29 / 04 / 2024

gaziantep Şehitkamil Aydınlar Oto Sanayi Sitesi ne zaman açılacak

gaziantep Şehitkamil Aydınlar Oto Sanayi Sitesi ne zaman açılacak

Şehitkamil Belediyesi tarafından, ilçe merkezi ve mahalle aralarında bulunan oto tamircileri için yaptırılan Aydınlar Oto Sanayi Sitesinin inşaat çalışmaları sona erdi. Yol asfaltlama çalışmalarının ardından oto tamircileri yeni iş yerlerine taşınacak...

Gaziantep Şehitkamil'de 13 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Gazi ve Aydınlar mahallesinde yer alan 2 arsayı 12 milyon 947 bin 605 TL'ye satıyor...

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 64.9 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Aydınlar, Beylerbeyi, Güvenevler, Karacaoğlan ve Taşlıca mahallelerinde yer alan 7 arsayı 64 milyon 936 bin 382 TL'ye satıyor...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli 2017 kurası!

103 adet daireden meydana gelen TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki,TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli 2017 kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kura çekimi!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil'de emekliler için hayata geçirdiği 466 konut kura ile satılacak. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kura çekimi ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli başvuruları 2017!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil Projesi kapsamındaki 103 konut kuralı olarak satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli başvuruları 2017...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli 2017 kurası ne zaman?

Gaziantep Şehitkamil 466 Adet Konut Projesi kapsamında TOKİ tarafından hayata geçirilen 103 konut kuralı olarak satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli 2017 kurası ne zaman?

Gaziantep Şehitkamil'de kentsel dönüşüm kararı!

Gaziantep Şehitkamil'in Sofalıcı Mahallesi'ndeki bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim alanı ilan edildi. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Çatalca Aydınlar ve Yaylacık imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Çatalca Aydınlar ve Yaylacık köylerine ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Gaziantep Şehitkamil’de 360 konutun hak sahipleri belirlendi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Gaziantep Şehitkamil’de inşa edilen 360 konutun hak sahipleri belirlendi.

Gaziantep Şehitkamil Belediye Meclisi'nde TOKİ konuşuldu!

Gaziantep Şehitkamil Belediye Meclisi 2017 yılı Şubat ayı toplantısı yapıldı. Toplantıda TOKİ ile ilgili açıklamalarda bulunuldu.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 4. Etap 439 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi 4 Etap'a 439 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Gaziantep Şehitkamil 4. Etap konut ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 807 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi Mahallesi'ne inşa edilecek olan 807 konutun ihalesi bugün yapılacak.

Gaziantep Şehitkamil'de kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. 28.768,34 metrekare yüzölçümlü arsa üzerinde yaptırılacak inşaatın toplam bedeli 171 milyon 125 bin TL olarak belirlendi.

gaziantep Şehitkamil Aydınlar Oto Sanayi Sitesi ne zaman açılacak Haberi

gaziantep Şehitkamil Aydınlar Oto Sanayi Sitesi ne zaman açılacak


Gaziantep’in Şehitkamil Belediyesi tarafından, ilçe merkezi ve mahalle aralarında bulunan oto tamircileri için yaptırılan Aydınlar Oto Sanayi Sitesinin inşaat çalışmaları sona erdi. Yol asfaltlama çalışmalarının ardından oto tamircileri yeni iş yerlerine taşınacak.


Şehitkamil Belediyesi tarafından oto tamircileri için Aydınlar Mahallesi’ne yaptırılan yeni Oto Sanayi’nde inşaat çalışmaları sona erdi. En kısa sürede yol asfalt çalışmasının da tamamlanmasıyla birlikte Sınırlı Sorumlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı’na teslim edilecek. Sınırlı Sorumlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı ise, ilçe merkezi ve mahalle aralarında bulunan oto tamircileri, kendi aralarında yapacakları kurayla birlikte yeni iş yerlerine taşınacaklar.


Sınırlı Sorumlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Celal Demirpençe, Şehitkamil Belediyesi tarafından kendileri için yapılan yeni Oto Sanayi Sitesi’nin tüm standartlara uygun olduğunu belirterek, “Şehitkamil Belediyemiz tarafından...