28 / 04 / 2024

Gaziantep ulaşım projeleri

Gaziantep ulaşım projeleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Amanoslar için bünyesinde 19 kilometre uzunluğunda 4 tünelin, bir viyadüğün, 4 köprünün olduğu dev bir proje hazırlıyoruz." dedi

Gaziantep'te ulaşım projeleri ne durumda?

"Dünya Gastronomi Kenti" olarak kabul edilen Gaziantep, kazandığı bu yeni kimlik ve unvan ile gastronomi turizminin de yükselen yıldızı olacaktır.

Gaziantep'e 19,5 kilometrelik tünel geliyor!

Bugün sanayiden turizme Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biri olan Gaziantep, hedeflerini büyüttü. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'in ortak akılla 'marka kent' olmayı başardığını söyledi.

Feridun Bilgin Gaziantep’in ulaşım projeleri hakkında bilgi verdi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin’i ziyaret etti, bakanlıkta gerçekleştirilen görüşmede, Bilgin’e Gaziantep’e yapılacak ulaşım projeleri hakkında bilgi verdi.

Gaziantep'in ulaşım projeleri değerlendirildi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin’i ziyaret etti.

Gaziantep'e 2 yeni köprülü kavşak!

Şehrin belirli bölgelerinde köprülü kavşak yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Bedri İncetahtacı ve Kahraman Emmioğlu köprülü kavşaklarından sonra 51 Nolu Cadde Köprülü Kavşak ile Karataş Köprülü Kavşak yapımlarına da başladı.

Gaziantep'te 27 akıllı kavşak hizmete girdi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde ilk yılını tamamlayan Fatma Şahin, ulaşım başta olmak üzere, sağlık, eğitim, kentleşme, turizm, sosyal yaşam ve altyapı gibi birçok alanda yenilik yaptı.

Gaziantep'e 5 yeni köprülü kavşak daha geliyor!

Gaziantep’in ulaşım mastır planın doğrultusunda kentte yapılacak çalışmaları açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada 2015 yılı içerisinde 5 köprülü kavşak daha yapılacağını söyledi.

Fatma Şahin: Türkiye'nin belediyecilik vizyonu akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

Ulaşım projeleri zamanında hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Turhan, ''İhalelerde şartımız "Parayı yurt dışından getireceksin" oluyor'' diye konuştu.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Burdur'da planlanan ulaşım projeleri meclis gündeminde!

Ulaştırma Bakanlığın Burdur'daki 2018'de başlayan ve önceki yıllardan devam eden yatırım planları TBMM gündeminde konu oldu..

Erzurum'da Bakanlıkça yapılmış ulaşım projeleri TBMM'de!

2003-2018 döneminde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Erzurum ilinde gerçekleştirdiği yatırım projeleri meclis gündemine taşındı...

Bitlis'te Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri TBMM'de!

Bitlis'te Bakanlık tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çankırı'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri mecliste!

Çankırı'da Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı..

Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4 Ekim'de başlıyor!

GSO ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi ve AKORT Fuarcılık tarafından Gaziantep'te yeni bir fuara imza atılıyor. Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4 Ekim'de başlayacak.

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

İstanbul'un yeni ulaşım projesi: Çemberler Sistemi!

Türk Mimarlar ve Şehir Plancıları Odaları Üyesi Ahmet Vekif Alp, İstanbul'un yeni ulaşım projesi Çemberler Sistemi'ni anlattı.  Çemberler Sistemi'nin en önemli ayağı Çemberyol ve Çemberray projeleri...

AK Parti'nin hayata geçireceği ulaşım projeleri!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı başladı. AK Parti'nin seçim beyannamesinde ulaşım projelerine geniş çaplı yer verildi. İşte o projeler...

Dev ulaşım projeleri başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yeni dev ulaşım projelerini anlattı. Bakan Arslan, 15 yılda 380 milyar TL'nin üzerinde yatırım yapıldığını belirtti...

Gaziantep ulaşım projeleri Haberi

Gaziantep ulaşım projeleri


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirdiği mitingde Gaziantep'e dev bir proje müjdesi verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Amanoslar için bünyesinde 19 kilometre uzunluğunda 4 tünelin, bir viyadüğün, 4 köprünün olduğu dev bir proje hazırlıyoruz." dedi

'15 TEMMUZ'DAN BU YANA 150 FABRİKA HİZMETE GİRDİ'

"Seçimin hemen ardından sınırlarımıza yakın yerlerden başlayarak tüm Suriye topraklarını güvenli hale getirmeyi ve misafirlerimizin tamamının evlerine dönmelerini sağlamayı hedefliyoruz." diye konuşan Erdoğan, "Biz, Fırat'ın batısında Rusya ve İran'la işlerimizi götürdük. Doğusunda ise Irak'la, İran'la çalışmalarımızı sürdürdük. Şimdi de koalisyon güçleriyle beraber bunu sürdürüyoruz." dedi.

Recep Tayyip Erdoğan, "Gaziantep OSB'de 15 Temmuz'dan bu yana 150 fabrika hizmete girdi. Ey Muharrem, ey Kemal siz nerede geziyorsunuz?" dedi.

DEV PROJE HAZIRLIĞI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Amanoslar için bünyesinde 19 kilometre uzunluğunda 4 tünelin,...