02 / 05 / 2024

Gaziantep toki emekli

Gaziantep toki emekli

TOKİ tarafından Gaziantep Şehitkamil‘de inşa edilen 123 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ Emekli sözleşmeleri imzalanıyor!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil'de hayata geçirdiği emekli konutlarının sözleşmeleri 2 Mayıs-12 Mayıs tarihleri arasında imzalanacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kura sonucu 2017!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emeklilere Özel projesindeki 103 konut kura ile bugün satılacak. İşte, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kura sonucu 2017...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kura sonuçları!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kura sonuçları henüz açıklanmadı. TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kura sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası!

Toplamda 103 adet konutun kura ile satılacağı Gaziantep Şehitkamil Emeklilere Özel projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli projesindeki 103 adetkonut kura ile satışa sunuldu. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli 2017 kurası!

103 adet daireden meydana gelen TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki,TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli 2017 kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kura çekimi!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil'de emekliler için hayata geçirdiği 466 konut kura ile satılacak. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kura çekimi ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli başvuruları 2017!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil Projesi kapsamındaki 103 konut kuralı olarak satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli başvuruları 2017...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli 2017 kurası ne zaman?

Gaziantep Şehitkamil 466 Adet Konut Projesi kapsamında TOKİ tarafından hayata geçirilen 103 konut kuralı olarak satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli 2017 kurası ne zaman?

Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ'nin Zonguldak Kdz.Ereğli’de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçireceği 200 konut için başvrular devam ediyor. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ Emekli Edirne Lalapaşa kura çekilişi sonuçları!

TOKİ Emekli Edirne Lalapaşa kura çekilişi sonuçları açıklandı. Toplam 33 adet daire emeklilere özel satışa çıkarılan projede daire fiyatları 78 bin 309 TL'den başlangıç gösteriyor.

Kastamonu Merkez TOKİ Emekli kurası ne zaman?

Ödeme planına göre 240 aya varan vade sağlanan Emekli TOKİ Kastamonu Merkez projesinde daireleri 2+1 şeklinde dizayn edildi. Peki Kastamonu Merkez TOKİ Emekli kurası ne zaman?

2016 Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Emekli kura!

Konut tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplam 250 adet daire emekliler için satışta. 2016 Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Emekli kura çekilişi 22 Nisan 2016 gününde yapılacak.

Gaziantep toki emekli Haberi

Gaziantep toki emekli

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Gaziantep Şehitkamil‘de 103, Şahinbey’de 20 konut olmak üzere “Emekliye İkinci Bahar” projesi kapsamında inşa edilen 123 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.


Kura töreni, 21 Nisan Cuma günü, Şahinbey Belediyesi Büyük Salon’da, noter huzurunda gerçekleştirildi.


2+1 planında inşa edilen konutlara emeklilerimiz yoğun ilgi gösterdi. 123 konut için 1.175 başvuru yapıldı.


TOKİ...