03 / 05 / 2024

gaziantep Toplum Ruh Sağlığı Merkezi

gaziantep Toplum Ruh Sağlığı Merkezi

Gaziantep Nizip'te inşa edilen Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde sona gelindi. Nizip Toplum Ruh Sağlığı Merkezi, hayırsever Maruf Maruoğlu tarafından yaptırıldı.

Türkiye’de 894 hastane ve 7 bin 950 aile sağlığı merkezi açıldı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’de 894 hastane 7 bin 950 aile sağlığı merkezi, 2 bin 700’e yakın 112 acil sağlık istasyonu ve 171 Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ile hizmet sunulduğunu söyledi.

 Şırnak Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi açıldı!

Şırnak Devlet Hastanesi’ne bağlı olarak hizmet verecek olan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nin açılışı yapıldı.

Kocaeli Gölcük'te 2 sağlık merkezi açıldı!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Gölcük Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nin açılışını yaptı.

Nizip Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde sona gelindi!

Gaziantep Nizip'te inşa edilen Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde sona gelindi. Nizip Toplum Ruh Sağlığı Merkezi, hayırsever Maruf Maruoğlu tarafından yaptırıldı.

İzmir'de bu yıl peş peşe hastaneler açılacak!

2016'da İzmir'de 517 yataklı Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi, 150 yataklı Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi Ek Binası, 57 üniteli Bornova Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Bergama ve Kemalpaşa Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri açılırken bu yıl sağlıkdaki yatırımlar devam edecek.

Gölcük Halıdere Fizik Tedavi Merkezi 2017'de açılacak!

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Ek Binası içerisinde hizmet verecek olan ve yapımı devam eden Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi´nde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Gaziantep Nizip'e dönel kavşak müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi kentin en büyük ilçesi olan Nizip’teki trafik sorunlarını masaya yatırdı. Büyükşehir ekipleri ilçenin trafik düzenlemesi ile ilgili ilçede bulunan sivil toplum kurulaşları, kanat önderleri ve Mustafa Kökmen Bulvarı esnafına bir sunum yaptı.

Sarıyer Toplum Ruh Sağlığı Merkezi açıldı!

Beyoğlu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Kısmet: "Başlıca amacımız, hastalarımızı olabildiğince hayatın içinde tutmak ve rehabilite etmek, üretken hale getirmek, sosyalleşmelerini sağlamak" dedi.

Nizip Toplum Ruh Sağlığı Merkezi inşaatı tamam!

Nizip Devlet Hastanesi tarafından projeleri hazırlanan, arsası ise Nizip Belediyesi tarafından Sağlık Bakanlığı'na tahsis edilen hayırsever Maruf Marufoğlu tarafından yaptırılan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi inşaatı tamamlandı.

TOKİ Gaziantep Kuzey Şehir'in detayları 23 Mayıs'ta açıklanacak!

 Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Gaziantep'te kuracağı 50 bin konutluk projenin detaylarını, 23-24 Mayıs'ta düzenleyeceği "Arama Konferansı"nda kentin aydınları, fikir ve iş adamları ile sivil toplum kuruluşlarıyla belirleyecek.

Gaziantep'te Ulaşım Master Planı ele alındı!

Gaziantep’in en önemli sorunlarından biri olan kent trafiği Ulaşım Master Planı’nda ele alında. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kent trafiğinin rahatlatılması için tüm sivil toplum örgütleri ile fikir birliği yaparak trafikte önemli kararlar aldı

Çarşamba Devlet Hastanesi'nin yeni üniteleri açıldı!

Samsun'un Çarşamba İlçesi Devlet Hastanesi'nde yeni Diyaliz Ünitesi, Palyatif Bakım Merkezi ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezlerinin açılışı gerçekleştirildi.

Uluslararası Kültür ve Kongre Merkezi protokolü Gaziantep'te imzalandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda düzenlenen imza protokolüne; Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Başaran Ulusoy, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetliler katıldı.

gaziantep Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Haberi

gaziantep Toplum Ruh Sağlığı Merkezi

GAZİNTEP'in Nizip İlçesi'nde inşa edilen Toplum Ruh Sağlığı Merkezi, hazır hale getirildi.


Nizip Belediyesi tarafından tahsis edilen bin 36 metrekarelik alana hayırsever Maruf Maruoğlu tarafından Toplum Ruh Sağlığı Merkezi yaptırıldı. Psikiyatri uzmanı, psikolog ve diğer sağlık personelleriyle kronik ruh hastalığı olan vatandaşlara ve hasta yakınlarına psikolojik destek verilecek merkezde kütüphane, egzersiz salonları, kapalı spor salonu, tedavi odaları ve hobi bahçesi gibi alanlar da bulunuyor. 


Nizip Toplum Ruh Sağlığı Merkezi, sosyal toplum olma bilinciyle, ruh sağlığı sorunları yaşayan insanların toplumla iç içe olmalarını ve toplumla daha fazla vakit geçirmeleri hedeflenecek. Merkezin önümüzdeki günlerde hizmete açılacağı belirtildi. Merkez hasta ve ruh sağlığı sorunu yaşayan aile bireylerini destekleme kapasitesini güçlendirmeyi...