06 / 05 / 2024

gaziantep demiryolları arazisi nerede

gaziantep demiryolları arazisi nerede

Türk Ulaşım Sen Gaziantep Şube Başkanı Baler Fidan, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokolle 433 dönümlük Devlet Demiryolları arazisinin bazı rant çevrelerinin iştahını kabarttığını açıkladı...

Gaziantep Şehitkamil'de taksit imkanıyla satılık 21 Hazine arazisi! 50 bin 720 TL'den başlayan fiyatlarla...

Gaziantep Milli Emlak, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Fıstıklık, Taşlıca, ve Koçlu mahallelerinde yer alan Hazine'ye ait 21 arsayı 50 bin 720 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Gaziantep Milli Emlak'tan 18.5 milyon TL'ye satılık 17 hazine arazisi!

Gaziantep Milli Emlak Müdürlüğü, Gaziantep ili, Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerinde yer alan 17 hazine arazisini 18 milyon 501 bin 230 TL'ye satıyor...

Gaziantep Şahinbey’de okul alanı, ticaret ve konut alanı mı yapılacak?

Gaziantep Şahinbey'de, vakfa ait kolej arazisi, ticaret ve konut alanı yapıldı. Mahkeme kararı iptal etti fakat belediye Danıştay’a gitti. Şencan, "Arazi şu an çok değerli" diye konuştu. 

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi mülkiyetindeki araziler yer değiştirdi!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi’nde yaşanan sorunlar bitmiyor. Belediye bu kez Gaziantep, Şehitkamil ilçesi Burak Mahallesi’ndeki yol kenarında kalan bir vatandaşın arazisi ile arazinin arkasında kalan belediye mülkiyetindeki araziyi yer değiştirdi...

Gaziantep için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili Şehitkamil ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep'te acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep'te yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep'in en değerli arsası Maher'e satıldı!

Gaziantep'in en değerli arazisi Maher Holding isimli bir şirkete satıldı. Deprem toplanma merkezi olan arazide inşaat yapılmasına karşı çıkılıyor.

Gaziantep'te GAZİRAY projesi için acele kamulaştırma kararı!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Gaziantep'te GAZİRAY projesi için 166 gayrimenkulde acele kamulaştırma kararı aldı..

Paralel Yapı'nın Gaziantep'teki arazisi Hazine'ye devredildi!

FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan iş adamı Taner Nakıboğlu'nun yönetim kurulu başkanlığını yürüttüğü Paralel Yapı AŞ'ye üniversite alanı olarak satılan ve konut inşa edilen alanın 200 dönümü belediye meclisinin kararıyla yeniden Hazineye devredildi.

Gaziantep Gaziray projesinin hazırlıkları tamamlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) işbirliğiyle kente yapılacak "Gaziray" projesi için hazırlıklar tamamlandı. Projenin alt ve üst yapı inşaat ihalesi 11 Mart 2016 tarihinde yapılacak.

Gaziantep demir yolları arazisi imara açılıyor mu?

Gaziantep Devlet Demir Yolları arazisinin yapılaşmaya açılmasıyla ilgili açılan davada mahkeme planı bilirkişiye havale etti. Büyükşehir belediyesi yüksek yoğunluk nedeniyle itirazda bulunan İMO Gaziantep Şubesi'nin itirazını da reddedildi..

Gaziantep'teki TCDD arazisi için düğmeye basıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’in merkezinde bulunan TCDD’ye ait 450 bin metrekarelik arazinin değerlendirilmesi için düğmeye bastı. TCDD’den bir heyet önümüzdeki günlerde Gaziantep’e gelecek.

Gaziantep Köy Hizmetleri arazisi 21 Eylül'de satışta!

Gaziantep Köy Hizmetleri arazisi, dokuz parçaya bölünerek 21 Eylül'de satışa çıkarılıyor. Yeni yapılan imar düzenlemeleriyle yatırımcıların ilgisini çekmesi beklenen araziyle ilgili son gelişmeleri Gaziantep 27 yazarı Yaşar Erkent yazdı...

gaziantep demiryolları arazisi nerede Haberi

gaziantep demiryolları arazisi nerede


Türk Ulaşım Sen Gaziantep Şube Başkanı Baler Fidan, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokolle 433 dönümlük Devlet Demiryolları arazisinin bazı rant çevrelerinin iştahını kabarttığını açıkladı. 


Gaziantep Devlet Demiryolları arazisi ile ilgili yaşanan sorunları dile getirmek için basının karşısına çıkan Türk Ulaşım Sen Gaziantep Şube Başkanı Baler Fidan, Büyükşehir Belediyesi ve Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokolle Gaziantep Devlet Demiryolları arazisinde konut yapılacağından duydukları endişeyi ifade etti. 


Sivil toplum örgütleri olarak Devlet Demiryolları arazisinin Gaziantep vatandaşlarının ortak kullanım alanı olduğunu belirten Fidan, Devlet Demiryolları arazisinin bir rant kapısı haline getirilmesini istemediklerini vurguladı. Buna şiddetle karşı çıktıklarını belirten Fidan, “Şuanda Devlet Demiryolları'na ait 433 dönümlük arazi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Devlet Demiryolları arasında yapılan protokolle imara açılmak...