08 / 07 / 2024

Gazi Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi

Gazi Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi

Ankara Gölbaşı'nda yer alan Gazi Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi'ne ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Atatürk Havalimanı'nın bitişiğindeki konut ve ticaret alanlar için kritik karar: Mahkeme imar planını durdurdu!

Atatürk Havalimanı’nın bitişiğindeki İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde 27 bin metrekarelik alanın konut ve ticaret imarına açılmasıyla ilgili mahkemeden karar geldi.

Tsd Teknoloji Tesisleri Servis Destek Anonim Şirketi kuruldu!

Tsd Teknoloji Tesisleri Servis Destek Anonim Şirketi Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Uyak, Erol Kam ve İTÜ Teknopark Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Esenler ilçesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesine ( Teknopark ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbul Teknoloji ve Finans Üssü kurulacak!

Uluslararası iyi uygulamalardan faydalanılarak firmalara fırsat eşitliği sağlayan, güvenli bir finansal teknoloji (fintek) ekosisteminin oluşumu desteklenecek. İstanbul Finans Merkezi bünyesinde bir Finans Teknopark da kurulacak

Mustafa Varank: Adana'daki teknoparkın inşaat işleri hızlanmalı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, Adana'daki teknoparkın inşaat işlerinin hızlanması gerektiğini söyledi.

Teknopark İstanbul 2. Etap açıldı!

Teknopark İstanbul’un ikinci etabı açıldı. Açılış töreninde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank açıklamalarda bulundu. Başkan Varank; “Bugün teknoparklarımızda 5 bin 593 firma faaliyet gösteriyor ve 47 bine yakın Ar-Ge personeli istihdam ediliyor.” dedi.

Kapadokya Teknopark hizmete açıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kapadokya Teknopark'ı hizmete açtı. Varank, Kapadokya Teknopark'ın bölgeye önemli katkılar sunacağını söyledi.

Türkiye'deki teknopark sayısı 74'e ulaştı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, 'Gebze Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti'yle birlikte Türkiye'deki teknopark sayısının 74'e yükseldiğini söyledi.

Türkiye'deki teknopark sayısı 80'e çıkacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Türkiye'deki teknopark sayısının yılın ilk yarısında 80'e çıkacağını söyledi.

Teknopark İstanbul'un 2. etabı tamamlandı!

Türkiye'nin kendi markalarını oluşturacak bir teknoloji üssü olması hedeflenen Teknopark İstanbul'un 2. etabı tamamlandı..

Karabük'e yeni teknopark!

Karabük'e gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Karabük'e yeni bir teknopark kazandırıyoruz, bunun için bakanlığın tüm desteğini aktaracağız." dedi.

Ankara Gazi Teknopark imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı'nda yer alan Gazi Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi'ne ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

GOSB Teknopark'ta herkes yerini alabilecek!

Sanayi bölgesinin ortasında yer alan GOSB Teknopark, doğrudan sanayiye odaklı birçok yenilikçi ürün ve teknoloji geliştirilmesine olanak sağlıyor. Gebze Organize Sanayi Bölgesi Teknopark Teknoloji Transfer Ofisi Direktörü Tolga Bildirici, projeler ile ilgili bilgi verdi.

Gazi Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi Haberi

Gazi Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi


Ankara Gölbaşı İlçesi, Bahçelievler Mahallesi, 774 ada 3 nolu parselde yer alan "Gazi Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi"ne ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği, bakanlık tarafından 2 Ocak 2017 tarihinde onaylandı. 21 Temmuz 2017 tarihinde askıya çıkarılan imar planı, 21 Ağustos 2017 tarihinde askıdan indirilecek.



Askı ilanı için...