29 / 04 / 2024

gayrimenkulde MBA

gayrimenkulde MBA

İstinye Üniversitesi ve Gayrimenkul ve GYODER arasında yapılan iş birliği protokolü gereği, 2019 - 2020 güz dönemi MBA programına başvuran GYODER üyelerine özel indirim imkanı sunulacak...

Gayrimenkulde yeni gözde Kıbrıs oldu!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), hem Türklerin hem de yabancı turistlerin favori tatil yerlerinden. Kıbrıs, pandemiyle beraber ise gayrimenkulde yeni gözde oldu. Peki Kıbrıs'ta ev fiyatları ne kadar? En çok talep hangi tip konutlara geliyor? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2022 etkinliği 13 Aralık'ta!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporu 13 Aralık 2021 tarihinde açıklanacak.

9. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 9 Aralık'ta!

2012 yılından bu yana Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her yıl organize edilen “Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” 9 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

Yabancıların gayrimenkulde Türkiye sevdası tam gaz!

Yabancıların gayrimenkulde Türkiye sevdası tam gaz devam ediyor. 2021'in Ocak-Ekim döneminde yabancılara 43 bin 372 konut satıldı. Yabancıya konut satışı 10 ayda 2020 yılının rakamlarını geçti.

GYODER Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları Semineri yarın!

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları semineri yarın saat 14:00-16:00 saatleri arasında düzenlenecek.

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları Semineri 25 Ağustos'ta!

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları semineri 25 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. 

Gayrimenkulde önyargısız pazarlık hayati önem taşıyor!

Milliyet Gazetesi yazarı Nilüfer Kas, bugünkü köşe yazısında gayrimenkulde pazarlığın nasıl yapılacağını kaleme aldı.

Gayrimenkulde Küresel Gelişen Trendler: 2021 raporunun lansmanı yarın!

Urban Land Institute (ULI) ve PwC'nin her yıl ortak yayınladığı, gayrimenkul yatırımcılarının eğilimlerini değerlendiren Gayrimenkulde Gelişen Trendler 2021 raporunun lansmanı yarın saat 14:00'te yapılacak. 

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu Başkanı Didem Hiçyorulmazlar oldu!

Gayrimenkul sektöründe kadın varlığını güçlendirmek için faaliyet gösteren Gayrimenkulde Kadın Liderler (GKL) Platformu’nda bayrak değişimi yaşandı. GKL İcra ve Danışma Kurulu başkanlık görevini iki yıldır sürdüren Neşecan Çekici, yeni görevini Didem Hiçyorulmazlar'a devretti. 

MBA Loft İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MBA Loft İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Melik Özyavuz tarafından kuruldu.

Gayrimenkulde Yapay Zekâ ve Veri Bilimi Uzaktan Sertifika Programı gerçekleşti! 

GYODER-YTÜ Teknopark iş birliği ile Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen ‘Gayrimenkulde Yapay Zekâ ve Veri Bilimi Uzaktan Sertifika Programı’ GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu’nun da katıldığı webinar’la sona erdi. 

Gayrimenkulde 21. Yüzyılın trendi yeşil binalar oldu!

Gayrimenkul Danışmanı Mecit Osmanlı, 'Gayrimenkulde 21. Yüzyılın Trendi: Yeşil Binalar'ı kaleme aldı. İşte Mecit Osmanlı'nın o yazısı...

Ticari gayrimenkulde Kovid-19 sonrası neler olacak?

Gayrimenkul Danışmanı Mecit Osmanlı, ticari gayrimenkulde pandemi süreci sonrası beklentileri ile ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte Mecit Osmanlı'nın o yazısı...

gayrimenkulde MBA Haberi

gayrimenkulde MBA

İstinye Üniversitesi gayrimenkulde MBA programı kayıtları başladı.

İstinye Üniversitesi ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) arasında yapılan iş birliği protokolü gereği, 2019 - 2020 güz dönemi MBA programına başvuran GYODER üyelerine özel indirim imkanı sunulacak. 

Eğitim detayları:
Gayrimenkulde MBA Programı (Tezsiz), gayrimenkul sektöründe yatırım fikrinin oluşması ve arsa seçim aşamalarından değerleme, planlama, geliştirme, fizibilite, hukuki süreçler, inşaat uygulama, satış, pazarlama ve kapanış aşamalarına kadar tüm süreçleri kapsayan bir kurguda ele alınmıştır.

Gayrimenkul yatırım fonları, gayrimenkul yatırım ortaklıkları, konut finansmanı ve alternatif finansman modellerinin yanı sıra, strateji, teknoloji, dijitalleşme, enerji verimliliği, sürdürülebilirlik, inovasyon, girişimcilik, kriz ve değişim yönetimi gibi sektörün yeni trend ve gelişimlerini de içeren ve modüler bir yapıda tasarlanan programımız orta-üst düzey yöneticilere ve sektörde kendini geliştirmek isteyen mühendislere,...