18 / 05 / 2024

gayrimenkulde blok zinciri

gayrimenkulde blok zinciri

Doğrudan gönder-al işlemini ve güvenliği sağlayan ve Bitcoin gibi tüm kripto paraların arkasındaki teknoloji olan Blockchain internetten daha büyük bir devrim olarak hayatımıza hızla girmeye başladı. Avukat Kadir Kurtuluş konuyla ilgili yazdı. İşte Kurtuluş'un yazısı..

Bu iddia yeri göğü inletecek! Finansal kurumların yüzde 76'sı 2025 yılına kadar kripto kullanacak!

Ripple'ın ödemeler için blok zinciri kullanmakla ilgilenen finansal kurumların yüzdesini araştıran yeni bir raporu, bunların dörtte üçünden fazlasının 2025 yılına kadar kripto para birimi kullanmayı planladığını gözler önüne serdi.

Manifaturacılar Çarşısı 1. Blok'ta icradan 1.1 milyon TL'ye satılık 4 mağaza!

Manifaturacılar Çarşısı 1. Blok'ta yer alan 4 mağaza İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından satışa çıkıyor. Söz konusu mağazaların toplam bedeli 1 milyon 150 bin TL olarak belirlendi.

Kentplus Kadıköy kaç blok?

Kentplus Kadıköy projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere 1.561 tane daire yer alıyor. Peki Kentplus Kadıköy kaç blok?

Ukra Hane Plus C Blok'taki 11 konut icradan satışa çıktı!

3 blokta 800 konuttan meydana gelen Hane Plus projesi kapsamında C Blok'ta yer alan 11 konut Büyükçekmece 1. İcra Müdürlüğü tarafından satışa çıkıyor. Konutların fiyatları 95 bin TL'den başlıyor...

Gayrimenkulde ranta OVP ayarı!

Gayrimenkulde ranta OVP ayarı geliyor. Yeni OVP'ye göre, İmar planı değişiklikleri ve kamu yatırımları sonucunda oluşacak gayrimenkul değer artışlarından kamunun pay almasını sağlayacak sistem geliştirilecek.

Gayrimenkulde ranta OVP ayarı: Kamu da pay alacak!

Yeni dönemde imar planı değişiklikleri ve kamu yatırımları sonucu oluşacak gayrimenkul değer artışlarında kamunun da payı olacak. Gayrimenkulde ranta OVP ayarı: Kamu da pay alacak!

Gayrimenkulde ranta OVP ayarı!

Gayrimenkulde ranta OVP ayarı geliyor. Yeni OVP'ye göre, imar planı degişiklikleri ve kamu yatırımları sonucunda oluşacak gayrimenkul değer artışlarından kamunun pay almasını sağlayacak sistem geliştirilecek

Sembol İstanbul C blok satışta!

Karden İnşaat tarafından inşa edilen iş ve residence hizmetini birleştiren Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul'da C Blok satışları başladı. Sembol İstanbul, 3 residence ve 1 alışveriş merkezinden oluşuyor...

Sembol İstanbul'da C Blok satışları başladı!

Karden İnşaat tarafından inşa edilen iş ve residence hizmetini birleştiren Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul'da C Blok satışları başladı. Sembol İstanbul, 3 residence ve 1 alışveriş merkezinden oluşuyor...

Nef Ataköy F blok fiyat listesi

Nef Ataköy F blok fiyat listesi kapsamında daireler 164 bin dolardan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İstanbul Avrupa yakası Ataköy'de inşa edilen projede firma bünyesinde 36 aya kadar taksitlendirme yapılıyor...

Nef Ataköy 22 F blok'ta 164 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Dubai'de gerçekleşen emlak fuarı CitysCape Global 2014'te ziyaretçilerin beğenisine sunulan Nef Ataköy 22 projesinin F bloğu satışa çıktı. F blok fiyatları 164 bin dolardan başlıyor.

İzmir'de gayrimenkulde gözde kent olmak fiyatları artırdı!

İzmir'de gayrimenkulde gözde kent olmak fiyatları artırdı. İZEKO Başkanı Güleroğlu: "Hem yabancı hem de diğer illerde yerleşik yatırımcılar, İzmir'de yatırım yapmak için yer arıyorlar" dedi.

BİM'den yeni bir market zinciri daha!

BİM'den yeni bir market zinciri daha geliyor. BİM'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre; File markası altında yeni bir perakende modeli çalışması yapılacağı açıklandı.

gayrimenkulde blok zinciri Haberi

gayrimenkulde blok zinciri

Gönderen ve alan kişilerin arasında üçüncü bir kişi ya da kurumu ortadan kaldıran, doğrudan gönder-al işlemini ve güvenliği sağlayan ve Bitcoin gibi tüm kripto paraların arkasındaki teknoloji olan Blockchain (Blok Zinciri) internetten daha büyük bir devrim olarak hayatımıza hızla girmeye başladı. 

Özelikle bankacılık, finans, sigorta, telif hakları, e-devlet, e-sağlık, kıymetli evraklar, hisse senetleri ve daha birçok alanda kullanılmaya başlayan Blockchain (Blok Zinciri) Teknolojisi şimdilerde gayrimenkul ve gayrimenkule dayalı kıymetler alanında büyük bir devrim başlatacak gibi görünüyor.

Blockchain (Blok Zinciri) Teknolojisini Gayrimenkul Sektöründe Kullanılmaya Başladı 

İsveç Ulusal Kadastro birimi kâğıt ve postaya bağlı eski sistemlerinin yerine blockchain teknolojisini getirmek ve İsveç tapu sistemine adapte edilmesi için çalışmalara başladı. Ayrıca İngiltere ve Amerika’da tapu sistemlerini blokchain tabanına geçirmek için bazı bölgelerde pilot çalışmalar başladı....