03 / 05 / 2024

gaziantep şehitkamil sanayi mahallesi sosyal tesisleri

gaziantep şehitkamil sanayi mahallesi sosyal tesisleri

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından Sanayi ve Seyrantepe Mahallesi' ne yaptırılan Sosyal Tesislerin resmi açılışı coşkulu bir şekilde yapıldı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu meşalelerle karşılandı...

Gaziantep Şehitkamil'de 459 iş yeri yaptırılacak! 1 milyar 171 milyon TL'lik ihale 13 Aralık'ta!

S.S. Gaziantep Tır ve Makina Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 459 adet iş yeri yaptıracak. 

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi cazibe merkezi olacak! 

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, "Bölgenin değerini daha da artırmak, yerli ve yabancı yatırımcıların daha fazla ilgisini çekmek için önemli projeler yürütüyoruz" dedi. 

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 8.4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediye Başkanlığı, Fıstıklık ve Beylerbeyi Mahalleleri'nde bulunan 3 arsayı 8 milyon 492 bin 748 TL'ye satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların bedeli TL olarak belirlendi.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 2019 başvuruları!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 2019 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şehitkamil başvuru detayları...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil projesi için başvurular bugün itibariyle başladı. Projede 344 adet konut bulunuyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil başvuruları 25 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi projesinde yer alan konutlar 25 Mart tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

Gaziantep Şehitkamil'de 10.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Mülkiyeti Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediye Başkanlığı'na ait olan 3 adet arsa toplamda 10 milyon 548 bin 847 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Gaziantep Şehitkamil TOKİ başvuruları başlıyor!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil projesinde yer alan 694 konut 21 Ocak itibariyle satışa çıkıyor.

Gaziantep Şehitkamil'de 6.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediyesi, 8 Şubat'ta yer alan 2 bin 352 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 28 Kasım'da yapılacak...

Gaziantep Şehitkamil TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor. 

TOKİ Gaziantep Şehitkamil kura çekilişi bugün!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil kura sonuçları 15.10.2018!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil kura sonuçları 15.10.2018 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 60 adet konut bulunuyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil başvuruları başladı!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

gaziantep şehitkamil sanayi mahallesi sosyal tesisleri Haberi

gaziantep şehitkamil sanayi mahallesi sosyal tesisleri


Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından Sanayi ve Seyrantepe Mahallesine yaptırılan Sosyal Tesislerin resmi açılışı coşkulu bir şekilde yapıldı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu meşalelerle karşılanırken, açılış sonrası havai fişek gösterisi yapıldı.


Şehitkamil Belediyesi tarafından Sanayi ve Seyrantepe Mahallesine yaptırılan Sosyal Tesislerin açılışına Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Belediye Başkan yardımcıları, Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tören alanına gelen vatandaşlar sloganlar ve meşaleler eşliğinde Başkan Fadıloğlu’nu karşıladı. Söylenen şarkılarla halay çeken vatandaşlar, mahallelerine yapılan sosyal tesisin açılışını coşkuyla kutladı.


VATANDAŞLARIMIZIN İHTİYAÇLARI DOĞRULTUSUNDA ÇÖZÜM ÜRETMEYE ÇALIŞIYORUZ


Sanayi ve Adeviye sosyal tesislerinin açılışında konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bizim derdimiz vatandaşımızın derdi. Merkezi hükümetiyle, valisiyle, kaymakamıyla, Belediye Başkanlarıyla, Belediye çalışanlarıyla, kaygımız milletimizin sıkıntısını giderebilmektir. Bu konuda bir başımıza karar...