05 / 05 / 2024

gaziantep 2015 gayrimenkul sektörü

gaziantep 2015 gayrimenkul sektörü

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yaptığı konuşmada, Gaziantep’te vizyon sahibi belediyelerin uyum içerisinde çalışarak kentin sorunlarına çözüm üretmeye çalıştığını söyledi.

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Gaziantep'teki gayrimenkulünü kiraya veriyor!

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan gayrimenkulü kiraya verecek.

Gaziantep'te gayrimenkul zengini dilenci yakalandı!

Gaziantep'te görme engelli taklidi yaparak dilenen kadının üzerinde 2 iş makinası, 1 otomobil, 1 daire çıktı.

Gaziantep'te 6.3 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beylerbeyi ve Taşlıca'da yer alan 3 gayrimenkulü satışa çıkardı.

Gaziantep'te 8.2 milyon TL'ye satılık 17 gayrimenkul!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Aşağıda Mahalle'de yer alan 17 adet gayrimenkulü 8 milyon 246 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 47,6 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 47 milyon 559 bin 117 TL olarak belirlendi.

Gaziantep Şehitkamil'de 12.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul 12 milyon 644 bin 580 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ihale tarihi 28 Şubat 2019 olarak belirlendi.

Gaziantep Belediyesi'nden 3.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığına ait olan gayrimenkul 3 milyon 414 bin 684 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Gaziantep Şehitkamil'de 13.4 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Mülkiyeti Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı'na ait olan 4 adet gayrimenkul toplamda 13 milyon 419 bin 640 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Gaziantep Şehitkamil'de 64,1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı Şehitkamil 15 Temmuz mahallesinde yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 64,1 milyon TL olarak belirlendi.

Gaziantep'te 142.7 milyon TL'ye satılık 26 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı, Şahinbey ve Şehitkamil'deki 26 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor...

Gaziantep Belediyesi'nden 5.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Mülkiyeti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan 2 adet gayrimenkul düğün salonu yapımı amacıyla toplamda 5 milyon 983 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Gaziantep'te 4.1 milyon TL'ye icradan satılık 10 gayrimenkul!

Gaziantep İli, Şahinbey İlçesi, Güneykent Mahallesi'nde yer alan 10 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon 150 bin 209 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gaziantep'te 8.3 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Beylerbeyi Mahallesi'ndeki 4 gayrimenkulü satışa sunuyor. İhale, 12 Temmuz Çarşamba günü gerçekleşecek..

gaziantep 2015 gayrimenkul sektörü Haberi

gaziantep 2015 gayrimenkul sektörü

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Şahinbey Belediyesince hayata geçirilen Mavikent 4. etap 1000 konut kura çekimi töreninde yaptığı konuşmada, Gaziantep’te vizyon sahibi belediyelerin uyum içerisinde çalışarak kentin sorunlarına çözüm üretmeye çalıştığını söyledi. Kentte yaşanan konut sorunun Türkiye’nin birçok yerinde yaşandığını ancak yapılan çalışmalarla sorunların çözümüne yönelik adımların atıldığını belirten Şimşek, Şahinbey Belediyesi’nce sahiplerine ulaştırılacak bin konut için yaklaşık 32 katı talep olduğunu vurguladı. Gaziantep’teki konut sorununu aşabilmek için çalıştıklarını, bu noktada Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ ile ortaklaşa çalışma içerisine girdiklerini ve 10 bin konut yapımı için harekete geçtiklerini aktaran Şimşek, gelişimin siyasi istikrarla hız kesmeden devam edebileceğini kaydetti. Ancak son 2.5 aydır Türkiye’de siyasi belirsizliğin olduğunu dile getiren Şimşek, şöyle devam etti: “Bunun yansımalarını hepimiz görüyoruz. inşallah Türkiye bunları aşacak....