05 / 05 / 2024

gaziantep toki güzelvadi

gaziantep toki güzelvadi

Toplamda 27 adet konutun sözleşme imzalattırılması ve teslim işlemleri bugün başladı ve 29 Nisan 2016 tarihine kadar devam edecek. Projede ödemelere göre 156 aya varan vade sağlanıyor.

Gaziantep'teki Gölgeler Apartmanı'nda soruşturma tamamlandı: Numune alınamayacak kadar kötü halde!

6 Şubat felaketinde 21 kişinin yaşamını yitirdiği, çok sayıda kişinin de yaralandığı Gaziantep'teki Gölgeler Apartmanı'na ilişkin kötü haberler gelmeye başladı, apartman numune alınmayacak kadar kötü halde...

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güneykent kura sonuçları 14.05.2020!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güneykent kura sonuçları 14.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Gaziantep Şahinbey Güneykent kura sonuçları 14.05.2020 ve TOKİ Şahinbey kura sonucu isim listesi...

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güneykent kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şahinbey Güneykent projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Gaziantep TOKİ 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman?

Gaziantep TOKİ 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler Güneykent, Şehitkamil, Nurdağı, İslahiye, Nizip'te yer alacak.

TOKİ Şahinbey Güzelvadi'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şahinbey Güzelvadi'de hayata geçirdiği konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Şahinbey Güzelvadi sözleşme tarihleri!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi projesinde yer alan konutlar için sözleşmeleri 18 Eylül-22 Eylül tarihleri arasında imzalanacak.

TOKİ Şahinbey Güzelvadi başvuru tarihi!

TOKİ Şahinbey Güzelvadi'de yer alan 1 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Gaziantep Şahinbey Güzelvadi sözleşmeleri imzalandı!

Gaziantep Şahinbey Güzelvadi 247 Adet Kentsel Dönüşüm Konut Projesi için sözleşme imzalama dönemi bugün sona eriyor..

TOKİ Gaziantep Güzelvadi başvuru tarihleri Haziran 2017!

TOKİ Gaziantep Güzelvadi başvuru tarihleri 31 Mayıs-30 Haziran olarak belirlendi. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Gaziantep Şahinbey Güzelvadi sözleşme tarihleri!

Gaziantep Şahinbey Güzelvadi sözleşme tarihleri 22 Mayıs-9 Haziran olarak belirlendi. Projede 247 adet konut yer alıyor.

TOKİ Güneydoğu'da yeni konutlar inşa ediyor!

TOKİ ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın işbirliğinde Güneydoğu'ya yeni konutlar inşa ediliyor.

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi kura sonuçları açıklandı 21 Nisan!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi projesinde toplamda 20 adet daire için kura çekilişi yapıldı. Kura çekimi bu sabah gerçekleştirildi.

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kura sonucu!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emeklilere Özel projesindeki 20 konut için kura çekimi bugün yapılacak. İşte, TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kura sonucu..

gaziantep toki güzelvadi Haberi

gaziantep toki güzelvadi

Toplamda 247 adet konuttan oluşan TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Evleri ödeme planına göre 96, 120 ve 156 ay kadar vade imkanı sağlanıyor.


TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi teslimleri başladı ve 29 Nisan tarihine kadar devam ediyor.


Gaziantep Şahinbey Güzelvadi TOKİ Evleri konut teslimleri, projenin müşavir firması olan Koltek Müşavirlik A.Ş. aracılığı ile Gaziantep Şahinbey Güzelvadi şantiyesinde gerçekleştirilecek.


Satış duyurusu için tıklayın


Katılımcı kura listesi