01 / 05 / 2024

Gaziantepli gazeteciler konut

Gaziantepli gazeteciler konut

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay yaptığı açıklamada geçen yıl nisan ayında toplu konut projesini hayata geçirdiklerini belirterek, basın mensupları için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Dicle Vadisi'nde gazetecilere konut yapılacak!

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin (GGC) geleneksel olarak düzenlenen Başarılı Gazeteciler Yarışması'nda konuşma yapanDiyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hasan Basri Güzeloğlu, Dicle Vadisi'nde gazetecilere konut yapılacağının müjdesini verdi...

Melikgazi'de konut sorunu çözülecek!

Gazeteciler Konut Yapı Kooperatifi Olağan Genel Kurulu Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nun katılımıyla yapıldı. Toplantıda TOKİ tarafından yapılması planlanan projeler değerlendirildi.

Gaziantepli öğretmenlere ucuz ev müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantepli öğretmenlere ucuz ev müjdesi verdi. Şahin, Güney Şehir Yeni Yaşam Alanı (Geneyik) ve Bayramlı Yeni Şehir Alanı’nda uygulanacak olan toplu konut projesi tanıttı.

Gaziantepli gazetecilere yeni konut müjdesi!

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay yaptığı açıklamada geçen yıl nisan ayında toplu konut projesini hayata geçirdiklerini belirterek, basın mensupları için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Kırşehirli gazetecilere toplu konut fırsatı!

Kırşehir'de, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde düzenlenen program kapsamında basın mensuplarına toplu konut fırsatı sağlayacak protokole imzalar atıldı.

Konut almak için en uygun dönem!

EGİAD Başkanı Hakan İnci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle konut sektörüyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İnci, ev almak için en uygun dönem olduğunu söyledi.

Derince Gazeteciler Cemiyeti TOKİ'de teslimler sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Derince Gazeteciler Cemiyeti projesinde teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Derince Gazeteciler Cemiyeti projesinde teslimler başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Derince Gazeteciler Cemiyeti projesinde teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Gaziantep'te gazeteciler için yapılan konutlar Şubat'ta teslim!

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, kentteki gazetecilere yönelik hayata geçirilen toplu konut projesinin Şubat'ta teslim edileceğini söyledi.

TOKİ'den Kayseri Gazeteciler Cemiyeti üyelerine konut projesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kayseri Gazeteciler Cemiyeti üyelerine yönelik yeni konut projesi yapılacak.

Gaziantepli sanatçılar için TOKİ'den konut talebi!

Türkiye Müzisyen ve Sanatçılar Federasyonu Başkanı Ahmet Onurlu, müzisyen ve sanatçılar için TOKİ'den konut talebinde bulanacağını belirtti. Onurlu, ''Sanatçılarımız kira öder gibi ev sahibi olacaklar" dedi.

Babacan Holding, Gaziantepli hemşerileriyle bir araya geldi!

İnşa ettiği kaliteli ve güvenilir konut projelerinin yanı sıra enerji, turizm, lojistik gibi sektörlerde de faaliyette bulunan Babacan Holding, Gaziantepli hemşerileriyle bir araya geldi.

Afyonkarahisar Gazeteciler Derneği Konutları'nda teslimler yarın!

Afyonkarahisar Belediyesi'nin girişimleri ile Toplu Konut İdaresi işbirliğinde Afyonkarahisar Belediyesi, Gazeteciler Derneği Toplu Konut projesinde hayata geçirilen 214 adet konutun inşaat çalışmaları tamamlanarak anahtar teslim aşamasına gelindi.

Gaziantepli gazeteciler konut Haberi

Gaziantepli gazeteciler konut

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti tarafından bu yıl 5'incisi gerçekleştirilen Basın Ödülleri Gecesi'nde 7 dalda dereceye giren gazetecilere ödülleri takdim edildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay kentteki gazetecilerin yaşam kalitesini artırabilmek adına geçen yıl nisan ayında toplu konut projesini hayata geçirdiklerini belirterek, basın mensupları için çalışmalarına devam edeceklerini müjdeledi.

Konuşmalardan sonra ödüle layık görülen gazeteciler ile geceye ve mesleğe katkı sunan isimlere plaket ve ödülleri takdim...