlı bakıcılığı, parti planlama, catering, özel ders gibi hizmet sektöründeki birçok alanda TeklifBorsasi.com üzerinden ihale açmak veya teklif vermek mümkün.


Hizmet sektörünün tüm alanlarında tarafları birbiriyle buluşturan TeklifBorsasi.com, ülke ekonomisinin güçlü kolu gayrimenkul ve inşaat sektöründeki mimar, usta ve KOBİ’lerin yurt içi ve yurt dışındaki projelerden haberdar olmalarını ve birbirleriyle iletişime geçebilmelerini sağlayan online bir iş yapma platformu olarak faaliyetlerini sürdürüyor.


Alışveriş merkezinden baraj ihalesine 500 milyon lira...