03 / 05 / 2024

Gaziantepteki okullar onarılıyor mu

Gaziantepteki okullar onarılıyor mu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki okullarda bakım çalışması başlattı. Yaklaşık 17 okulda çalışmaları tamamlayan belediye ekipleri, okulların yeni eğitim dönemine açılmadan bakımlarının bitmesi için çalışmalarına hızla devam ediyor.

Deprem mağduru olan Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Hatay ve Malatya'nın ilçeleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve bu nedenle okullar 49 gün boyunca kapalı kaldı. Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Okullar açılıyor, veliler dikkat! Hepsiburada'dan dev kampanya

Okullar açılırken Hepsiburada'dan dev bir kampanya geldi. İşte milyonlarca çeşidi barındıran kampanyanın detayları...

Bahçelievler'de hasar alan bina onarılıyor!

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm çalışmaları esnasında hasar alan bina belediye ekipleri tarafından onarılıyor. 

Uğur Okulları Denizli Kampüsü açılıyor!

Türkiye’nin 51 şehrinde, 68’i kampüsü bulunan Uğur Okulları'nın Denizli'deki yeni kampüs yatırımı açılıyor.

Tekirdağ'da bütçe yetersizliği nedeniyle okullar onarılamıyor!

Tekirdağ'da MEB İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı’nın 2019 yılı faaliyet raporuna göre birçok okulun 2019 yılında tamamlanması planlanan onarım ve tadilat işleri bütçe yetersizliği nedeniyle hayata geçirilemedi.

Şehit babasının evi jandarmanın destekleriyle onarılıyor!

Malatya'da, şehit babasının depremde hasar gören evi, İl Jandarma Komutanlığının destekleriyle onarılıyor.

Depremde hasar gören Zagreb Katedrali onarılıyor!

Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de bulunan Zagreb Katedralindeki 22 Mart'ta yaşanan 5,3 büyüklüğündeki depremde hasarlanmıştı. Katedral onarılıyor...

Manisa'da depremde zarar gören kamu kurumları onarılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, depremle sarsılan Akhisar ve Kırkağaç’ta, zarar gören kamu kurumlarını onarıyor.

Atom bombasının simgesi olan bina 75 yıldır onarılmıyor! 

Japonya’nın Hiroşima şehrindeki üç katlı tuğla bina 1945 yılından bu zamana harabe olarak duruyor. UNESCO Dünya Mirası listesindeki bina 75 yıldır onarılmıyor. 

TBMM binası GYODER'in desteği ile onarılıyor!

TBMM Başkanlığı tarafından TBMM binasının onarım giderleri ile ilgili yapılan açıklamaya göre, onarım Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneğinin (GYODER) desteği, Mecliste grubu bulunan partilerin mutabakatıyla yapılıyor..

İzmit'teki okullar onarılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın isteği ile faaliyete geçirilen okul hizmet masası, okulların eksiklerini gideriyor. İzmit'te geçen bir yıl içinde okullarda 214 tamirat işi yapıldı.

Balıkesir'in yolları onarılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri kar ve yağmur yağışları nedeniyle bozulan yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Karesi ve Altıeylül ilçelerinde çalışmalarını tamamlayan ekipler Edremit’te çalışmalarını sürdürmeye başladı.

İskenderun'daki 25 okul onarılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, Hatay genelinde oluşan fırtına nedeniyle zarar gören yerlerde bakım onarım çalışmasını sürdürüyor.

Gaziantepteki okullar onarılıyor mu Haberi

Gaziantepteki okullar onarılıyor mu


Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki okullarda bakım çalışması başlattı. Çocukların eğitim noktasında rahat etmeleri için kurslarla onları destekleyen ve okullardaki eksiklikleri gidermeye çalışan Büyükşehri Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, çalışmalarını sürdürüyor.


Çatı sökülmesi, spor salonlarının bakımı, cam, pencere, kapı  tamiratları, iç ve dış cephelerde boya yapımı ve sıva tamiratları gibi daha bir çok alanda okullar tek tek elden geçirilerek bakımları yapılıyor. Yaklaşık 17 okulda çalışmaları tamamlayan belediye ekipleri, okulların yeni eğitim dönemine açılmadan bakımlarının bitmesi için çalışmalarına hızla devam ediyor.



Gaziantep Büyükşehir...