17 / 05 / 2024

gaziosmanpaşa 500 Evler caddesi

gaziosmanpaşa 500 Evler caddesi

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin prestij caddelerinden olan 500 Evler Caddesi’nin yenilenmesi çalışmalarını başlattı.

Gaziosmanpaşa'da toprak kaydı, 30 ev boşaltıldı: Yeni evler verilecek!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da dün toprak kaymasından etkilenen kiracılar kiracı, ev sahipleri de ev sahibi olarak kalıcı evlerine geçecek. İstanbul Valisi Davut Gül, detayları açıkladı. 

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm mağduriyeti: Kira yardımı verilmedi, 2013'ten beri evler yapılmadı! 

Gaziosmanpaşa’da 2013’te başlayan kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkımı yapılan konutlar hala teslim edilmedi. İşte vatandaşların mağduriyeti...

Gaziosmanpaşa Belediyesi 72 milyon 500 bin TL'ye gayrimenkul satacak! 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan Kemerburgaz'da yer alan 1.800 metrekarelik gayrimenkulü satışa çıkardı.

Öniz 500 Evler satışta! Öniz 500 Evler'deki 2+1, 3+1, 4+1 konutlar ne kadar?

ASM Grup tarafından Ankara'da inşa edilen Öniz 500 Evler projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Öniz 500 Evler'deki 2+1, 3+1, 4+1 konutlar ne kadar? İşte detaylar...

Gaziosmanpaşa'daki 382 bin 500 metrekarelik rezerv yapı alanının imar planı askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Mevlana Mahallesi, 38,25 ha.lık Rezerv Yapı Alanına (11B) ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa'da 2 bin 500 konut dönüşecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, bölgede devam eden kentsel dönüşüm projelerinden ulaşım yatırımlardan ve 2019 hedeflerinden bahsetti. 

We Haliç Rezidans Gaziosmanpaşa fiyatlar!

Ilgın İnşaat tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen We Haliç Evleri 2019 yılında sahiplerine teslim ediliyor. Proje 58 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Gaziosmanpaşa 500 Evler caddesi yenileniyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin prestij caddelerinden olan 500 Evler Caddesi’nin yenilenmesi çalışmalarını başlattı.

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi kentsel dönüşüm imar planı askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi İbrahim Hayırlıoğlu Caddesi ile Sefa Caddesi arasında kalan 68 bin 500 metrekarelik kentsel dönüşüm alanının imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Proza Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Proza Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi, Zeynal Aksoy Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Gaziosmanpaşa' da kuruldu.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden 500 dönümlük arsa tahsisi!

Madeni Sanatkarları Odası Başkanı Fehmi Çankaya, yeni sanayi sitesinin Gaziosmanpaşa Üniversitesi ve Arıtma Tesisi'nin karşısında Belediye tarafından 500 dönümlük arsa tahsisi yapılarak 2019 yılında faaliyete geçmesinin planlandığını kaydetti.

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşümle değerlenecek!

Gaziosmanpaşa'da dünyaca ünlü bir mimarlık ofisi 4 bin dönümlük alanın dönüşümü için mastır plan hazırladı. Prof. Dr. Gürsel Öngören, "Metrekaresi bin dolar olan evler 5 yıl sonra 25 bin dolara satılacak" dedi.

Gaziosmanpaşa'da konutların metrekaresi 25 bin dolara satılacak!

Kentsel dönüşümün gözde merkezlerinden Gaziosmanpaşa'da dünyaca ünlü bir mimarlık ofisi 4 bin dönümlük alanın dönüşümü için mastır plan hazırladı. Prof. Dr. Gürsel Öngören, "Metrekaresi bin dolar olan evler 5 yıl sonra 25 bin dolara satılacak" dedi.

gaziosmanpaşa 500 Evler caddesi Haberi

gaziosmanpaşa 500 Evler caddesi


Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçedeki prestij caddelerinde sürdürdüğü yenileme çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. Yenileme çalışmaları başlayan 500 Evler Caddesi yaklaşık 1575 metre uzunluğunda. 500 Evler Caddesi’nin acil durum ve servis fonksiyonlarını sürdürebilmesi için 7 metrelik servis genişliği kısmında bazalt küptaş, yaya aksının binalara kadar olan kesitinde ise granit bloktaşlar kullanılacak. Cadde yenilenirken meydanlaşan genişliklerde farklı bu taşlar renk tonlarıyla çeşitlendirilecek. Okul ve çeşitli alanların kesişiminde zemin döşeme kaplaması renkleri çeşitlendirilip farklılık oluşturulacak.


Çeşitli geçiş noktalarına hidrolik bariyerler konulacak. Proje kapsamında ayrıca modern aydınlatma elemanları ve park yapmayı engelleyici sınır elemanları kullanılıyor. Yapılan proje kapsamında oturma bankları, çöp kutuları gibi şehir mobilyaları yenileniyor ve ağaç altı ızgaralar da oluşturulan projeye uygun olarak belirleniyor.



Gaziosmanpaşa...