29 / 04 / 2024

gaziantep seyrantepe

gaziantep seyrantepe

Afet Yasası'yla birlikte 10 ilde başlayan çalışmalara Gaziantep, Şehithamil Belediyesiyle başladı

Gaziantep'e imar düzenlemesi müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, mahalle ziyaretleri kapsamında Şehitkamil'e bağlı Seyrantepe Mahallesi’ne gitti. Mahallede yer alan taş ocağı olarak kullanılan mağaraların yıkılarak imar düzenlemesi yapılacağını da müjdeledi.

Gaziantep Seyrantepe sosyal tesis projesinde sona doğru!

Şehitkamil ilçesinin giderek büyüyen ve gelişen mahallelerinden olan Seyrantepe Mahallesi’ne belediye tarafından yaptırılan 3. Sosyal Tesisin inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Gaziantep'teki dericilerin yeri toplu konut alanına dönüşüyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Seyrantepe ve Humanız bölgesinde başlattığı hayvan ahırlarını kaldırılma çalışmaları eski Et Balık Kurumu’nun olduğu dericileri bölgesinde devam ediyor.

Gaziantep Şehitkamil Seyrantepe Projesi'nde 966 konutun teslimi yapıldı!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Şehit Kamil Belediyesi işbirliğinde yürütülen Gaziantep Şehitkamil-Seyrantepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen 966 konutun anahtar teslimi yapıldı.

TOKİ Seyrantepe Konutları teslim edildi!

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Gaziantep Seyrantepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi törenle yapıldı. Anahtarlarını alan ailelerin mutlulukları yüzlerine yansıdı.

Gaziantep Seyrantepe'de 966 daire teslime hazır!

Uyguladığı projelerle ilçe halkının yaşam standardını yükselten Şehitkamil Belediyesi, konut sorununu çözmek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Seyrantepe konutlarındaki daireler düzenlenecek ‘Anahtar Teslim Töreni’ ile hak sahiplerine teslim edilecek.

Seyrantepe TOKİ’de 20 Ekim heyecanı!

Gaziantep Şehitkamil ilçesinde belediye ve TOKİ işbirliği ile yapımı tamamlanan Seyrantepe Mahallesi TOKİ konutlarındaki 966 dairenin anahtar teslimi 20 Ekim salı günü yapılacak. İşte ayrıntılar...

Gaziantep Seyrantepe Konutları'nda çevre düzenlemesi yapılıyor!

Şehitkamil Belediyesinin, İpekyolu çevresinde evi veya arazisi istimlak edilen aileler için Seyrantepe’de yaptırdığı konutlarda sona gelindi. Seyrantepe konutlarında son rötuşlar yapılırken, diğer taraftan da çevre düzenlemesi yapılıyor.

Gaziantep Organize Sanayi-GATEM metro hattı geliyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Başpınar Organize Sanayi Bölgesi ile GATEM arasında metro hattı yapıyor. İhalesi yapılan ve toplamda 25 km olan Organize Saniyi–GATEM arasındaki hat, Beylerbeyi, Gar, Seyrantepe ve GATEM güzergahında hizmet verecek.

TOKİ Gaziantep Seyrantepe Konutları teslime gün sayıyor!

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi'nde yapımı devam eden bin 700 konutun inşaat çalışmasında sona yaklaşıldı. Günün mimarisine uygun bir şekilde tasarlanan konutlar önümüzdeki aylarda hak sahiplerine teslim edilecek.

Seyrantepe Konutlarında sona yaklaşıldı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi’nde yapımı devam eden 1700 konutun inşaat çalışmasında sona yaklaşıldı. Konutların, önümüzdeki aylarda hak sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Gaziantep cazibe merkezi oluyor!

Gaziantep cazibe merkezi oluyor. Daha iyi bir gelecek için çcvreci projelere imza atan Şehitkamil Belediyesi' nin Seyrantepe' de yaptığı konutların teslimatında sona yaklaşırken, ailelerde yeni evlerine kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Gaziantep Seyrantepe cazibe merkezi oluyor!

Gaziantep Seyrantepe cazibe merkezi oluyor. İpek yolu çevresinde evi veya arsası kentsel dönüşümle istimlak edilen ailelere, şartsız kurasız Seyrantepe konutlarında da daire alma hakkı sunuluyor.

gaziantep seyrantepe Haberi

gaziantep seyrantepe
Kentsel dönüşüme Anadolu'daki belediyeler tarafından da start verildi. Afet Yasası'yla birlikte 10 ilde başlayan çalışmalara Gaziantep, Şehithamil Belediyesiyle başladı. İlk olarak Seyrantepe'de 1610 konut yapan belediye Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile birlikte dar gelir gurubuna yönelik 600 haneyi yeni evlerine...