30 / 04 / 2024

gaziantep Erikçe Kayak Merkezi

gaziantep Erikçe Kayak Merkezi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yılın nisan ayında ihale edilen ‘Erikçe Kayak Merkezi’ Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey tarafından pazar günü saat 12:00’de açılıyor.

TOKİ'den Gaziantep'e 786 yeni konut!

TOKİ'den Gaziantep'e 786 konutluk yeni bir proje geliyor. Söz konusu projenin ihalesi ise 4 Kasım 2022 tarihinde yapılacak. İşte detaylar…

TOKİ'den Gaziantep'e 786 konutluk yeni proje!

TOKİ'den Gaziantep'e 786 konutluk yeni proje geliyor. Söz konusu projenin ihalesi 4 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 587 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 587 konutluk yeni proje hayata geçirecek.

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 626 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 626 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 541 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 541 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Nisan 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 541 konutluk yeni proje müjdesi!

Yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 541 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 675 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar hayata geçiren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 675 konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 626 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 626 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 10 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 587 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep Şehitkamil'de 587 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Gaziantep Nizip'e yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Gaziantep İli Nizip İlçesi Menderes Mahallesi 452 Konut, 1 Adet Taziye Evi İnşaatları, Yunusemre Mahallesi 47 Konut İnşaatları ve Şehitkamil ilçesi 1 Etap 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleşti

TOKİ'den Gaziantep Nizip'e 452 yeni konut müjdesi!

Gaziantep İli Nizip İlçesi Menderes Mahallesi 452 Konut, 1 Adet Taziye Evi İnşaatları, Yunusemre Mahallesi 47 Konut İnşaatları ve Şehitkamil ilçesi 1 Etap 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 6 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Gaziantep'e 500 yataklı hastane müjdesi!

Sağlık Bakanlığı tarafından Gaziantep’e' 500 yataklı hastane için düğmeye basıldı. Beykent'e  yapılacak hastane için yakın zamanda inşaat çalışmaları başlayacak. 

Gaziantep’e 300 yataklı yeni hastane binası inşa edilecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Gaziantep'e 300 yataklı hastane ek binası inşa edilecek. 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne ek bina olarak yapılacak hastanede 140’ı tek kişilik olmak üzere 182 oda bulunacak. 

gaziantep Erikçe Kayak Merkezi Haberi

gaziantep Erikçe Kayak Merkezi


AJS Dış Ticaret tarafından yapımı üstlenilen merkezde 10 bin metrekare alan üzerinde 165 ve 200 metre uzunluğunda 2 pistin yanı sıra 35 metrelik eğitim ve tubing (botla kayak) pisti de yer alıyor. AJS Dış Ticaret Genel Müdürü Bülent Özkeçeci, Erikçe Kayak Merkezi’nde kullanılan Belçika-Fransa ortaklı Astro Turf markalı suni çimin Türkiye ve Ortadoğu distribütörü olduklarını belirterek, “Erikçe Kayak Merkezi, bu spora gönül veren ancak gerek maliyet, gerekse ulaşım yönünden sıkıntı çeken kitlelere alternatif olacaktır” dedi. Merkezde yılın 12 ayı kayak yapılabileceğini aktaran Özkeçeci, ‘Dağları ayağınıza getiriyoruz’ sloganını kullandıklarını belirterek şunları söyledi:


“Merkezimizden hem profesyonel hem amatör kayakçılar faydalanabilecek. Kayakçılar pistin başlangıç noktasına yürüyen bantla gidecek. Tesisimiz tüm hava şartlarında kullanılmaya uygun. Eksi 30 ve artı 45 derecede hizmet verebileceğiz. Avrupa’nın...