03 / 05 / 2024

Gazioğlu Hafriyat İnşaat adres

Gazioğlu Hafriyat İnşaat adres

Gazioğlu Hafriyat İnşaat Taahhüt Makine Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Zafer Durmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta Bahçelievler, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Gazioğlu Algan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazioğlu Algan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Gazioğlu tarafından kuruldu.

Aremisa Hafriyat İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aremisa Hafriyat İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Sergen Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Seyyıl Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyyıl Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yılmaz ve Seyit Muşluoğlu ortaklığında kuruldu.

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Gözaydın Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözaydın Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Garip Gözaydın tarafından kuruldu.

Başoğlu Peyzaj Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Başoğlu Peyzaj Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Baş tarafından kuruldu.

Tekinoğlu Bilgi Teknolojileri Elektrik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Tekinoğlu Bilgi Teknolojileri Elektrik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Alkan tarafından kuruldu.

Mr Mengiroğlu Yapı İnşaat Emlak Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mr Mengiroğlu Yapı İnşaat Emlak Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Mengir ve Recep Megir ortaklığında kuruldu.

Mirzaoğlu Yıkım Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirzaoğlu Yıkım Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Taşın tarafından kuruldu.

Ağırtaş Hafriyat İnşaat Nakliyat İş Makinaları Kiralama Gıda Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ağırtaş Hafriyat İnşaat Nakliyat İş Makinaları Kiralama Gıda Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda Halil Gırtten tarafından kuruldu.

Mtn Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtn Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Derya Kızıloğlu tarafından kuruldu.

Burcu Hafriyat İnşaat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burcu Hafriyat İnşaat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Sevilay Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Kutoğlu Madencilik İnşaat Hafriyat Peyzaj İş Makineleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kutoğlu Madencilik İnşaat Hafriyat Peyzaj İş Makineleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  700 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kut tarafından kuruldu.

Gazioğlu Hafriyat İnşaat adres Haberi

Gazioğlu Hafriyat İnşaat adres

Gazioğlu Hafriyat İnşaat Taahhüt Makine Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Zafer Durmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu. 


Gazioğlu Hafriyat İnşaat Taahhüt Makine Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları...