03 / 05 / 2024

Gaziantep 19 kilometrelik tünel

Gaziantep 19 kilometrelik tünel

Bugün sanayiden turizme Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biri olan Gaziantep, hedeflerini büyüttü. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'in ortak akılla 'marka kent' olmayı başardığını söyledi.

Evleri ağır hasar alan ya da yıkılan 19 bin 391 depremzedenin hak sahipliği başvurusu onaylandı!

Gaziantep'te, evleri ağır hasar alan ya da yıkılan 19 bin 391 depremzedenin hak sahipliği başvurusu onaylandı.

O ilde KDV'den muaf 19 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Gaziantep ili Şehitkamil İlçe Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesinde yer alan 19 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Gaziantep Şahinbey'de 19.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan gayrimenkulü 19 milyon 228 bin 378 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Büyükşehir'den 19.2 milyon TL'ye arsa karşılığında hasılat paylaşımı ihalesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Küçükkızılhisar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün, arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle satılması işi kapalı teklif usulü ile 19 milyon 252 bin 497 TL'ye ihale edilecek.

Gaziantep'te 19.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep'te yer alan gayrimenkulü 19 milyon 252 bin 497 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 19.8 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep'te yer alan 2 adet gayrimenkulü 19 milyon 786 bin 78 TL bedelle satışa çıkardı.

Konut fiyat artışında lider Gaziantep!

Konut fiyatlarının en çok arttığı illerin başında yüzde com 63,19 ile Gaziantep, yüzde 46,15 ile Antalya, yüzde 43,30 ile Eskişehir, yüzde 36,43 ile Çorum ve yüzde 36,07 Sakarya geldi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden esnafa 1500 TL destek!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında iş yerini kapatan esnafa destek olmak için 1500 lira yardımda bulunacağını belirtti.

Gaziantep'te iş yerini kapatan esnafa 1.000 lira destek!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında iş yerlerini kapatan esnafa 1.000 lira destek veriyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 5. Etap 646 konut ihalesi 19 Şubat'ta!

Gaziantep, Şehitkamil, Kuzeyşehir 5.Etap 646 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Şubat 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 5. Etap ihalesi 19 Şubat'ta!

Gaziantep, Şehitkamil, Kuzeyşehir 5.Etap 646 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

İLBANK 3 ildeki 19 gayrimenkulü satıyor!

İller Bankası mülkiyetinde bulunan 19 adet gayrimenkulü satışa çıkarıyor. Ankara, İstanbul ve Gaziantep'te bulunan arsaların ihalesi 30 Nisan 2019 günü gerçekleşecek.

Gaziantep Bilim Merkezi 2020 yılında açılacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 19 milyon liraya mal olan Gaziantep Bilim Merkezi'nin 2020 yılında hizmete açılacağını söyledi. 

Gaziantep 19 kilometrelik tünel Haberi

Gaziantep 19 kilometrelik tünel

GÜNÜMÜZDE artık şehirlerin birbiriyle yarıştığını ve bu yarışın içerisinde Gaziantep'in birlikteliği ile ön plana çıktığını belirten Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, hedeflerinin ilerleyen süreçte dünyanın sayılı şehirleri arasında yer almayı hedeflediklerini söyledi. 

Artık bilgi ekonomisinin şehirleri yönlendirdiğini, sanayi, sanat ve kültüre verilen önemin ön plana çıktığım anlatan Fatma Şahin, "Şehirler yarışında bizimde kuvvetli bir şekilde rekabet edebilmemiz gerekiyordu. Peki biz bunu nasıl gerçekleştirecektik? Biz bu dönüşümü sağlarken bize ait olanla yola çıktık. Kuvvetli olduğumuz yanlarımızı ön plana çıkararak, eksiklerimizi tespit ederek, zayıf yönlerimizi güçlendirerek, şehrin rekabet gücünü arttırarak önemli bir yerel kalkınma yolculuğuna çıktık. 

'Marka Şehir Gaziantep' olmayı başardık" dedi. 

Gaziantep'i; 'dönüşümün başladığı yer ve Türkiye kazanımının örneği' olarak tanımlayan Fatma Şahin, şehirlerle başlayan kalkınmanın bölgeye yayılmasını arzuladıklarını da dile getirerek,...