19 / 05 / 2024

gayrimenkul yatırımının en değerli olduğu yer neresi

gayrimenkul yatırımının en değerli olduğu yer neresi

Gayrimenkul yatırımı için Avrupa'nın en iyi 10 şehri arasındaki İstanbul 4'üncü sıradan 7'inci sıraya geriledi. Nitelikli gayrimenkul eksikliği ve politik istikrara ilişkin endişeler gayrimenkul yatırımlarının önündeki en büyük riskleri oluşturuyor...

Gayrimenkul yatırımı revaçta! Son 5 senede en yüksek getiri sağlayan yatırım gayrimenkul oldu!

Eva Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Anıl Ünlü, gayrimenkul yatırımının 2011 – 2015 seneleri arasında diğer yatırım araçlarına kıyasla en yüksek getiriyi sağladığına dikkat çekerek, 2011'de Kadıköy’de 365 bin lira bandında olan 120 metrekarelik 3+1 evin fiyatının 4 milyon 320 bin lira olduğunu aktardı.

Gayrimenkul yatırımının 5 altın kuralı!

Birçok yatırımcılar tarafından tercih edilen gayrimenkul yatırımı, uzun vadede yatırımcısına büyük kazanç sağlıyor. Peki, gayrimenkul yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli? İşte gayrimenkul yatırımın altın kuralları...

Mre Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mre Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon 99 bin 879 TL sermaye bedeli ile Coşkun Tünay ve Cengiz Burak Türkeri ortaklığında kuruldu.

Ezra Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ezra Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Gün tarafından kuruldu.

Sevgim Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevgim Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İnci Tektel tarafından kuruldu.

Number One Property Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Number One Property Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Korkmaz tarafından kuruldu.

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Günşe tarafından kuruldu.

Yurtkulu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yurtkulu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat yurtkulu tarafından kuruldu.

Fergüven Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi açıldı!

Fergüven Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ergüven tarafından açıldı. 

Royal Qent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Qent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Kara ve Gürcan Ayaz ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul yatırımında İngiltere fırsatı!

ASRIA STRATEGY Yatırım Danışmanı Asya İlayda Ekinci, İngiltere'de gayrimenkul yatırımının faydaları ve ülkeden gayrimenkul yatırım yapmak için koşulları sıraladı. 

Baltıc Double Trust Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Baltıc Double Trust Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Natalıa Cherkasskaıa ve Adlan Shıshkanov ortaklığında kuruldu.

Zeyden Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Zeyden Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Mutlu tarafından kuruldu.

gayrimenkul yatırımının en değerli olduğu yer neresi Haberi

gayrimenkul yatırımının en değerli olduğu yer neresi


Gayrimenkul yatırımı için Avrupa'nın en iyi 10 şehri arasındaki İstanbul 4'üncü sıradan 7'inci sıraya geriledi.


Gayrimenkul yatırımı yapmak için Avrupa'nın en iyi 10 şehri arasında yer alan İstanbul, bu yıl üç basamak gerileyerek 7. sıraya düşerken; nitelikli gayrimenkul eksikliği, fiyatlardaki volatilite ve yüksek seyir ile politik istikrara ilişkin endişeler gayrimenkul yatırımlarının önündeki en büyük riskleri oluşturuyor.


Yatırımcıların Avrupa ülkelerine yönelik ortalama yüzde 8 olan getiri beklentisinin, taşımakta olduğu ülke, bölge ve politik riskleri nedeniyle Türkiye için daha yüksek seviyelerde seyretmesi de İstanbul'u özellikle yabancı yatırımcı tercihi açısından dezavantajlı konuma getiriyor.


Vergi ve danışmanlık şirketi PwC ile Urban Land Institute(ULI)tarafından hazırlanan "Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2014" raporuna göre, İstanbul yatırım için en iyi 10 şehir arasındaki yerini korumakla birlikte; mevcut yatırım performansına göre...