05 / 07 / 2024

gaziosmanpaşa balkon yarışması

gaziosmanpaşa balkon yarışması

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından, ilçe sınırları içerisinde, ilçe sakinlerinden oluşan katılımcıların balkonlarının belirli kriterlere göre, profesyonel jüri üyeleri aracılığıyla değerlendirildiği ödüllü bir yarışma düzenleniyor.

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi! 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi. 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkacak.

TOKİ'den Gaziosmanpaşa'ya 431 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa projesi yarın ihaleye çıkıyor. 431 adet konutun yer aldığı proje altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

TOKİ Balıkesir Gaziosmanpaşa 726 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Balıkesir Gaziosmanpaşa projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekilişi yarın!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da devam eden Yıldıztabya Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura heyacanı başladı. Proje dahilinde hak sahipleri yarın belirlenecek.

STK’lardan Taksim Meydanı Yarışması açıklaması!

Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ve meslek örgütleri, Taksim Meydanı Yarışması ile ilgili açıklamalar yaptı. Açıklamada, "Taksim Meydanı için bundan sonra atılacak tüm adımları süreç boyunca, birlikte ele almaya ve tartışmaya davet ediyoruz" denildi. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Taksim Meydanı Tasarım Yarışması açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Taksim Meydanı Tasarım Yarışması'nda son 20 projenin analiz edildiğini söyledi. İmamoğlu, projelerin Taksim’in bütününe hizmet eden beton ağırlıklı görüntüyü ortadan kaldırmaya odaklandığını belirtti...

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'nın jüri üyeleri açıklandı!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği'nin (İMİB) gerçekleştireceği 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın jüri üyeleri açıklandı. 

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'na son başvuru 14 Ağustos!

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması için başvurular başladı. Son katılım tarihi 14 Ağustos olarak açıklanan yarışmanın bütün süreçleri online olarak gerçekleştirilecek...

İBB Bakırköy Özgürlük Meydanı için tasarım yarışması açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

Sürdürülebilir Geleceği Tasarla Yarışması'nın sonuçları açıklandı!

Rönesans Holding tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Sürdürülebilir Geleceği Tasarla Yarışması'nın sonuçları TED Rönesans Kolejinde düzenlenen törenle açıklandı.

Sürdürülebilir Geleceği Tasarla Yarışması'nın sonucu 6 Nisan'da açıklanacak!

Rönesans Holding’in gelenekselleştirdiği “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla Yarışması’nın 3. dönem sonuçları 6 Nisan Perşembe günü TED Rönesans Koleji’nde düzenlenecek özel bir törenle açıklanacak.

Antalya En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması’nda süreç başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere bu yıl ikincisini düzenlediği “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”na başvurular Mart ayı içerisinde başlıyor.

Antalya En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere bu yıl ikincisini düzenlediği “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”na başvurular 27 Mart 2017 itibariyle başlıyor.

gaziosmanpaşa balkon yarışması Haberi

gaziosmanpaşa balkon yarışması


Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından, ilçe sınırları içerisinde, ilçe sakinlerinden oluşan katılımcıların balkonlarının belirli kriterlere göre, profesyonel jüri üyeleri aracılığıyla değerlendirildiği, yaşanılan çevreye sahip çıkma ve güzelleştirme konulu, en güzel balkonun seçildiği ödüllü bir yarışma düzenleniyor.


Gaziosmanpaşa Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, ilçe sınırları içerisinde, ilçe sakinlerinden oluşan katılımcıların balkonlarının belirli kriterlere göre, profesyonel jüri üyeleri aracılığıyla değerlendirildiği, yaşanılan çevreye sahip çıkma ve güzelleştirme konulu, en güzel balkonun seçildiği ödüllü bir yarışma.


 YARIŞMANIN AMACI


Gaziosmanpaşa ilçe sınırlarındaki balkonların değerlendirilerek, yeşilimizi korumak, ilçemizde ki yeşil alan azlığından dolayı yeşil alanları arttırmak, çevremizi çiçeklerle güzelleştirmek, vatandaşın çiçek ve diğer süs bitkilerine olan ilgisini arttırmak.


Kendi balkonunu güzelleştiren herkes aslında Gaziosmanpaşa’yı da süslüyor ve renklendiriyor. Bu vesileyle bir rekabet ortamı yaratılarak kalite ve çeşitlilik bakımından daha zengin...