29 / 04 / 2024

Gayrimenkul yatırımında püf nokta

Gayrimenkul yatırımında püf nokta

Gayrimenkul alım satımı bugün en çok kazandıran yatırım çeşitlerinden biri olarak görülüyor. Peki gayrimenkul yatırımı yaparken nelere dikkat etmeliyiz?

İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu!

2024 yılı için gayrimenkul sektörünün nabzını tutan “Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2024” raporunda Paris, Londra, ve Madrid’in başını çektiği listede İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu oldu.

Pınarhisar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Pınarhisar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli’de 3 milyon 675 bin 400 TL sermaye bedeli ile Sami Erbaş, Mordohay Ovadya ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

Efla Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Efla Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 44 milyon 266 bin 917 TL sermaye bedeli ile Pamir Güçlü Dizdar, Ayşe Pürlen Dizdar Köksalan ve Şefik Yılmaz Dizdar ortaklığında kuruldu.

Leyla Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Leyla Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 29 milyon 908 bin 932 TL sermaye bedeli ile Ayşe Pürlen Dizdar Köksalan, Şerif Yılmaz Dizdar ve Pamir Güçlü Dizdar ortaklığında kuruldu.

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

Gümüş yatırımcıları bunu yapan kazanacak! İslam Memiş püf noktasını açıkladı

Doların yükselmesine rağmen gümüş fiyatlarında geri çekilmeler devam ediyor. İslam Memiş, yatırımcıları uyararak gümüşten nasıl kar edileceğini açıkladı. İşte gümüş yatırımında püf noktalar...

Füzyon Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Füzyon Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir'de Mustafa Tatar tarafından kuruldu.

Sıfırnoktası Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Sıfırnoktası Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da Ahmet Ulutaş, Kazım Yurdakul ve Erol Balcı ortaklığında kuruldu!

Fırst Famıly Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst Famıly Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Evgeny Rakshın tarafından kuruldu.

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ahmet Pınarbaşı, Ayhan Aydın, Hüseyin Demir ve Murat Selçuk ortaklığında kuruldu.

Ruslar gayrimenkul yatırımında Türkiye'den vazgeçmiyor!

Uluslararası seyahat kısıtlamasının kalkmasının ardından Rusya vatandaşları yurt dışında gayrimenkul yatırımı yapmaya başladı. Ülke vatandaşları en çok Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapıyor. 

Galatasaray, Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ve Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek çatı altında topluyor!

Cemal Özgörkey yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü bünyesinde yer alan Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ile Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek bir çatı altında toplayacaklarını söyledi.

Gayrimenkul yatırımında İngiltere fırsatı!

ASRIA STRATEGY Yatırım Danışmanı Asya İlayda Ekinci, İngiltere'de gayrimenkul yatırımının faydaları ve ülkeden gayrimenkul yatırım yapmak için koşulları sıraladı. 

Gayrimenkul yatırımında püf nokta Haberi

Gayrimenkul yatırımında püf nokta

Gayrimenkul alım satımı bugün en çok kazandıran yatırım çeşitlerinden biri olarak görülüyor. Ülkemizde emlak alanındaki canlanma da düşünüldüğünde, son derece mantıklı bir karar ile emlak yatırımı yapmak için harekete geçebilirsiniz. Bütçenizin küçük ya da büyüklüğünden ziyade, özenle hareket etmeniz gereken bir süreç olması büyük önem taşır. Yani bu süreçte bazı noktalara dikkat ettiğiniz takdirde, bütçenize göre son derece karlı yatırımlarda bulunabilirsiniz. Bir gayrimenkul yatırımı yapmadan önce, ilk yapmanı gereken, Belediye’ye giderek, söz konusu gayrimenkul ile ilgili olan kayıtları incelemektir. Anormal bir durum olup olmadığı, her hangi bir değişiklik ya da karar olup olmadığı dikkat etmeniz gereken noktalardır.


Herhangi bir Emlak yatırımı yapmadan önce yapmanız gerekenlerden biri de tapu kayıtları kontrolüdür. Kat mülkiyeti tapusu bulunmayan, iskânı olmayan ya da hisseli tapuları...