03 / 05 / 2024

gaziantep 2016 emlak sektörü son durum

gaziantep 2016 emlak sektörü son durum

Gaziantep Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Aytaç, 2015 yılının emlak piyasası için oldukça kötü bir dönem olduğunu ifade ederek, 2016 yılından umutlu olduklarını söyledi.

Gaziantep'te yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatıyla 9 arsa ve 1 arazi satılıyor! KDV ve emlak vergisinden muaf! 

Gaziantep Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, 9 adet arsa ile 1 adet bağı satıyor. Peki Gaziantep'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları kaç liradan başlıyor? 

Gaziantep Şehitkamil'de taksit imkanıyla satılık 21 Hazine arazisi! 50 bin 720 TL'den başlayan fiyatlarla...

Gaziantep Milli Emlak, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Fıstıklık, Taşlıca, ve Koçlu mahallelerinde yer alan Hazine'ye ait 21 arsayı 50 bin 720 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Gaziantep Milli Emlak'tan 18.5 milyon TL'ye satılık 17 hazine arazisi!

Gaziantep Milli Emlak Müdürlüğü, Gaziantep ili, Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerinde yer alan 17 hazine arazisini 18 milyon 501 bin 230 TL'ye satıyor...

Emlak Katılım Gaziantep’teki 2. şubesini hizmete açtı!

Yaklaşık olarak bir asırlık köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, 2021’de de şube yatırımlarını sürdürüyor. Gaziantep'te 2. şubesini hizmete açan Emlak Katılım yıl sonunda 100 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Gaziantep’te Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı açıldı!

İnşaatın kalbi Gaziantep’te attı. Gaziantep’te eşzamanlı olarak Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknoloji Fuarı ile Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı düzenlendi...

Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4 Ekim'de başlıyor!

GSO ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi ve AKORT Fuarcılık tarafından Gaziantep'te yeni bir fuara imza atılıyor. Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4 Ekim'de başlayacak.

Gaziantep'te emlak sektörü canlandı!

Gaziantep'te emlak ve inşaat sektörü bahar aylarının gelmesiyle canlandı. Suriye'deki olayların bitmesi bölgede sektörü hareketlendirecek.

Emlak Konut 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Emlak Konut 2016 genel kurul bilgilendirme bildirisini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Emlak Konut 2016 genel kurul bilgilendirme bildirisini yayınladı.

Emlak Konut 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Emlak Konut 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Emlak Konut 2016 yılı genel kurul toplantı bildirisini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Emlak Konut 2016 yılı genel kurul toplantı bildirisini yayınladı.

Emlak Konut 2016 faaliyet raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Emlak Konut 2016 faaliyet raporunu yayınladı.

Emlak Konut 2016 finansal raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Emlak Konut 2016 finansal raporunu yayınladı.

gaziantep 2016 emlak sektörü son durum Haberi

gaziantep 2016 emlak sektörü son durum

Gaziantep Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Aytaç , Emlak Piyasasında baş gösteren durgunluk ve emlakçıların 2016 yılından beklentilerine ilişkin gazetemize açıklamalarda bulundu. 2015 yılında emlak sektöründe durgunluk yaşandığını ifade eden Aytaç, “Bu durum tüm emlak piyasasının çok durgun olmasında kaynaklandı. Özellikle arazi ve arsa satışlarında büyük bir durgunluk yaşandı. Daire satışları esnafların yüzünü güldürüyordu. Emlakçıların tüm beklentileri 2016 yılında işlerin açılması ile birlikte yeniden arazi ve arsa satışlarının artmasıdır. 1 Kasım seçimleri öncesinde hükümet belirsizliği olması, piyasalarda dolar ve altın fiyatları her geçen gün yükseliyordu. Belirsizlik yatırımcıların bu noktada yatırım yapma planlarını ertelemesine neden oldu. 1 Kasım seçimlerinden sonra hükümet belirsizliğinin ortadan kalması ve piyasaların normalleşmesiyle birlikte emlakçılarımızın 2016 yılından büyük beklentileri var” şeklinde konuştu.


“TOPRAK REFORMU KAFALARI KARIŞTIRDI”


Emlak sektöründe 2014...