15 / 05 / 2024

gaziantep hafriyat bedeli

gaziantep hafriyat bedeli

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren ve aynı zamanda iştiraki olan Gazi Danışmanlık Müşavirlik ve Kontrollük Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş, Türkiye’nin en ucuz atık bertaraf bedelini uyguluyor.

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziantep'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Özmen Dinçer tarafından kuruldu.

Ağbulut Lojistik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağbulut Lojistik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Nezire Ağbulut tarafından kuruldu.

Gün Fore Kazıkları İnşaat Nakliyat Hafriyat Taşımacılık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Fore Kazıkları İnşaat Nakliyat Hafriyat Taşımacılık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Gündoğdu tarafından kuruldu. 

Çalış Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalış Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’e 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Çalış tarafından kuruldu. 

Fame Hafriyat İnşaat Oto Kiralama Satış Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fame Hafriyat İnşaat Oto Kiralama Satış Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 60 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çolak tarafından kuruldu. 

Tlc Demir Hafriyat Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tlc Demir Hafriyat Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yıldız tarafından kuruldu.

Dağdeviren İnşaat Hafriyat Yıkım Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağdeviren İnşaat Hafriyat Yıkım Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayrettin Abur tarafından kuruldu.

Etken Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etken Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Efrail Akkuş tarafından kuruldu.

Sağlam Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlam Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Yorulmazsoy tarafından kuruldu.

İlkem Grup İnşaat Madencilik Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkem Grup İnşaat Madencilik Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlker Karamanlı tarafından kuruldu.

Mey Mühendislik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mey Mühendislik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Enes Yonar tarafından kuruldu.

Kocaman Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocaman Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 40 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Kocaman ve Abdullah Kocaman ortaklığında kuruldu.

Gaziantep Şehitkamil'de icradan 22,6 milyon TL'ye satılık fabrika!

T.C. Gaziantep 13. İcra Dairesi Gaziantep Şehitkamil ilçesindeki fabrikayı satışa çıkardı. Fabrikanın toplam bedeli 22 milyon 698 bin 522,40 TL.

gaziantep hafriyat bedeli Haberi

gaziantep hafriyat bedeli

  

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren ve aynı zamanda iştiraki olan Gazi Danışmanlık Müşavirlik ve Kontrollük Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş, Türkiye’nin en ucuz atık bertaraf bedelini uyguluyor.



Gazi Danışmanlık Müşavirlik ve Kontrollük Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş yetkililerinden yapılan açıklamada, “Kentimizde Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının çevreye zarar verecek şekilde doğrudan veya dolaylı olarak çevreye atılmasının önüne geçilmesi, hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıklarının tekrar kullanım ve geri dönüşümünün sağlanması yapılıyor. Aynı zamanda bertaraf edilebilmesi için gerekli teknik ve idari standartlar çerçevesinde “Atık Yönetimi” Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Gazi Danışmanlık Müşavirlik ve Kontrollük Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.  tarafından yapılıyor” denildi.

Açıklamada, Türkiye’de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yetki devri yapılan 4 Büyükşehir Belediyesinden birisinin de...