23 / 05 / 2024

gaziantep sanko sanat galerisi

gaziantep sanko sanat galerisi

Ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede’nin çektiği yalıtım temalı fotoğraflar, 28 Haziran – 12 Temmuz 2013 tarihlerinde Gaziantep Sanko Sanat Galerisi’nde izlenebilecek...

Şehitkamil Sanat Merkezi göz kamaştırıyor!

Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Şehitkamil'de hayata geçirilen Şehitkamil Sanat Merkezi, Alleben Yüzme Havuzu ile İbrahimli Spor Merkezi’ni inceledi.

Gaziantep Güvenevler Sanat Merkezi açıldı!

Gaziantep’te kültürel ve sanatsal etkinliklerin daha çok yapılması için imkanı sağlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Güvenevler Sanat Merkezi’ni vatandaşların hizmetine açtı.

Şehitkamil Sanat Merkezi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep’in kültür-sanat hayatına farklı bir boyut kazandıracak olan Şehitkamil Sanat Merkezi’ni inceledi.

Gaziantep Şehitkamil Sanat Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından inşa edilen Şehitkamil Sanat Merkezi'nin Eylül'de tamamlanması planlanıyor. Projede inşaat çalışmalarına hız verildi.

Şehitkamil'in sanat merkezi projeleri mimar adayları için sergilendi!

Şehitkamil Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Sanat Merkezi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması’na katılan projeler, Gaziantep Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Bölümü öğrencileri için özel olarak sergilendi

Gaziantep Sanat Merkezi Kütüphanesi açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin “Gaziantep Sanat Merkezi Kütüphanesi”de hizmet vermeye başladı.

Şahinbey Bilim Sanat Merkezi’nde sona gelindi!

Şahinbey Belediyemiz tarafından üstün zekâlı öğrencilerin eğitim alması için yaptırılan ve Gaziantep’te ilk olma özelliği taşıyan Bilim Sanat Merkezi’nin yapımında son aşamaya gelindi.

Gaziantep Hacibaba Mahallesi'nde sosyal tesis inşa edilecek!

Vatandaşın sosyal yaşamına ve aktivite alanlarına önem veren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kentin kalabalık bölgelerine sosyal tesis, düğün salonu, sanat ve kültür merkezleri gibi sosyal donatı alanları yapıyor.

Gaziantep'e yeni sanat merkezi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat merkezi olarak kullanmak için restorasyon yaptığı eski adliye binasını hizmete açtı. Merkezde, sanat galerileri, sergi salonları, kafeterya, enformasyon merkezi, çok amaçlı salon da yer alıyor.

Gaziantep Şehitkamil'e sanat merkezi inşa edilecek!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Sanat Merkezi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması’na ilişkin açıklamada bulundu. Başkan Fadıloğlu, “Amacımız; Gaziantep’te nitelikli ve yaşayan bir mekan elde edebilmek” dedi.

Gaziantep'te eski adliye kültür sanat merkezi oldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edildikten sonra kültür sanat merkezi haline getirilen eski adliye binasında açılan hüsnü hat sergisi, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Şehitkamil'e sanat merkezi inşa edilecek!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, TMMOB Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi Başkanı Hasan Özgür Girişken’e iade-i ziyarete bulundu. Ziyarette; Şehitkamil Belediyesi Sanat Merkezi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması konuşuldu.

Gaziantep Bilim Sanat Merkezi yükseliyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından üstün zekâlı öğrencilerin eğitim almasını sağlamak için yaptırılan ve Gaziantep’te ilk olma özelliği taşıyan Bilim Sanat Merkezi adım adım yükseliyor.

gaziantep sanko sanat galerisi Haberi

gaziantep sanko sanat galerisi



Blue’Safe Mavi Kale markasının ısı yalıtımının enerji verimliliğine katkısını anlatmak için hayata geçirdiği Yalıtımın Mavi Yüzü fotoğraf sergisi, Anadolu yolculuğuna Gaziantep’te devam ediyor. Ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede’nin çektiği yalıtım temalı fotoğraflar, 28 Haziran – 12 Temmuz 2013 tarihlerinde Gaziantep Sanko Sanat Galerisi’nde izlenebilecek.



Hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken Blue’Safe Mavi Kale markası, enerji verimliliğinin önemini sanatsal bir dille ortaya koyan Yalıtımın Mavi Yüzü fotoğraf sergisini Gaziantep’e taşıyor. Türkiye’yi il il gezerek ısı yalıtımıyla elde edilebilecek enerji tasarrufunu anlatan mavi fotoğraf kareleri, 28 Haziran – 12 Temmuz 2013 tarihlerinde Gaziantep Sanko Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşuyor.  Sergide, ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede’nin birbirinden çarpıcı fotoğraflarına aynı konseptle hayata geçirilen fotoğraf yarışmasının eserleri eşlik ediyor. 



Yalıtımın hayatı nasıl sarıp sarmaladığını ziyaretçilere gösteren Yalıtımın...