01 / 05 / 2024

Gaziantep havaalanı yolu projeleri

Gaziantep havaalanı yolu projeleri

Gaziantep OSB, kabına sığmıyor. Gaziantep OSB Başkanı Nakıboğlu: "Yatırımcılar, daha şimdiden '6. OSB ne zaman kurulacak' demeye başladı. Gaziantep havaalanı yolundaki sanayi tesisi de OSB olacak!" dedi.

En uzun demir yolu tünelinin inşaatı tam gaz!

Güneydoğu'yu Akdeniz Bölgesi'ne bağlayacak olan Adana-Osmaniye-Gaziantep hızlı tren hattında bulunan ve "en uzun demir yolu tüneli" olarak nitelendirilen çift tüplü tünelin bir tüpünde delme işlemleri tamamlandı.

Gaziantep'te 4 yılda 500 kilometre arazi yolu açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan arazi yollarıyla köylülerin arazisine ulaşımı kolaylaştı. Büyükşehir, 4 yılda 9 ilçeye bağlı köylerde yaklaşık 500 kilometre uzunluğunda yeni arazi yolu açtı.

Gaziantep'te planlanan yeni bir havaalanı mecliste!

Gaziantep Havaalanına kış aylarında uçak inememesine ve aynı bölgeye yeni bir havaalanı yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı...

Gaziantep Nizip ve Karkamış'ta acele kamulaştırma!

Gaziantep'te Nizip-Karkamış il yolu yol yapım çalışmaları için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Gaziantep yeşil binalarla tanışacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Kilis yolu üzerinde inşa etmeyi planladığı Ekolojik tabanlı konutlarda hangi modelin uygulanacağı, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği'nde geniş kapsamlı toplantıda masaya yatırıldı.

Gaziantep Mozaik Yolu Projesi Fransa'da tanıtıldı!

"Gaziantep Mozaik Yolu" projesi için Fransa’ nın başkenti Paris ‘ te bulunan Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Teşkilatı'nda (UNESCO) etkinlik düzenlendi.

Gaziantep Büyükşehir'den 54 kilometre bisiklet yolu!

Güneydoğu’nun en çok göç alan ili Gaziantep’te artan nüfusla beraber ulaşım noktasında yaşanan sıkıntıları en aza indirmek için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda kent merkezinde bisiklet yolları yapmaya başladı.

Gaziantep Akkent ve havaalanı arasına yeni yol!

Gaziantep’te yaşanan trafik sorununu en aza indirmek için yeni yollar, köprülü kavşaklar yapmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, Akkent Mahallesi ve Oğuzeli ilçesinde bulunan havaalanı arasındaki mesafeyi kısaltmak için harekete geçti.

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'ne yeni üst geçit yapılıyor!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde yapımına başlanan 420 metre uzunluğundaki vasıta üst geçidi projesi ile demir yolu hemzemin geçişinde yaşanan trafik yoğunluğunun giderilmesi planlanıyor.

Gaziantep'in köy yolları genişletiliyor!

Şehir merkezindeki yol ve imar çalışmalarının yanında taşra ilçelerinde de çalışmalarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, son 2 yıl içinde yaklaşık 500 köyde yol, asfalt, mıcırlama ve arazi yolu çalışması yaptı.

Bursa Yunuselilerden acil yol talebi!

Osmangazi Belediyesi'nin kentsel dönüşümde örnek bölge olarak gösterdiği Yunuseli-Hamitler-Güneştepe bölgesini şehre bağlayan eski havaalanı yolu yetersiz kalıyor. Yunuseli sakinleri, yolların bir an önce açılmasını istediler.

Gaziantep Oğuzeli Havaalanı Islah OSB'nin kuruluşu onaylandı!

Gaziantep Sanayi Odası tarafından 2012 yılında ilk başvuru yapılarak kuruluş işlemlerine start verilen Gaziantep Oğuzeli Havaalanı Islah OSB, ilgili bakanlığın onay vermesiyle resmen kurulmuş oldu.

Gaziantep Büyükşehir, 350 köyde arazi yolu açtı!

Şehir merkezindeki yol ve imar çalışmalarının yanında taşra ilçelerinde de çalışmalarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, son iki yıl içinde yaklaşık 350 köyde arazi yolu açtı.

Gaziantep havaalanı yolu projeleri Haberi

Gaziantep havaalanı yolu projeleri

Yoğun talep nedeniyle 5. bölgede yer tahsisi kurayla gerçekleştirilen Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (OSB), yapımı planlanan 3 bölge ile alanında ''Türkiye'nin en büyüğü'' olmayı hedefliyor.


Gaziantep OSB Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin ilk organize sanayi bölgelerinden birinin kurulduğu Gaziantep'te arsa tahsisinin 1972'de başladığını söyledi.


Gaziantep OSB'nin zamanla herkesi imrendirecek gelişmeler kaydederek hızla büyüdüğünü ifade eden Nakıboğlu, 5. bölgenin kurulumu için düğmeye basılan OSB'de iş dünyasını sevindiren ve şaşırtan gelişmeler yaşandığını belirtti.


Yeni kurulacak bölgede 10 bin ve 50 bin metrekare arasındaki arsalar için bin civarında başvuru yapıldığına işaret eden Nakıboğlu, yoğun talep karşısında adaletli olmak için kura çekimi yaparak, 5 milyon metrekarelik alanın 226 yatırımcıya dağıtıldığını vurguladı.


Altyapı ihalesi gerçekleştirilen 5. bölgede 100 yatırımcının inşaat aşamasında olduğunu dile...