21 / 05 / 2024

Gaziantepte iki adet köprülü kavşak

Gaziantepte iki adet köprülü kavşak

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Abdülkadir Aksu Bulvarı' nı İpek Yolu 'na bağlayan iki adet köprülü kavşak trafiğe açıldı.

Milli Emlak'tan iki şehirde arsa satışı! 70 bin TL'ye KDV'den muaf arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ve Muğla'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların fiyatları 70 bin TL'den başlıyor.

İki şehirde satılık imarlı arsa! 24 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

Kayseri ve Konya'da yer alan iki adet imarlı arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 14 Mayıs'ta yapılacak.

İki şehirde satılık arsa! Taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

Ordu ve Bursa'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 6 Mayıs ve 15 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan iki şehirde 19 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Isparta ve Sinop'ta yer alan iki adet araziyi 19 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri 25 Nisan ve 26 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan iki şehirde KDV'den muaf arazi fırsatı! 70 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Sivas ve Ankara'da yer alan iki adet araziyi 70 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. İşte yatırımcıların merakla beklediği ihale ilanları...

İki şehirde KDV'den muaf arsa satılacak! Milli Emlak'ın Nisan 2024 fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir ve Afyonkarahisar'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 4 Nisan ve 16 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Nisan 2024 müjdesi! İki şehirde KDV'den muaf arsa satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Afyonkarahisar ve Rize'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 3 Nisan ve 4 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İki şehirde sanayi ve ticaret imarlı 2 arsa satılacak!

Bursa ve Samsun'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi ve ticaret imarlı olarak belirtildi. İşte o ihale ilanları...

İstanbul ve Sakarya'da iki arsa satılacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul ve Sakarya'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 12 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan yeni fırsat! İki ilde 4 bin 700 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf kiralık arazi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eskişehir ve Konya'da yer alan iki adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 4 bin 700 TL'den başlıyor...

Milli Emlak'tan iki ilde kiralık araziler! 1.170 TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Erzurum ve Konya'da yer alan iki adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiraya verilecek olan arazilerin kira bedelleri 1.170 TL'den başlıyor.

İstanbul ve Gaziantep'te iki arsa satılacak! 

İstanbul ve Gaziantep'te yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların muhammen bedelleri 26 milyon 282 bin  TL ile 10 milyon 203 bin TL arasında değişiyor. 

Tuzla'da 8 adet gayrimenkul satılıyor! 

Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla'da İçmeler, Aydınlı ve Postane mahallelerinde yer alan 8 adet gayrimenkulü satıyor, iki adet gayrimenkulü de kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Gaziantepte iki adet köprülü kavşak Haberi

Gaziantepte iki adet köprülü kavşak

Sanayi, ticaret ve turizm kenti Gaziantep'in 2 milyona yaklaşan nüfusunun yanında, çevre illerden gelen yoğun göç ve kamp dışında 300 bin Suriyeli'nin yaşaması, yeni konut ihtiyacı, su, altyapı gibi alanlardaki ihtiyaçları artırırken, araçların da çoğalmasıyla trafikte sorunlara neden oluyordu. Bu kapsamda harekete geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ulaşımda sıkıntıların giderilmesi için farklı çalışmalar yapıyor. 



İbrahimli, Emek, Sarıgüllük ve Pancarlı Mahallerinden Başpınar Organize Sanayi Bölgesine gidiş ve gelişleri kolaylaştıran köprülü kavşak trafiğe açıldı. Bu arada, köprülü kavşaktan geçen vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek, "Bu projeyi yapanlara teşekkür ediyoruz. Gaziantep trafiği adına önemli bir hizmet olmuş" diye konuştular. Köprülü kavşakta Şahin de saha incelemesinde...