29 / 04 / 2024

Gayrimenkul ve Kentsel Dönüşüm

Gayrimenkul ve Kentsel Dönüşüm

IBF ve Almanya’nın önde gelen finansal iletişim şirketlerinden Maleki Group tarafından düzenlenen 'Türk-Alman Yatırım Zirvesi 2016' Cathay Group sponsorluğunda, 9 Mayıs'ta Frankfurt’ta gerçekleştirilecek.

Reysaş gayrimenkul ve turizmde hızlanıyor!

Reysaş Grubu, 7 yılda 84 depo açtı. Hedef tüm ülkeye yayılmak. Ciroda 1 milyar TL'ye yaklaşan şirket, gayrimenkul ve turizm sektörlerinde de hızlı büyüyor. Arsa stoku 13 milyon m2'ye ulaştı.

Gayrimenkul ve İnşaatta, Riskler ve Fırsatlar Zirvesi 12 Eylül'de!

Büyük Kulüp Genç Girişimciler Komitesi'nin organize ettiği ve sektörün çok sayıda örgütsel yapısı tarafından oluşturan 'İnşaat Platformu'nun desteklediği "Gayrimenkul ve İnşaatta, Riskler ve Fırsatlar Zirvesi" 12 Eylül 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.

Menteşoğulları Planlama ve Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Menteşoğulları Planlama ve Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Azizullah Faryap, Mehmet Menteş, Erdoğan Menteş ortaklığıyla 12 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Zeytinburnu, Nuripaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Durrah Alsham Gayrimenkul ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Durrah Alsham Gayrimenkul ve İthalat İhracat Limited Şirketi, Abdullah Alhaj Hamed tarafından 40 bin TL sermaye ile 25 Ağustos 'ta Cevizlibağ, Merkezefendi Mahallesi 'nde kuruldu.

İlkiz Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İlkiz Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Rafet Tükek Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Başakşehir, Süleyman Demirel Mall Of İstanbul Ofis Bulvarı'nda kuruldu.

Çevre ve kentsel dönüşüm tezi hazırlayan öğrencilere burs!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin talimatı doğrultusunda yüksek lisans öğrencilerine yönelik başlatılan burs projesi sona erdi. Bakanlık ‘çevre ve kentsel dönüşüm’ tezi hazırlayan öğrencilere toplam 507 bin TL burs verdi.

Match Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İst.Şb. açıldı!

Match Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İst.Şb. 50 bin TL sermaye ile 5 Ağustos 2015 tarihinde Tuzla'da açıldı.

Gayrimenkul ve yatlar hacize dahil edilecek!

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'nın e-haciz sistemine yeni uygulamayla uçak, gayrimenkul ve yatlarda dahil olacak.

Öz Diva Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Diva Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Hümay Özer tarafından 120 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Bağcılar'da kuruldu.

Altınok Öz: Kartal deprem ve kentsel dönüşümde öncü!

Kartal Belediyesi kentsel ve deprem dönüşümü çalışmalarına devam ediyor. Kanal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz, Deprem Dönüşümünde ve kentsel dönüşümde bizden iyisi yok diye konuştu.

Altınok Öz: Deprem ve kentsel dönüşümde bizden iyisi yok!

Kartal, Anadolu yakasının merkezi olma yönünde gelişiyor ve dönüşüyor. Kartal Belediyesi kentsel ve deprem dönüşümü konusunda öncü olmaya devam ediyor. Altınok Öz, ‘Deprem Dönüşümünde ve kentsel dönüşümde bizden iyisi yok’ dedi.

Class Gayrimenkul ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Class Gayrimenkul ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi, 100 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Şişli, Harbiye Mahallesi, Askerocağı Caddesi, The Rıtz -Carlton Plaza' da kuruldu.

A Beyaz Gayrimenkul ve İnşaat İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

A Beyaz Gayrimenkul ve İnşaat İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Taner Beyaz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ali Beyaz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 5 milyon TL sermaye ile 3 Temmuz'da Bağcılar'da kuruldu.

Gayrimenkul ve Kentsel Dönüşüm Haberi

Gayrimenkul ve Kentsel Dönüşüm

Cathay Group olarak 25 yıllık tecrübesiyle  uluslararası ortaklıklarla yatırım odaklı gayrimenkul projeleri geliştirmeye devam ederken, Türkiye'ye daha fazla yabancı yatırım çekmek ve sektörümüzün gelişimine destek olmak üzere her fırsatta uluslararası platformlarda ülkemizi ve sektörümüzü temsil ediyor. 


Uluslararası Bankacılar Forumu(IBF) ve Almanya’nın önde gelen finansal iletişim şirketlerinden Maleki Group tarafından düzenlenen 'Türk-Alman Yatırım Zirvesi 2016' Cathay Group sponsorluğunda, 9 Mayıs'ta Frankfurt’ta gerçekleştirilecek.


Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz zirve kapsamında düzenlenen 'Gayrimenkul ve Kentsel Dönüşüm' konulu konferansta, sektörümüz ve İstanbul'daki yatırım potansiyeli hakkında tespit ve değerlendirmelerde...