28 / 04 / 2024

Gayrimenkulün Enerjisi Raporu

Gayrimenkulün Enerjisi Raporu

CK Enerji Boğaziçi Elektrik’in 2016 yılından bu yana düzenli olarak açıkladığı ‘Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’na göre, 2019 yılının ilk yarısında İstanbul Avrupa Yakası’nda taşınma hareketi geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 1,4’lük artışla 276 bine yaklaştı...

Burdur'da 6 bin 83 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı!

CK Enerji Akdeniz Elektrik’in Gayrimenkulün Enerjisi Raporu yayınlandı. Rapora göre, Burdur'da 6 bin 83 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı.

Avrupa yakasında en çok kiracı Şişli'de!

2018'in ilk 6 ayında, İstanbul’da toplam 272 bin 74 taşınma hareketi gözlenirken, en çok kiracının yüzde 62 ile Şişli’de bulunduğu belirtildi.

İstanbul'da 83 bin yeni evin kapısı ilk kez açıldı!

İSTANBUL Avrupa yakasında 4.2 milyon aboneye hizmet veren perakende elektrik satış şirketi CLK Boğaziçi Elektrik, ‘Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’ sonuçlarını yayınladı.

İstanbul'da ilk çeyrekte 43 bin 740 yeni ev kapılarını açtı!

Gayrimenkulün Enerjisi Raporu'nun sonuçlarına göre İstanbul Avrupa Yakası'nda 43 bin 740 konutun kapısı ilk kez açıldı.

İstanbul'da günde 395 aile yeni bir konuta yerleşti!

Sıfır konuta yerleşen aile sayısı yüzde 41 artarken, günde 395 aile yeni bir konuta yerleşti. İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki Suriyeli aile sayısı 10 bin 367’ye ulaştı.

İstanbul'da yeni eve taşınma oranı yüzde 41 arttı!

4.2 milyon abonesiyle Türkiye’nin en büyük perakende elektrik satış şirketi olan CLK Boğaziçi Elektrik tarafından her üç ayda bir açıklanan ‘Gayrimenkulün Enerjisi’ raporuna göre yılın ilk yarısında, ortalama her gün 395 aile yeni yapılan konutlara yerleşti.

Her ay 25 bin kişi evini değiştiriyor!

CLK Boğaziçi Elektrik, abonelik sözleşmelerinden yola çıkarak gayrimenkul raporu yayınladı. Rakamlar inanılmaz. Sadece İstanbul’un Avrupa yakasında 360 aile her gün ‘0’ eve taşınıyor. İkinci elde hareket ise ayda 25 bini geçiyor.

Türkiye'deki yabancı ailelerde yüzde 27 artış yaşandı!

Gayrimenkulün Enerjisi Raporu'na göre ilk 3 ayda geçen yıla göre % 27 artışla 360 aile yeni konutlara yerleşti. Yabancı ailelerin sayısı ise 18 bin 611'e ulaştı.

CLK Boğaziçi Elektrik gayrimenkul raporu yayınladı!

CLK Boğaziçi Elektrik, abonelik sözleşmelerinden yola çıkarak gayrimenkul raporu yayınladı. Rakamlar inanılmaz. Sadece İstanbul’un Avrupa yakasında 360 aile her gün ‘0’ eve taşınıyor. İkinci elde hareket ise ayda 25 bini geçiyor.

İstanbul'da taşınma oranı yüzde 6.5 geriledi! Avrupa Yakası alarm veriyor! 2018'den bu yana en düşük seviye!

Gayrimenkulün Enerjisi” Raporu’na göre İstanbul Avrupa Yakası’nda taşınma hareketi son 6 yılın en düşük seviyesini görürken, Mega kentte 2022 yılına göre taşınma oranı yüzde 6,5 geriledi. 

İstanbul Avrupa Yakası'nda ikinci el gayrimenkulde taşınmalar yüzde 27 azaldı!

CK Enerji Boğaziçi Elektrik’in “Gayrimenkulün Enerjisi Raporu-2023 İlk 6 Ay” sonuçlarında, İstanbul Avrupa Yakası'nda ikinci el gayrimenkulde taşınmaların yüzde 27 düştüğü belirlendi. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul değerleme raporu nedir? Değerleme kriterleri nelerdir?

Gayrimenkul değerleme raporu, taşınmazın birçok özelliğini detaylı bir şekilde kapsayan bir belgedir. Bu belgede, mülkün farklı yönleri değerleme uzmanları tarafından ele alınarak işlenir. Peki gayrimenkul değerlendirme raporu nedir, değerleme kriterleri nedir ve ne işe yarar?

Akiş GYO Caddebostan gayrimenkulünün değeri belli oldu!

Akiş GYO Caddebostan gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı. Peki Akiş GYO Caddebostan 1435 Ada 39 nolu parselin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Mistral GYO'nun Konak gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu?

Mistral GYO tarafından, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün değerleme raporu yayınlandı. Peki Mistral GYO'nun Konak gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar? 

İstanbul'da en çok hangi ilçedeki evler tercih ediliyor?

Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’nun 2021 yılı sonuçlarına göre; meskenlerde doluluk oranı en çok artan ilçelerden biri Kağıthane oldu. İlçe gençlerin kiracı olarak tercih ettiği bölgelerde ilk sırada yer aldı.

Vakıf GYO İzmir gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İzmir Aliağa ilçesindeki binaya ait 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Vakıf GYO'nun Aliağa gayrimenkulünün değeri KDV dahil 13 milyon 245 bin TL olarak belirlendi.  

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2021 ilk yarı faaliyet raporu yayınlandı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 1 Ocak 2021 – 30 Haziran 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu hakkında açıklama yaptı. 

Adese Gayrimenkul'ün satış geliri yüzde 87 azaldı!

Adese Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı.

Adese Gayrimenkul'ün sermayesi 1 milyar TL'ye artırılacak!

Adese Gayrimenkul'ün sermaye artırımından elde edilecek fonun kullanım yerlerine ilişkin denetim komitesi raporu yayınlandı. 

Maslak 1453 gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Maslak 1453 projesinde konumlu 1 bağımsız bölümün kira değeri için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2020 yılı 3. çeyrek faaliyet raporu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2020 - 30 Eylül 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Gayrimenkulün Enerjisi Raporu Haberi

Gayrimenkulün Enerjisi Raporu

CK Enerji Boğaziçi Elektrik’in gayrimenkul sektöründeki harekete ışık tutan ‘Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’nun 2019 ilk yarı sonuçları açıklandı. Rapora göre İstanbul Avrupa Yakası’nda 2018 yılının ilk yarısında 272 bin 74 olan toplam taşınma sayısı bu yıl aynı dönemde yüzde 1,4’lük artışla 275 bin 901 seviyesine çıktı.2018 yılının ilk yarısında yeni gayrimenkule geçiş sayısı 70 bin 520 iken bu yılın ilk yarısında söz konusu rakam 44 bin 600 oldu. Asıl hareket ise ikinci el gayrimenkulde yaşandı. 2018’in ilk yarısında ikinci el gayrimenkulde 201 bin 554 olan taşınma sayısı bu yıl aynı dönemde yüzde 14,7’lik artışla 231 bin 301’e ulaştı. Bu yükselişte CK Enerji Boğaziçi Elektrik’in 2018 yılı sonunda başlattığı bilgi güncelleme kampanyasının da büyük etkisi oldu.

TOPLAM HAREKETİN YÜZDE 84’Ü İKİNCİ ELDE

CK...