07 / 05 / 2024

gaziantep Milli İrade Meydanı

gaziantep Milli İrade Meydanı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Bedesten AVM’yi yıkarak yerine inşa ettiği meydana “Milli İrade Meydanı” adını verdi.

Milli Emlak iki şehirde 85 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Muğla ve Gaziantep'te yer alan KDV'den muaf arazileri satışa çıkardı. İşte Milli Emlak'ın yayımladığı ihale ilanları...

Milli Emlak 3 ildeki 133 adet arsa ve araziyi satıyor! Milli Emlak satılık: Taksitle gayrimenkul alabilirsiniz!

Milli Emlak, Amasya, Denizli ve Gaziantep'te yer alan 133 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor. Peki 3 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte o ilanlar...

Gaziantep Şehitkamil'de 8 taksitle KDV'den muaf arsa satılacak!

Gaziantep Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan iki adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. 

Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey'de KDV'den muaf 9 arsa satılacak!

Gaziantep Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey'de yer alan 9 arsayı satışa çıkardı.

Gaziantep'te yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatıyla 9 arsa ve 1 arazi satılıyor! KDV ve emlak vergisinden muaf! 

Gaziantep Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, 9 adet arsa ile 1 adet bağı satıyor. Peki Gaziantep'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları kaç liradan başlıyor? 

Arsa almak isteyenler dikkat! Gaziantep Şehitkamil'de konut alanı imarlı arsa satılıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını yayımladı. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak Gaziantep Şehitkamil'de konut alanı imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

Gaziantep Şehitkamil'deki bu arsa fırsatını duyan çok şaşırıyor!

Arsa ya da konut yatırımını tercih eden yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayındaki yeni ihale ilanlarını da yakından takip ediyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Gaziantep'te arsa satıyor.

Gaziantep Şehitkamil'de taksit imkanıyla satılık 21 Hazine arazisi! 50 bin 720 TL'den başlayan fiyatlarla...

Gaziantep Milli Emlak, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Fıstıklık, Taşlıca, ve Koçlu mahallelerinde yer alan Hazine'ye ait 21 arsayı 50 bin 720 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Gaziantep Milli Emlak'tan 18.5 milyon TL'ye satılık 17 hazine arazisi!

Gaziantep Milli Emlak Müdürlüğü, Gaziantep ili, Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerinde yer alan 17 hazine arazisini 18 milyon 501 bin 230 TL'ye satıyor...

Gaziantep Şehitkamil'de 9.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil Alparslan Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 9 milyon 260 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Milli Gözetim Radarı, Gaziantep'te kuruldu! 

TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi (BİLGEM) ve DHMİ iş birliğiyle yapılan Milli Gözetim Radarı, Gaziantep Havalimanı'nda kuruldu. 112 kilometre menzile sahip radarın teslimati gelecek hafta yapılacak... 

Gaziantep Şehitkamil'de 5.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Gaziantep Şehitkamil'de yer alan arsayı 5 milyon 700 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 5.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziantep Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Alparslan Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 20 Aralık'ta gerçekleşecek..

gaziantep Milli İrade Meydanı Haberi

gaziantep Milli İrade Meydanı


Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Bedesten AVM’yi yıkarak yerine inşa ettiği meydana “Milli İrade Meydanı” adını verdi. 


Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) darbe girişiminin ardından milli iradenin karşı durarak tüm yurtta başlattığı protestolar ve meydanlardaki demokrasi nöbetleri devam ediyor.


Bu kapsamda; vatandaşların gösterdiği kahramanca duruş nedeniyle Büyükşehir Belediyesi, Demokrasi Meydanı’nın yanına yeni yapılan meydana, “Milli İrade Meydanı” ismini verme kararı aldı.


Büyükşehir, vatandaşların darbenin ilk yaşandığı günden itibaren birlik ve beraberlik içinde büyük bir dayanışma göstererek, demokrasi nöbeti tuttuğu meydana “Milli İrade” isimi vererek teşekkür etti.


Gaziantep Büyükşehir...