09 / 05 / 2024

Gaziantep yol yenileme

Gaziantep yol yenileme

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi ulaşımdaki sıkıntıları en aza indirmek ve rahatlatmak için çalışmalarına devam ediyor. Merkez ve ilçelerde bazı yollarda yaşanan sıkıntıları tespit eden Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda yol genişletme ve iyileştirme çalışması başlattı.

İstanbullulara kötü haber! Megakentin göbeğindeki o yol 15 gün kapatılacak! İşte ayrıntılar... 

İstanbullulara kötü haber geldi. Megakentin göbeğinde İSKİ tarafından başlatılan içme suyu hattı yenileme çalışması nedeniyle o yol 15 gün kapalı kalacak. İşte ayrıntılar...

Gaziantep Şahinbey için son dakika kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Gaziantep Şahinbey ilçesi Bey ve Eyüpoğlu mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bölge yenileme alanı ilan edildi. Söz konusu karar bugünkü 31856 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi mülkiyetindeki araziler yer değiştirdi!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi’nde yaşanan sorunlar bitmiyor. Belediye bu kez Gaziantep, Şehitkamil ilçesi Burak Mahallesi’ndeki yol kenarında kalan bir vatandaşın arazisi ile arazinin arkasında kalan belediye mülkiyetindeki araziyi yer değiştirdi...

Gaziantep'te acele kamulaştırma yapılacak!

154 kV Fevzipaşa Brş.N.-K.Dağı RES Brş.N.-Gaziantep-2 Brş. Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi kapsamında acele kamulaştırma yapılacak...

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında düşüşe yol açtı!

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında da düşüşlere yol açtı. 10 yıl önce 12 milyar dolar olan pazar bugün 6 milyar dolara kadar geriledi.

Üsküdar'ın yolları yenileniyor!

Üsküdar Belediyesi, daha rahat bir kent yaşamı amacıyla bazı mahallesi ve caddelerde yol yenileme çalışmaları yürütüyor...

Gaziantep'e 250 kilometre imarlı yol!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, son 3 yıl içerisinde 250 kilometre imarlı yol açtı.

Gaziantep Nizip ve Karkamış'ta acele kamulaştırma!

Gaziantep'te Nizip-Karkamış il yolu yol yapım çalışmaları için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Gaziantep Şahinbey Kahvelipınar sözleşme dönemi başladı!

Gaziantep Şahinbey Kahvelipınar 725 Konut Kentsel Yenileme Projesi Sözleşme İmzalama İşlemleri bugün başladı. Sözleşmeler 21 Temmuz'a kadar imzalanacak..

Fatsa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Sefaköy Mahallesi’nin ana yol olarak kullandığı Fatsa-Aybastı-Reşadiye yolunda kent yenileme çalışmalara başladı.

Avcılar'ın yolları yenileniyor!

Yol yatırımlarına devam eden Avcılar Belediyesi ilçe genelindeki yol yenileme, asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Gaziantep Korutürk Caddesi'ne 1,8 milyonluk yenileme!

Gaziantep Cephe ve Kentsel Düzenleme Tasarım Projesi son sürat devam ediyor. Proje kapsamında Korutürk Caddesi de yenilendi.

Şanlıurfa Eyyübiye yeni yollarına kavuşuyor!

Şehir merkezi ve ilçelerinde yeni caddeler ve bulvarlar açan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda yol yenileme çalışmalarını da sürdürüyor

Gaziantep yol yenileme Haberi

Gaziantep yol yenileme

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi ulaşımdaki sıkıntıları en aza indirmek ve rahatlatmak için çalışmalarına devam ediyor. Merkez ve ilçelerde bazı yollarda yaşanan sıkıntıları tespit eden Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda yol genişletme ve iyileştirme çalışması başlattı.


Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan Halep Bulvarı-Kızılhisar Mahallesi-Onkoloji Hastanesi arası ile Serince-Burç Mahallesi arasındaki yol genişletme çalışmaları tamamlandı. Halep Bulvarı-Kızılhisar Mahallesi-Onkoloji Hastanesi arasının dar ve standartların düşük olmasından dolayı vatandaşların sıkıntı yaşadığını gören Büyükşehir Belediyesi, 5 metre olan ortalama yol genişliğini 12 metreye çıkarttı. 2,7 kilometre olan ve sıcak asfalt serim yapılan yol için 6 bin 917 ton asfalt kullanıldı.


Öte yandan Serince ve Burç yolu arasında 2,6 kilometre olan 5 metre genişliğinden 12 metreye yükseltilerek, 5 bin 443 ton asfalt kullanılan yol, iki araç geçecek şekilde...