02 / 05 / 2024

Gaziemir Landor projesi ulaşım

Gaziemir Landor projesi ulaşım

Gaziemir Landor projesi ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

İzmir Gaziemir'e 275 konut için imzalar atıldı!

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez Mahalleleri için Kentsel Dönüşüm projesi başlıyor. Proje kapsamında 275 konut ve 9 ticari ünite inşa edilecek.

İzmir Gaziemir'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı! 

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ilçede hayata geçecek kentsel dönüşüm projesi için müjdeyi verdi. Arda kentsel dönüşümün İzmir Büyükşehir Belediye şirketi İZBETON tarafından yapılacağını dile getirdi.

Landor Gaziemir'de 0,59 faiz oranı peşin ödemede yüzde 20 indirim!

Landor Gaziemir'de 0,59 faiz oranı peşin ödemede yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. İşte detaylar...

Gaziemir'e akıllı meydan projesi!

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, Gaziemir için yapmayı planladığı projeleri ve yatırımları anlattı. Yılmaz, Gaziemir meydanının ortak akıl ile halkın önerileri doğrultusunda, ilçenin sembolü olacağını söyledi.

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez dönüşüm projesi tanıtıldı!

İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Gaziemir Aktepe-Emrez’de yerinde dönüşümün uygulanacağı kentsel dönüşüm projesi, Fuar İzmir D Holü’nde gerçekleştirilen görkemli bir törenle tanıtıldı.

Zone Gaziemir'de teslimler 2019'da! Yeni proje!

İntegral Yapı tarafından İzmir Gaziemir Sarnıç’ta hayata geçirilen Zone Gaziemir projesi havalimanının hemen yanı başında yer alıyor. Projede teslimlerin 2019'da yapılması planlanıyor.

Landor Gaziemir teslim tarihi!

Landor Gaziemir teslim tarihi yer alıyor. Aralık 2019'da sahiplerine teslim edilecek olan projede toplam 182 adet daire bulunuyor.

Landor Gaziemir ne zaman teslim?

Landor Gaziemir projesi Çetmen, By Kepi ve Konfor ortaklığıyla inşa ediliyor. Peki Landor Gaziemir ne zaman teslim edilecek?

Landor Gaziemir güncel fiyat bilgisi!

Landor Gaziemir güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 182 adet daire bulunuyor.

Landor Gaziemir fiyatları ne kadar?

Landor Gaziemir fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelere yer veriliyor.

Landor Gaziemir projesi fiyatları!

İzmir Gaziemir'de toplam 182 konut olarak inşa edilen Landor Gaziemir projesinde uygun fiyat avantajı ile ödemeler yapılabiliyor. İşte, Landor Gaziemir projesi fiyatları...

Gaziemir Landor projesi ulaşım!

Gaziemir Landor projesi ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

Landor Gaziemir nerede? Konum bilgisi!

Landor Gaziemir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 182 adet konut bulunuyor.

Gaziemir Landor projesi ulaşım Haberi

Gaziemir Landor projesi ulaşım

Landor Gaziemir projesi Çetmen, By Kepi ve Konfor ortak girişimi ile inşa ediliyor. İzmir Gaziemir'de inşa edilen projede toplam 182 adet konut bulunuyor.

Gaziemir Landor projesinde satışlar devam ediyor. Projedeki konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Landor Gaziemir projesinin teslimleri Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. Projede konutların yanı sıra 11 adet de ticari birim bulunuyor.

Landor Gaziemir'de; sağlıklı yaşam alanları, spa, sauna, lounge alanı, fitness salonu, spor salonu, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu ve koşu parkuru mevcut.

Gaziemir Landor projesi ulaşım!
Gaziemir Landor projesi; Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları'na 4.5 kilometre, Hilton Double Tree'ye 50 metre, Gaziemir-Sarnıç İZBAN durağına 800 metre, Gaziemir Devlet Hastanesi'ne 1.3 kilometre, Gaziemir ilçe merkezine 2 kilometre,Çağdaş Eğitim Koleji'ne 1.3 kilometre, Özel Gazi Koleji'ne 1.4 kilometre, Adnan Menderes...