29 / 04 / 2024

Gaziantep Beylerbeyi kentsel dönüşüm projesi

Gaziantep Beylerbeyi kentsel dönüşüm projesi

Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Beylerbeyi ve Bedirkent Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesine Bakanlar Kurulu ’nca karar verildi...

Evinin yıkılmaması için 46 gündür eylem yapıyor!

Gaziantep'te kentsel dönüşüm nedeniyle evi yıkılacak olan Hasan Bodur, yıkımın usulsüz olduğunu öne sürerek 46 gündür eylem yapıyor. 

Gaziantep Şahinbey kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, devam eden çalışmaları inceledi.

Gaziantep Göllüce Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Gaziantep’te olası depremde riskli bölgeler arasında bulunan merkez Şehitkamil ilçesindeki Göllüce Mahallesi sakinleri, yıllardır kentsel dönüşümü bekliyor.

Gaziantep'te 10.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep, Beylerbeyi, Fıstıklık ve Umut'ta yer alan 3 adet gayrimenkulü 10 milyon 724 bin 580 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 11.8 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beylerbeyi ve Umut mahallelerinde yer alan 5 adet gayrimenkulü 11 milyon 817 bin 429 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 14.6 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beylerbeyi, Belkıs, Fıstıklık ve Taşlıca'da yer alan 4 adet gayrimenkulü 14 milyon 580 bin 554 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 10.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beylerbeyi, 15 Temmuz ve Belkıs mahallelerinde yer alan 3 adet gayrimenkulü 10 milyon 882 bin 300 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 6.3 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beylerbeyi ve Taşlıca'da yer alan 3 gayrimenkulü satışa çıkardı.

Gaziantep Şahinbey kentsel dönüşümle güzelleşiyor!

Şahinbey Belediyesi ilçedeki 9 bölgede kentsel dönüşüm çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ederken Şahinbey'i de çarpık yapılaşmadan yaşanılabilir modern kent görünümüne kavuşturuyor. 

Şehitkâmil Belediye Başkanlığı'ndan satılık 3 arsa! 6,7 milyon TL'ye!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı Gaziantep Beylerbeyi ve Güvenevler'deki 3 arsa nitelikli taşınmazı ihale usulü ile satışa çıkarıyor. Gayrimenkullerin muhammen bedeli 6 milyon 745 bin 605 TL olarak belirlendi. 

TOKİ Gaziantep Beylerbeyi başvuru tarihleri!

TOKİ Gaziantep Beylerbeyi başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 195 adet konut bulunuyor.

Gaziantep Şahinbey kentsel dönüşümde öncü belediye!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bölgelerde yürütülen projelerle ilgili incelemelerde bulundu. Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi'nin kentsel dönüşümde öncü belediye olduğunu söyledi.

Gaziantep Nizip Caddesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Nizip Caddesi Kentsel Dönüşüm Projesi'ne yönelik yürütülen çalışmalarda gelinen son nokta vatandaşlarla paylaşıldı. 

Gaziantep Beylerbeyi kentsel dönüşüm projesi Haberi

Gaziantep Beylerbeyi kentsel dönüşüm projesi

Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Beylerbeyi ve Bedirkent Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan ve ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanın kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesi; Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 17/2/2014 tarihli ve 1160 sayılı yazısı üzerine, 5393 sayılı Belediye Kanununun 73 üncü maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 24/2/2014 tarihinde kararlaştırıldı.


Taşlıca Mahallesi kentsel dönüşüm sınırlarını öğrenmek için