06 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa Kapalı Spor Salonu temel atma

Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa Kapalı Spor Salonu temel atma

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce projelendirilen Barbaros Hayrettin Paşa Kapalı Spor Salonu Gençlik Merkezi ve Zeminaltı Otoparkı'nın temeli törenle atıldı.

Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi, 3071 ada, 1, 2, 3, 4, 5 parseller ve 3072 ada, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 parseller ile tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi, 1,84 Ha’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Barbaros Hayrettin Paşa Camisi 2022 yılında açılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'ni 2022 yılı sonu gelmeden bitirip teslim edeceğiz" dedi.

Barbaros Hayrettin Paşa Camisi 2.5 yıl sonra açılacak!

Mimar Sinan'ın kalfalık eseri olarak bilinen ve Süleymaniye Camisi'nden öykünerek tasarlanan Barbaros Hayrettin Paşa Camisi inşaat çalışmalarının tamamlanmasıyla 2.5 yıldan sonra ibadete açılıyor.

Barbaros Hayrettin Paşa Camisinin temeli atıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Levent'te yapılan caminin ismi Barbaros Hayrettin Paşa Camii olacağını açıkladı...

Gaziosmanpaşa Millet Bahçesi açıldı!

Barbaros Hayrettin Paşa ve Mevlana Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Mesire Alanı’nı Millet Bahçesi olarak düzenlediklerini ve alanın artık ücretsiz olarak hizmet vereceğini müjdeledi.

Kaan Yüzey Kaplama Metal Plastik Kimya Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaan Yüzey Kaplama Metal Plastik Kimya Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Cihat Yıldırım tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de Gaziosmanpaşa, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Kudos Internatıonal Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kudos Internatıonal Turizm Ticaret Limited Şirketi, Fikriye İlyaz ve Ebrahim İsmail ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Gaziosmanpaşa, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

TSM Dekorasyon İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TSM Dekorasyon İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Celalettin Yerli, Murat Koçak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta Gaziosmanpaşa, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Barbaros Hayrettin Paşa Spor Salonu'nun temeli atıldı!

Barbaros Hayrettin Paşa Kapalı Spor Salonu, Gençlik Merkezi ve Zeminaltı Otoparkı’nın temel atma törenine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yanı sıra Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da katıldı.

Barbaros Hayrettin Paşa Evleri 84 bin TL' den başlıyor!

Çanakkale İl'inde yükselen Barbaros Hayrettin Paşa Evleri projesi kentsel dönüşüm projesi olarak yükseliyor. Projede toplam 162 adet daire bulunuyor. Barbaros Hayrettin Paşa Evleri 84 bin TL' den başlıyor.

Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi kentsel dönüşüm cadde ve sokakları!

Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde hangi cadde ve sokaklar kentsel dönüşüm kapsamında? GOP Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm hangi sokaklarda uygulanacak? İşte Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa kentsel dönüşüm soka

Gaziosmanpaşa Barbaros Bilgi Evi yarın açılıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen Barbaros Bilgi Evi, yarın düzenlenecek törenle hizmet açılıyor. Peki Barbaros Bilgi Evi, Gaziosmanpaşa'da nerede? İşte Barbaros Bilgi Evi'nin adresi ve açılış saati...

Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa Kapalı Spor Salonu temel atma Haberi

Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa Kapalı Spor Salonu temel atma


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Dünyada kentlerde nüfusun giderek arttığı yüzyılda, yerel yöneticiler olarak bizim, kamu kuruluşlarının, politize olmamış sivil toplum kuruluşlarının, iş dünyasının ve halkımızın beraberce kol kola girerek neleri başarabileceğimizi fark etmeye başladık" dedi.


Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa Kapalı Spor Salonu Gençlik Merkezi ve Zeminaltı Otoparkı'nın temeli törenle atıldı.


Törene, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş'ın yanı sıra Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz ve İlçe Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Topbaş, törende yaptığı konuşmada, yapımı bugüne kadar ihmal edilmiş tesislerden birinin temel atma törenini gerçekleştirdiklerini belirterek, bunun haklı gururunu hep birlikte yaşadıklarını söyledi.


İstanbul'un 15 milyon nüfusuyla dünyanın 130 ülkesinden daha büyük olduğuna dikkati çeken Topbaş, İstanbul'un bir ülke özelliği gösterdiğini aktardı.


Şehrin sanayileşmeye...