26 / 05 / 2024

Gaziemir zeytinliklerine tepki

Gaziemir zeytinliklerine tepki

Halil İbrahim Şenol'un kentteki çevre sorunlarına dikkat çekmesi ve destek istemesi üzerine 'Susma haykır, taş ocağına hayır' sloganıyla örgütlenen Gaziemir Çevre Platformu, yaşanan çevre katliamının önüne geçmek için harekete geçti

İzmir Gaziemir'de 210 hektar alanın imara açılmasına tepki geldi!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, 610 hektarlık ilçenin 210 hektarlık ağaçlık alanının mara açılmasına tepki gösterdi, "Plan iptal edilsin veya değiştirilsin" çağrısı yaptı.

İzmir Gaziemir'de alt yapı çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

İzmir'in Gaziemir ilçesi Beyazevler semtinde vatandaşlar, alt yapı çalışması tamamlanan yolların haftalardır asfaltlanmamasına tepki gösterdi. Haftalardır asfalt bekleyen yol, bu süreçte trafik kazalarına da davetiye çıkarıyor. 

İzmir Gaziemir'de 4.2 milyon TL'ye satılık 4 dükkan!

İzmir İflas Müdürlüğü tarafından İzmir İli, Gaziemir İlçesi'nde bulunan 4 dükkan 4 milyon 200 bin TL bedelle 4 Eylül günü açık artırma suretiyle ihale edilecek.

Mardin Mor Yuhanna Süryani Kilisesi'nin satılmasına tepki geldi!

Mardin'de depo olarak kullanılan Mor Yuhanna Süryani Kilisesi'nin satışa çıkarıldığını Radikal gündeme getirdi. Kilisenin satışa çıkarılmasına kentte yaşayan Süryaniler tepki gösterdi.

Bursa'da emsal artışına tepki!

Bursa’da Atatürk Heykeli önünde toplanan TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu, Bursa Barosu, Nilüfer Kent Konseyi ve DOĞADER üyeleri kentsel dönüşümdeki emsal artışına tepki göstermek için ortak basın açıklaması yaptı.

Bursalı STK'lardan kentsel dönüşüm tepki!

TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu, Bursa Barosu, Nilüfer Kent Konseyi ve DOGADER üyeleri kentsel dönüşümdeki emsal artışına tepki göstermek için ortak basın açıklaması yaptı.

Bursa kentsel dönüşümdeki emsal artışına tepki!

Bursa’da toplanan sivil toplum kuruluşları kentsel dönüşümdeki "Riskli bina tespit edilerek kentsel dönüşüm yapılması durumunda 0.50 emsal artışı yapılabilir " kararına tepki gösterdi.

İzmir Gaziemir'de icradan 6 milyon TL'ye 4 ofis!

İstanbul Gaziemir'de olan Adnan Kar İş Merkezi'nde bulunan 5 katlı bina ve 4 ofis İzmir İflas Müdürlüğü tarafından 6 milyon 75 bin TL'ye açık arttırma usulüyle ihale ediliyor.

İzmir Gaziemir gelişme konut alanı imar planı askıda!

İzmir Gaziemir İlçesi, L18a-18b paftada '' Gelişme Konut Alanı '' kullanımında kalan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği 13 Temmuz 2015 tarihinde askıdan inecek...

Milas Güvercinlik'teki ormanlık alan yapılan otel tepki topluyor!

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en gözde turizm merkezlerinden birisi olan Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Güvercinlik'te, ormanlık alan içerisine yapılan beş yıldızlı otel tepki topluyor.

Gaziemir'de icradan 2.8 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir 13. İcra Dairesi Gaziemir'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Toplam bedeli 2 milyon 881 bin 698 TL olarak belirlenen arsanın ihalesi 23 Haziran'da yapılacak.

Bursa'da imar planı değişen mahallelere tepki geldi!

Üçevler ve Demirci Mahalle Komiteleri, Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin, Demirci Mahallesi’ndeki park alanı ve belediye hizmet alanını plan değişikliğiyle özel eğitim kurumuna tahsis etmesine tepki gösterdi.

Bahçeşehir halkından göletin satılmasına tepki!

İstanbul Bahçeşehir’deki gölet alanının satışına bölge halkı tepki gösterdi. Bahçeşehir Gölet Platformu adı altında toplanan halk, dün gölet alanında basın açıklaması yaptı.

Gaziemir zeytinliklerine tepki Haberi

Gaziemir zeytinliklerine tepki

Gaziemir'de 210 hektar zeytinlik alanın bakanlık tarafından imar açılması ve ormanlık alandaki taş ocaklarının yarattığı çevre katliamına Gaziemir Çevre Platformu dur diyecek. 5 Nisan Pazar günü taş ocaklarında eylem yapacak platform, STK ve sendika temsilcileri, Milletvekilleri ve İzmirlileri, "Bizi yalnız bırakmayın" diyerek desteğe çağırdı. Bölgede faliyet gösteren taş ocaklarının havadan çekilen fotoğraflarını da basına servis eden platform çevre faciasının boyutlarını gözler önüne serdi.


Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'un kentteki çevre sorunlarına dikkat çekmesi ve destek istemesi üzerine 'Susma haykır, taş ocağına hayır' sloganıyla örgütlenen Gaziemir Çevre Platformu, yaşanan çevre katliamının önüne geçmek için harekete geçti. 5 Nisan Pazar günü taş ocaklarının bulunduğu alanda eylem hazırlığında olan platforma kısa sürede çok sayıda insan destek verdi.


Başkan Şenol, İzmir'in en büyük rekreasyon...