17 / 05 / 2024

gayrimenkuller internetten takip edilecek

gayrimenkuller internetten takip edilecek

İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, uzman kadro eksikliği veya iş yoğunluğu nedeniyle mülklerini takip etmekte zorlanan gayrimenkul sahiplerine yönelik bir yazılım geliştirdiklerini açıkladı...

Gayrimenkul gelir vergisi internetten ödenir mi?

Gerçek kişilerin 2015 yılında elde ettiği gelir unsurlarına ilişkin kazanç ve iratlar için vergi dönemi 1 Mart'ta başladı. Peki, gayrimenkul gelir vergisi internetten ödenir mi? Gayrimenkul gelir vergisi nereye nasıl ödenir?

Kira gelir vergisi internetten ödeme 2016!

2015 yılı içerisinde ev ya da işyerini veya ikisini de kiraya vererek gelir elde eden kimseler 2016 yılında kira gelir vergisi mükellefi oluyor. İşte kira gelir vergisi internetten ödeme 2016..

Mart'ta gayrimenkuller için hangi vergiler ödenecek?

Gayrimenkul sahibi olan kimseler, bu taşınmaz malları için senede belli dönemlerde vergi ödemek ile mükellef oluyor. Peki, Mart'ta gayrimenkuller için hangi vergiler ödenecek? İşte gayrimenkul vergileri Mart 2016..

Pendik'te emlak ve çevre vergilerinin 5'te 1'i internetten ödendi!

Pendik’te emlak ve çevre temizlik vergilerini ödemek için belediyeye gelmek yerine interneti kullananların sayısı her geçen yıl artıyor. 2011'de vergi ödemelerini internetten yapanların oranı sadece yüzde 8 iken, bu oran 2015'te yüzde 22’e yaklaştı

TOKİ Konutları'nın taksitleri internetten takip edilebilecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, TOKİ'den konut ya da işyeri alan ve taksitleri devam eden vatandaşların, taksit ödemeleri ile güncel borç bakiyelerini internet üzerinden takip edebileceklerini söyledi.

İnternetten vergi ödeme nasıl yapılır?

Vergi ödemeleri Gelir İdaresi Başkanlığı İnternet Vergi Dairesi'nden ödenebiliyor. Bu sistem üzerinden vergi beyannameleri de verilebiliyor. Peki, internetten vergi ödeme nasıl yapılır? Hangi vergiler ödenebilir?

Emlak vergisi internetten ödeme işlemleri!

Taşınmaz mal sahiplerinin ödemek ile mükellef olduğu emlak vergisinde 2. taksit ödemeleri Kasım ayı sonuna kadar devam ediyor. Ödemeler internetten de yapılabiliyor. İşte emlak vergisi internetten ödeme işlemleri..

ABD'de konut başlangıçları ve inşaat izinleri takip edilecek!

Analistler, bu akşam açıklanacak ABD Merkez Bankası (Fed) tutanakları öncesinde ABD'de konutbaşlangıçları ve inşaat izinleri verisinin takip edileceğini belirtti.

Emlak Konut GYO'yu takip eden kazanıyor!

Gayrimenkul yatırımcılarına önerilerde bulunan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "İstanbul sınırları içinde ev almayı düşünen vatandaşlarımıza bizi takip etmelerini öneririz" dedi. İşte açıklama...

Galatasaray Başkanı: Elimizdeki gayrimenkuller, ekonomik çıkışımızdır

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, ekonomik açıdan zor döneme giren kulüplerin çıkışlarının gayrimenkul işi olduğunu belirterek, "Elimizdeki gayrimenkuller, ekonomik açıdan çıkışlarımızdır" ifadesini kullandı. İşte Özbek'in açıklamaları...

Dursun Özbek: Gayrimenkuller, ekonomik açıdan çıkışımızdır!

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, ekonomik açıdan zor döneme giren kulüplerin çıkışlarının gayrimenkul işi olduğunu belirterek, "Elimizdeki gayrimenkuller, ekonomik açıdan çıkışlarımızdır" ifadesini kullandı.

Yalçın Akdoğan: Kırşehir-Aksaray demiryolunu yakından takip ediyorum!

Akdoğan, Şereflikoçhisar'da ulaşımın çok önemli olduğunu belirterek, "Kırşehir-Aksaray üzerinden geçecek olan demiryoluyla ilgili Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile yakından takip ediyorum." dedi.

Emlak vergisi internetten kredi kartı ile ödeme!

Kimi mükellefler vergi ödemeleri için belediyeye gidecek bir vakit bulamıyor. Peki, belediyeye gitmek istemeyen mükellefler vergilerini internetten ödeyebilir mi? Emlak vergisini internetten kredi kartı ile ödemek mümkün mü?

gayrimenkuller internetten takip edilecek Haberi

gayrimenkuller internetten takip edilecek

İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, uzman kadro eksikliği veya iş yoğunluğu nedeniyle mülklerini takip etmekte zorlanan gayrimenkul sahiplerine yönelik bir yazılım geliştirdiklerini açıkladı.


Oflaz, mülk sahiplerinin, İmpomes isimli mülkiyet yönetim sistemiyle, Türkiye’nin her yerindeki mülklerini internet üzerinden takip ederek, yapılaşma, değişen imar planları, vergilerden ve bilgileri dışında gerçekleşen yapılaşmalardan haberdar olacaklarını söyledi.  


Yazılımla emlak vergilerinin takip edilebildiğini kaydeden Oflaz, “Emlak vergi dökümleri alınarak, geçmiş dönem borcu ve faizleri gelecek dönem borçları ile raporlanıyor”...