04 / 05 / 2024

Gaziantep Ulusal Kongre Merkezi imza töreni

Gaziantep Ulusal Kongre Merkezi imza töreni

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda düzenlenen imza protokolüne; Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Başaran Ulusoy, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetliler katıldı.

Gaziantep Belediyesi İstasyon Mahallesi Projesi'ne dönüşüm ödülü!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, İstasyon Mahallesi kentsel dönüşüm uygulamasıyla, "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde, "En İyi Sanayinin Uzaklaştırılması Dönüşüm Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye" ödülü takdim edildi...

Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi Gaziantep'te açılacak!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Gaziantep Şahinbey ilçesinde bulunan Doğu ve Güneydoğu’nun en büyük kongre merkezi olacak olan Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi'ni ziyaret etti. Abdülhamit Gül kongre merkezi için "Gaziantep’i cazibe merkezi haline getirecek önemli bir katkı sağlayacak" dedi.

Şahinbey Kongre Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Akkent Mahallesi'ne inşa edilen Şahinbey Kongre Merkezi'nin inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu.

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi yarın!

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi yarın Swissotel the Bosphorus’ta yapılacak. Kongre beş farklı oturumda düzenlenecek..

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 22 Şubat'ta!

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nin tarihi belli oldu. Kongre, 22 Şubat 2018’de Swiss Hotel İstanbul’da düzenlenecek.

Gaziantep'te öğretmenlere ev müjdesi!

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen Öğretmenler Günü kutlama programına katıldı.

MİNT E-5 ve MİNT Şişli projelerinde ön talep toplanıyor!

MİNT, yeni projesi ‘MİNT E-5’ ve ‘MİNT Şişli’ için ön talep toplamaya başladı. MİNT E-5’te; İskoç Parlamentosu, Çin Ulusal Kongre Merkezi ve Abu Dhabi’deki Kapital Kapısı gibi dev projelere imza atan dünyaca ünlü mimarlık şirketi RMJM İstanbul ile işbirliği yapılıyor.

4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi Swiss Otel'de!

4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi gerçekleşiyor. Kongre, 23 Şubat Perşembe günü Swiss Otel İstanbul'da yapılacak.

Gaziantep Kongre Merkezi'nde sona gelindi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ortadoğu'nun en büyük kongre ve sergi merkezini hayata geçiriyor.Kongre merkezinde sona yaklaşıldı.

Gaziantep Kongre Merkezi'nin temeli atılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak “Gaziantep Kongre Merkezi” projesinin temeli atılıyor.

Gaziantep Şehitkamil'e sanat merkezi inşa edilecek!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Sanat Merkezi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması’na ilişkin açıklamada bulundu. Başkan Fadıloğlu, “Amacımız; Gaziantep’te nitelikli ve yaşayan bir mekan elde edebilmek” dedi.

Çorlu Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi iptal mi oldu?

Dönemin Tekirdağ Valisi şimdi Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'nın girişimleri ile başlatılan ve Kalkınma Bakanlığı'nın desteklediği Trakya Kalkınma Ajansı'nın finanse ettiği Çorlu Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi projesi iptal mi oldu?

Hilti, inşaat sektörüne yönelik ürünleriyle fark yaratıyor!

İnşaat sektörüne yönelik geliştirdiği ürünlerle fark yaratan Hilti'nin Türkiye operasyonu Hilti Türkiye, pasif yangın durdurucular ve sabitleme sistemleri ürünleriyle 4. Elektrik Tesisat Ulusal Kongre ve Sergisi'ne katıldı.

Gaziantep Ulusal Kongre Merkezi imza töreni Haberi

Gaziantep Ulusal Kongre Merkezi imza töreni



Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziantep’te yapılacak Uluslararası Kültür ve Kongre Merkezi için TÜRSAB ile protokol imzalandı.


Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda düzenlenen imza protokolüne; Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Başaran Ulusoy, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetliler katıldı.


Başkan Fatma Şahin, yapılacak olan kongre merkezinin Gaziantep'in turizm potansiyelinin arttıracağını kaydetti. Gaziantep’in sanayi ve ticareti ile zenginleştiğini ve bu zenginliğini ipekyolu ile pekiştirdiğini aktaran Şahin, “Ticaretin yanında kültür mirası da çok önemli. Zeugma, Dülük Antik Kenti, Yesemek ve diğer tarihi ve kültürel mekanları ile Gaziantep önemli bir kent. Bunun için ulusal ve uluslararası bir kongre merkezine ihtiyacımız vardı. Burdan hareketle birçok araştırmalar ve girişimlerde bulunduk” diye konuştu.


İstanbul örneğinden bir çalışma içine girdiklerini belirten Şahin, 1 ay içerisinde...