29 / 04 / 2024

gaziantep Akkent Semt Pazarı

gaziantep Akkent Semt Pazarı

Akkent Semt Pazarı, çevre mahalle halkının da yoğun ilgisiyle birlikte hizmete sunuldu. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yeni hizmete giren Akkent semt pazar alanını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Akkent Semt Pazarı açıldı!

Akkent Semt Pazarı, çevre mahalle halkının da yoğun ilgisiyle birlikte hizmete sunuldu. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yeni hizmete giren Akkent semt pazar alanını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Gaziantep Akkent Semt Pazarı'nın inşaatı devam ediyor!

Vatandaşların ve esnafın rahat ve huzurlu bir ortamda alışverişlerini yapması için değişik bölgelerde 6 adet semt pazarı yaparak hizmete sunan Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Akkent Mahallesi’nde yapımına başladığı semt pazarını tamamlıyor...

Şahinbey Akkent Semt Pazarı'nın inşaatı devam ediyor!

Vatandaşların rahat ve huzurlu bir ortamda alışverişlerini yapması için değişik bölgelerde 6 adet semt pazarı yaparak hizmete sunan Şahinbey Belediyesi, Akkent Mahallesinde yapımına başladığı semt pazarını hızlı bir şekilde tamamlıyor.

Gaziantep Akkent Camii'nin inşaatı için 30 milyon TL’lik ihale!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nin Akkent Camii inşaatının tamamlanması için 30 milyon TL’lik ihale düzenlediği iddia edildi.

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatı kaçak mıydı?

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatına 5 yıl kaçak şekilde devam edildiği tespit edildi. Mühendis Korkut Küçükcan, cami inşaatında iskelenin çökmesiyle hayatını kaybetti. Mimar Zeynep Küçükkan ise bilirkişi raporunda eşinin tali kusurlu gösterilmesine karşı çıktı.

İnşaatı çöken Gaziantep Akkent Camisi’nin bilirkişi raporu açıklandı!

Gaziantep’teki Akkent Camisi’nin inşaatında çalışan mühendis Korkut Küçükcan’ın çöken ahşap iskelenin altında kalıp ölümüyle ilgili hazırlanan bilirkişi raporu, ihmaller zincirini ortaya çıkardı. Teçhizatın işlevini yitirdiği ve çivilerin paslandığı kaydedildi.

Gaziantep'te 86 bin 500 metrekarelik Akkent Spor Köyü kuruldu!

Gaziantep'te Şahinbey İlçe Belediyesi tarafından her yaştan vatandaşın istediği sporu yapabilmesi için 86 bin 500 metrekarelik alan üzerine Akkent Spor Köyü kuruldu.

Gaziantep Akkent Camii inşaatının çökmesi TBMM gündeminde!

CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, Gaziantep Şahinbey ilçesindeki Akkent Cami inşaatı iskelesinin çökmesiyle ilgili soru önergesi hazırladı.

Gaziantep'te çöken iskelenin altında kalan mühendis hayatını kaybetti!

Gaziantep'te merkez Şahinbey ilçesinde Akkent Camisi inşaatında çalışırken çöken iskelenin altında kalan inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'a 33 saat sonra ulaşıldı. Hastaneye kaldırılan Küçükcan'ın hayatını kaybettiği açıklandı.

Cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan mühendis 20 saattir aranıyor!

Gaziantep Akkent'te cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın bulunması için arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Çöken Gaziantep Akkent Camii'nin altında kalan mühendis aranıyor!

Gaziantep Akkent Camii'nin inşaatında çöken iskelenin altında kaldığı öğrenilen inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın bulunması için arama çalışmalarına başlandı.

Gaziantep Akkent Camisi'nin inşaatı çöktü: 2 yaralı!

Gaziantep'te Şahinbey ilçesinde inşaatı devam eden cami inşaatındaki iskelenin çökmesi sonucu 2 kişi yaralandı... 

Gaziantep Şahinbey Akkent Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından Akkent Mahallesi’ne yaptırılan Akkent Sosyal Tesisi hizmete açıldı.

Gaziantep Kıbrıs Mahallesi'ndeki dönüşümde son durum ne?

Gaziantep Kıbrıs Mahallesi'nde semt sakinleri kentsel dönüşümden şikayetçi. Mahalleli artık yıkım çalışmalarının tamamlanmasını istiyor.

Gaziantep Akkent ve havaalanı arasına yeni yol!

Gaziantep’te yaşanan trafik sorununu en aza indirmek için yeni yollar, köprülü kavşaklar yapmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, Akkent Mahallesi ve Oğuzeli ilçesinde bulunan havaalanı arasındaki mesafeyi kısaltmak için harekete geçti.

Gaziantep Akkent Olimpik Atletizm Pisti açılışa hazır!

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tamamlanan Akkent Olimpik Atletizm Pisti resmi açılış için gün sayıyor.

gaziantep Akkent Semt Pazarı Haberi

gaziantep Akkent Semt Pazarı


Akkent Semt Pazarı,çevre mahalle halkının da yoğun ilgisiyle birlikte hizmete sunuldu. 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yeni hizmete giren Akkent semt pazar alanını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Göreve başladıklannda 2 adet pazar alanı olduğunu söyleyen Başkan Tahmazoğlu: "Göreve ilk geldığmızde rahat, huzurlu alışverişin yapılacağı modem pazar alanları yapmayı hedeflerimiz arasına almıştık l ve bugün 8'ınci pazar I alanımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın sevinci 1 içindeyiz."dedı. 

Vatandaş ve esnafla sohbet eden Başkan Tahmazoğlu açıklamalarına şöyle devam etti: "Akkent Mahallemiz bizim dönemimizde kurulan, yeni bir mahalledir Burası için:"Akkent, Türkiye'nin ve Gaziantep'ın en güzel mahallelerinden bin olacak." demiştim. Şu anda burada okullar, konutlar, parklar, geniş yollar ve Türkiye'nin en büyük camisinin de içinde bulunduğu modem alanlar yapılıyor Yine burada yaşayan vatandaşlanmızın ihtiyacına...