05 / 05 / 2024

gaziemir belediyesi ihale ilanları 2014

gaziemir belediyesi ihale ilanları 2014

İzmir Gaziemir'de Gazi Mahallesi'nde yer alan dubleks işyeri ilçe belediyesi tarafından 4 milyon 403 bin 252 TL bedelle ihaleye çıkarıldı. Gayrimenkulün ihalesi 18 Aralık 2014 tarihinde yapılacak...

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Kütahya Belediyesi Vazo Kule Seyir Terası için ihaleye çıkıyor! İşte Resmi Gazete'deki o ihale ilanı!

Kütahya Belediyesi Vazo Kule için ihale tarihini açıkladı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ile ilgili detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi 18 taksitle arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 18 ay taksitle satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Gaziemir Belediyesi Meclis Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Komisyonu Başkanı Necati Kırmaz, Uzundere kentsel dönüşüm projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kırmaz, projenin en hızlı şekilde tamamlanarak teslim edilmesi için çalışmaların yapıldığını belirtti.

İzmir Gaziemir'e kentsel dönüşüm müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gaziemir ilçesi için kentsel dönüşüm sürecini başlattı. İZBETON’un ihale sürecine dâhil olmasıyla birlikte hız kazanan kentsel dönüşüm çalışmaları ilçe mahallelerinde heyecan yarattı. 

İzmir Sarnıç Kültür Merkezi Kasım'da açılacak!

İzmir Gaziemir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Sarnıç Kültür Merkezi'nin yapımında sona gelindi. Toplam 2 milyon 297 bin liraya mal olan merkezin Kasım'da açılması planlanıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 23 iş yerini ihale yoluyla satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bin 607 yataklı Kayseri Bölge Hastanesi karşısında yapılacak olan iş yerleri için 7 Şubat Çarşamba günü ihale yoluyla satışa gidecek.

Avcılar Belediyesi irtifak ve intifa hakkı ihale ediyor!

Avcılar Belediyesi tarafından, 18 katlı binanın yapım işine karşılık irtifak ve intifa hakkı ihale ediliyor..

İzmir Gaziemir Belediyesi'nden 4.5 milyon TL'ye satılık iş yeri!

İzmir Gaziemir Belediyesi, Gaziemir İlçesi, Gazi Mahallesi'nde bulunan dubleks işyerini satışa çıkardı. İhalesi 8 Eylül Perşembe günü yapılacak taşınmazın bedeli 4 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Babaeski Belediyesi'ne ait 3.2 milyon TL'lik arsa yeniden ihale ediliyor!

Mülkiyeti Babaeski Belediyesi adına kayıtlı olan bahçeli kargir mezbahane ve arsası 3.2 milyon TL muhammen bedel ile yeniden ihale edilecek.

Kartepe Belediyesi park projeleri için ihale yapılacak!

Kartepe Belediyesi, ilçe genelindeki park projelerinin hazırlanması hizmetinin alınması için bir ihale yapacak. 23 Şubat Salı günü saat 10.00’da yapılacak olan ihalenin açık ihale usulü ile gerçekleşeceği bildirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tramvay ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak tramvay hattının ihalesi Büyükşehir ihale salonunda gerçekleştirildi. İhale, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihale salonunda yapıldı..

Kocaeli tramvay hattı ihalesine 12 firma teklif verdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan 7 kilometre uzunluğundaki tramvay hattı ihalesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihale salonunda gerçekleştirildi. Katılımın yüksek olduğu ihaleye 12 firma teklif verdi.

gaziemir belediyesi ihale ilanları 2014 Haberi

gaziemir belediyesi ihale ilanları 2014

Gaziemir Belediyesinden:

SıraNo: 1

İlçe: Gaziemir

Mahalle: Gazi

Ada: 70

Parsel: 20

Kat No: Zemin

Bağımsız Bölüm No: 21

Yüzölçümü: Zemin: 268,88 m² 1.kat: 339,95 m²

Bağımsız Bölüm Niteliği: Dubleks işyeri

Muhammen Satış Bedeli: 4.403.252,33 TL.

Geçici Teminat: 132.097,57 TL.

İhale Tarihi: 18/12/2014

İhale Saati: 10:30


Yukarıda listelenilen taşınmaz 2886 sayılı kanunun 35/a Maddesi uyarınca Kapalı Zarf ile Teklif alınmak suretiyle Açık Arttırma Usulü ile ilanda belirtilen tarih ve saatte Gaziemir Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda yapılacaktır.

1 - Satış İhalelerinde alıcıları tarafından ihale bedeli 2886 sayılı kanunun 57. maddesine göre peşin ödenecektir.

2 - İhaleye ait genel şartlar ve diğer belgeler mesai saatleri içerisinde belediyemiz Plan ve Proje Müdürlüğünde bedelsiz olarak görülebilir veya isteklilere 100 TL. karşılığında verilir.

3 - İhaleye katılabilmek için; ilgililer şartnameye uygun hazırlayacakları tekliflerini 18/12/2014 Perşembe günü saat 10:00 kadar sıra numaralı...