07 / 05 / 2024

gaziemirdeki mobilya atölyesinde yangın mı çıktı

gaziemirdeki mobilya atölyesinde yangın mı çıktı

Mobilya mağazalarının bulunduğu 312. Sokak'ta, oturma grubu üretimi ve satışı yapan atölyenin depo bölümünde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çıkan yangında 1'i itfaiye görevlisi, 4 kişi dumandan etkilendi.

Mobilya kiralama devri başladı!

Kelebek Mobilya, Türkiye'nin önde gelen mobilya sektörü markalarından biri olarak bilinen bir ilke imza atıyor. Mobilya kiralama seçeneğini müşterilerine sunmak için mobilyakirala.com.tr ile iş birliği yapıyor.

Kelebek Mobilya’dan bir ilk! Mobilya sektöründe ‘kiralama’ dönemini başlattı!

Uzun yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren Kelebek Mobilya, sektörde bir ilke imza atıyor. Şirket, bütçesi yeterli olmayanlara veya satın almayı tercih etmeyenlere mobilya kiralama seçeneğini sunacak.

İdol Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

İdol Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bni TL sermaye bedeli ile Vakkas Atılmış tarafından kuruldu.

Atölye Aden Mimarlık İnşaat Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Aden Mimarlık İnşaat Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Neda Yağlı tarafından kuruldu.

Mrs Dizayn İnşaat Dekorasyon Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrs Dizayn İnşaat Dekorasyon Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mahsum Ekinci ve Reşat Ekinci tarafından kuruldu.

Kayın Ahşap Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayın Ahşap Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Başat tarafından kuruldu.

Akfen Holding 41. yılını kutladı!

Hamdi Akın tarafından 1976'da Ankara'da küçük bir kazan atölyesinde temelleri atılan Akfen Holding 41. yılını kutladı. 

Loda Mobilya Mistiq Kanepe ile hayatınızı güzelleştirin!

Loda Mobilya, sizin en güzel anlarınızı özel kılacak tasarımlara imza atıyor. Kalite ve konforu, şık tasarımlarıyla harmanlayan Loda, evin en önemli bölümü olan oturma odanıza Mistiq Kanepe ile bambaşka bir atmosfer kazandıracak.

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, sanayi sitelerindeki hurda yığınları ve çöp atıklarına tepki gösterdi.

Ordu'nun tarihi eserlerinin maketi yapıldı!

Ordu'da geleneksel el sanatları ustası Ataş, atölyesinde Yason Kilisesi, Hazinedaroğlu Konağı, Çivisiz Cami gibi tarihi eserlerin maketlerini hazırladı.

QZENS Mobilya en hızlı büyüyen şirketler arasında!

Halil İbrahim ve Yılmaz Doğan’ın 2003 yılında 160 metrekarelik bir atölyede kurduğu “QZENS Mobilya”, Türkiye’de en hızlı büyüyen ilk 100 şirket arasında yer aldı.

Mobilya AVM’leri geliyor!

MOSDER Başkanı İsmail Doğan, mobilya sektörünün gelişmesiyle birlikte tüketicilerin tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında toplayabilmek adına mobilya AVM'si kuracaklarını söyledi. Doğan, “Bu proje Türkiye’de bir ilk. İlk AVM yeni yılın ilk ayında Pendik’te açılacak” dedi.

Mobilya sektörü tek çatı altında toplanmalı!

Türkiye mobilya sektörünün çatı kuruluşu olan Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, mobilya sektörünün gelişmesi ve tüketicilerin tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında toplayabilmeleri için bütüncül AVM'lerin kurulması gerektiğini belirtti.

gaziemirdeki mobilya atölyesinde yangın mı çıktı Haberi

gaziemirdeki mobilya atölyesinde yangın mı çıktı


 Gaziemir'de mobilya üretim atölyesinde çıkan yangında 1'i itfaiye görevlisi, 4 kişi dumandan etkilendi.


Mobilya mağazalarının bulunduğu 312. Sokak'ta, oturma grubu üretimi ve satışı yapan atölyenin depo bölümünde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın yarım saatlik müdahalenin ardından kontrol altına alındıktan sonra söndürüldü. Bu sırada çalışanlar, binadan tahliye edildi. Yangında 1 itfaiye görevlisi ile 3 işçi dumandan etkilendi. Olay yerinde bekletilen ambulansta ilk müdahalesi yapılan 4 kişi, hastaneye kaldırıldı. İşçilerin ellerinde yanıklar meydana geldiği belirtildi.


İtfaiye yetkilileri, yangının depo bölümünde bulunan ve mobilya yapımında kullanılan yanıcı maddelere ulaşmadan söndürüldüğünü, olası facianın önüne geçildiğini belirtti. 


Söndürme çalışmalarını Kaymakam Şerafettin Tuğ ile İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Grup Başkanı Fuat Barandır da izledi. Çevrede korkuya neden olan yangında büyük çapta...