05 / 05 / 2024

gayrimenkul ve arsa fiyatları

gayrimenkul ve arsa fiyatları

Gayrimenkullerin internet aracılığıyla alınıp satılabileceği yeni bir sistem geliştirildi. Tapu.com adıyla kurulan pazaryeri, banka, inşaat şirketleri ve diğer kurumsal gayrimenkul portföyleri için yeni bir satış kanalı oluşturuyor.

Çelik Group Gayrimenkul Ve Arsa Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Group Gayrimenkul Ve Arsa Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Çelik tarafından kuruldu.

O ilde arsa ve tesis satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri İli Yahyalı Belediye Başkanlığı, Kayseri Yuları Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul ve arsa için satış ihalesi düzenliyor.

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Alsheıkh Albasha Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsheıkh Albasha Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Walıd E Khalbuss ve Suhaıb Alsheıkh ortaklığıyla 100 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Eyüp, Sakarya Mahallesi, Mimar Sinan Alt Sokak'ta kuruldu.

TMR Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

TMR Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi, Erden Timur Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi, Meltem Sokak İş Kuleleri'nde kuruldu.

Imperıum Gayrimenkul ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Imperıum Gayrimenkul ve İnşaat Anonim Şirketi, Tahsin Arda Akçalı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Üsküdar, Çengelköy Küçüksu Mahallesi, Yalnız Selviyolu Caddesi'nde kuruldu.

Al Sahabe Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Sahabe Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Bılal Khulukı, Abdullah Haj Akoub, Mhd Rafaat Al Hallalı, Abdullah Baerakdar, Mohammad Almasalkhı ortaklığıyla 240 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Fatih'de kuruldu.

Yabancılar Ordu'dan 5 bin metrekarelik gayrimenkul aldı!

Tapu ve Kadastro Samsun Bölge Müdürü HASAN BALABAN, 2015 yılında Ordu İl ve İlçelerinde toplam 44 yabancı uyruklu kişinin toplam 5 Bin metrekarelik gayrimenkul ve arsa alımı gerçekleştirdiğini açıkladı.

Power Gayrimenkul ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Power Gayrimenkul ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Nazire Kılıç Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Bahriye Çelik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

Yurtsever Gayrimenkul ve Gıda Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yurtsever Gayrimenkul ve Gıda Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Yasin Yurtsever tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi, 2299. Sokak'ta kuruldu.

Yesrib Gayrimenkul ve Emlak Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yesrib Gayrimenkul ve Emlak Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Sinan Tüzün Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, Yanyol D-100 Sokak'ta kuruldu.

İştirak Gayrimenkul ve Proje Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

İştirak Gayrimenkul ve Proje Geliştirme Limited Şirketi, Veysel Demir tarafından 1 milyon TL sermaye ile 24 Aralık'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi, Süleyman Demirel Bulvarı'nda kuruldu.

Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı açıldı!

Adana’da düzenlenen ”1. Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı” açıldı.Gayrimenkul Yatırım Fuarı, ziyaretçiler ile, yurt içinde sektörün önde gelen inşaat ve müteahhitlik firmalarını, ortak bir platformda buluşturdu.

gayrimenkul ve arsa fiyatları Haberi

gayrimenkul ve arsa fiyatları

Gayrimenkullerin internet aracılığıyla alınıp satılabileceği yeni bir sistem geliştirildi. Tapu.com adıyla kurulan pazaryeri, banka, inşaat şirketleri ve diğer kurumsal gayrimenkul portföyleri için yeni bir satış kanalı oluşturuyor. Tapu.com'da gayrimenkul ve arsaların alım-satımı online açık artırma usulü ile yapılıyor. Açık artırmaya katılmak isteyenlerin kartından belli bir provizyon çekilmesi yeterli oluyor. Sadece kazanandan hizmet bedeli tahsil ediliyor ve açık artırmayı kazanamayan tüm katılımcılardan çekilen provizyon iade ediliyor. Gayrimenkul ya da arsanın tutarı ise tapu. com'a değil her satışta olduğu gibi doğrudan satıcıya ödeniyor. Modern ekonomilerde, gerçek fiyat dengesinin alıcı ve satıcının buluştuğu pazaryerlerinde oluştuğunu belirten tapu.com kurucularından Emre Erşahin, gayrimenkul sektörünün de bu şeffaflığı hak ettiğini söyledi. Erşahin, "Ağırlıklı olarak Dünya Bankası'nın yatırım ayağı Uluslararası Finans kurumu (IFC), Avrupa Kalkınma ve...