05 / 05 / 2024

Gazbeton üreticileri 2016

Gazbeton üreticileri 2016

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği, İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği İMSAD tarafından düzenlenen SBE16 İstanbul - Akıllı Metropoller Konferansı’na katılarak “Sürdürülebilir Türkiye” için hedeflerini anlattı.

TGÜB'ten Taksim İlkyardım Hastanesi Yangını açıklaması!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) 5 Nisan Perşembe günü İstanbul Gaziosmanpaşa’daki Taksim İlkyardım Hastanesi’nde meydana gelen yangın felaketine ilişkin basın açıklaması yaptı..

2016'da 55 yeni proje vitrine çıktı!

Gayrimenkulde stok ve fiyat tartışmaları devam ederken, markalı konut üreticileri gaza bastı. Darbe girişimi ve ekonomideki durgunluğa rağmen 2016'da 55 yeni proje vitrine çıktı. Yapımı süren 40 bin konutta yatırımcılar için fırsatlar devam ediyor...

Gazbeton üreticileri sürdürülebilir Türkiye için hedef belirledi!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği, İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği İMSAD tarafından düzenlenen SBE16 İstanbul - Akıllı Metropoller Konferansı’na katılarak “Sürdürülebilir Türkiye” için hedeflerini anlattı.

TGÜB Yönetim Kurulu Başkanı Levent Akgerman oldu!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği 25. Kuruluş Yılı’nı kutladı. Türkiye Gazbeton sektörünün bir araya geldiği gecede Kamu Kurum ve Kuruluşları, üniversiteler, sanayi dünyası, inşaat sektörü, mimarlar ve STK temsilcilerinden oluşan davetliler yer aldı

Gazbeton kullanımıyla yüzde 50 enerji tasarrufu mümkün!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, yapı sektöründe değişim beklediklerini vurgulayarak, "Çerçevede gazbeton kullanılan binalarda yüzde 50 enerji tasarrufu sağlanabilir'' dedi.

Yapı sektörü 2016'da mega projelerle ve konutla büyüyecek!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF), 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirdi. Başkan Mustafa Şefik Tüzün, 2015 yılını değerlendirerek, 2016 yılı öngörülerini açıkladı.

2016'da konuta yapılan yatırım artacak!

AKG Gazbeton Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sırrı Güvenç “2016 yılında yapı malzemesi üreticilerine çok önemli görevler düşüyor,” dedi.

Mobilya sektörü Çin CIFF 2016 Fuarı'nda buluşacak!

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği dünyanın farklı yerlerinden mobilya üreticileri, ihracatçıları ve satın almacılarını bir araya getiren dünyanın en büyük fuarı Uluslararası Mobilya Fuarı CIFF 2016’ya katılıyor.

Markalı konut üreticileri 2016 yatırım planlarını açıkladı!

Yeni yıla hazırlanan gayrimenkul sektörü, konut kredisi faizlerinin yükselmesi, inşaat maliyetlerinin artması ve döviz kurundaki belirsizliğe rağmen hız kesmeyecek. Teknik Yapı, yılın ilk çeyreğinde 1.500 daireden oluşan Denizli projesini satışa sunacak.

Enerjinin yüzde 20'si boşa gidiyor!

Binalarda ısı yalıtım kurallarıyla ilgili standartlar, Resmi Gazete'de yayınlanmadığı için bir türlü uygulanamıyor. Bu durum enerji kullanımını arttırıyor. Uyarı, Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği'nden (TGÜB) geldi.

TGÜB, Fark Yaratan Yapılar Fotoğraf Yarışması düzenliyor!

Türk İnşaat Sektörünün köklü ve saygın kurumlarından Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB), 25. Kuruluş Yılı etkinlikleri kapsamında “Fark Yaratan Yapılar Fotoğraf Yarışması” düzenliyor.

Gazbeton enerji verimliliğinde yüzde 50 fark sağlıyor!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) Genel Sekreteri Gülay Özdemir; “Gazbetonun sağladığı enerji verimliliği, ülke ve aile ekonomisine önemli katkılar sağlıyor, ekolojik denge korunarak, sağlıklı ve konforlu yaşam alanları oluşturuyor” dedi.

Türkiye gazbeton üretiminde Avrupa birincisi oldu!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) 25. yılını kutluyor. TGÜB Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, çeyrek asırdır ülke ekonomisi ve inşaat sektörüne sağlanan fayda ve katma değere vurgu yaptıklarını belirtti.

Gazbeton üreticileri 2016 Haberi

Gazbeton üreticileri 2016


Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği, İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği İMSAD tarafından düzenlenen SBE16 İstanbul - Akıllı Metropoller Konferansı’na katılarak “Sürdürülebilir Türkiye” için hedeflerini anlattı.


Sürdürülebilir bir gelecek için fikirlerin, çözümlerin, yöntem ve tekniklerin tartışılarak paylaşılması amacıyla Türkiye’de ilk kez İMSAD tarafından düzenlenen SBE 16 İstanbul - Akıllı Metropoller Konferansı, önemli konu ve konuklara ev sahipliği yaptı.


İMSAD üyesi olan Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği - TGÜB, “Sürdürülebilir Türkiye” için hedeflerini ortaya koydu.


Gazbeton sektöründe yapılan çalışmalardan elde edilen çarpıcı verileri, TGÜB adına katılımcılarla paylaşan AKG Gazbeton İşletmeleri Teknik İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Uğur Çelikkayalı, “Hammadde ve kaynak kullanımındaki kazanımlar, üretim proseslerinden başlayan “sürdürülebilirlik” yaklaşımımızın önemli bir parçasıdır. Gazbeton üreticileri son 10 yılda dış ambalaj kullanımında % 30 tasarruf sağladılar. Atık ve fireler “hammadde”...