19 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa Belediyesi yardım

Gaziosmanpaşa Belediyesi yardım

Okullarda eğitim öğretim faaliyetlerinin başlaması öncesinde 28 okulun 18 bin kilogramlık boya malzemesi ihtiyacı karşılandı. Böylece tüm okullara toplamda 123 bin TL’lik boya malzemesi yardımı yapılmış oldu.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm mağduriyeti: Kira yardımı verilmedi, 2013'ten beri evler yapılmadı! 

Gaziosmanpaşa’da 2013’te başlayan kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkımı yapılan konutlar hala teslim edilmedi. İşte vatandaşların mağduriyeti...

Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na konut göndermesi: Gaziosmanpaşa'da tamamladığımız konut sayısı 5 bini aştı!

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum yaptığı açıklamada bugüne kadar Gaziosmanpaşa'da tamamladıkları konut sayısının 5 bini aştığını söyleyerek, "İBB yönetimi 5 yılda İstanbul'un tamamında ulaşamadı." dedi.

Gaziosmanpaşa GOPAŞ Merkez Evleri'nde kura heyecanı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yürütülen GOPAŞ Merkez Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerinin daireleri noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimiyle belirlendi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi 72 milyon 500 bin TL'ye gayrimenkul satacak! 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan Kemerburgaz'da yer alan 1.800 metrekarelik gayrimenkulü satışa çıkardı.

Aile Bakanlığı bu kişilere 50 bin TL'yi aşan yardım yapıyor!

Türkiye'de Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, şehit yakınları ve gazilere yönelik hızlı yardım sağlama amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. İşte ayrıntılar...

Bakanlık açıkladı! Yardım paketlerine zam! Hem kiracı hem de ev sahiplerine duyuruldu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından milyonlarca dar gelirli aileye verilen yardım paketlerine dair yeni haberler duyuruldu. İşte detaylar!

Temmuz ayı yaşlı, engelli aylıkları, evde bakım yardım paraları yatırıldı mı? Kaç lira oldu belli oldu

Temmuz ayı evde bakım aylığı, engelli aylıkları, evde bakı aylıkları ödeme tarihi açıklandı. Yardım paraları banka hesaplarına Kurban Bayramı öncesi yatırılacak açıklaması yapılmıştı. Ödemelerle ilgili açıklamayı  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık açıkladı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden satılık 2+1 ve 3+1 daireler! 1 milyon 75 bin TL'den başlayan fiyatlarla... 

Gaziosmanpaşa Belediyesi, İstanbul ili, Gaziosmanpaşa ilçesinde yer alan 45 adet 2+1 ve 3+1 daireyi 1 milyon 75 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Gaziosmanpaşa'da 796 konutun tapusu teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan Sarıgöl Mahallesi 12B Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahiplerine tapu teslimleri yapıldı. 

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tepkisi!

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde yüzlerce vatandaş kentsel dönüşüm nedeniyle mağdur. Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin hakları ve sözleşmeleri dikkate almadığını belirten Gaziosmanpaşalılar, konuya ilişkin konuştu.

Dar gelirli ailelere kira yardımı müjdesi!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi binlerce vatandaşa kira yardımında bulunuyor. Peki, kira yardımı için başvurular nasıl yapılır? Kira yardımı başvuru şartları neler?

Binlerce kişiye sosyal yardımlaşma kira yardımı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca ihtiyacı olan binlerce vatandaşa kira yardımı veriliyor. Kira yardımlarından yararlanmak isteyen vatandaşların bizzat başvuru yapması gerekiyor. İşte sosyal yardımlaşma kira yardımı başvuru şartları...

Gaziosmanpaşa'da 4 caminin inşaatında son aşamaya gelindi!

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yapımı devam eden 4 cami inşaatında çalışmalar son aşamaya geldi. Camilerin Ramazan'da ibadete açılması bekleniyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi yardım Haberi

Gaziosmanpaşa Belediyesi yardım


Öğrencilerin daha iyi şartlarda öğrenim görmesi için çalışan Gaziosmanpaşa Belediyesi ilçedeki anaokulu, ilk ve ortaokullar ile liselerin ihtiyaçlarını karşılanması için yardımlarını sürdürüyor. Okullarda eğitim öğretim faaliyetlerinin başlaması öncesinde 28 okulun 18 bin kilogramlık boya malzemesi ihtiyacı karşılandı. Böylece tüm okullara toplamda 123 bin TL’lik boya malzemesi yardımı yapılmış oldu. Bazı okullarda dış cephe boyası ile bina içinin boya badana işlerinin yanı sıra konferans ve spor salonlarının laminant parke zemin vb. işleri de Gaziosmanpaşa Belediyesi ekipleri tarafından yapıldı. 


Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim alması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadıklarını belirterek, okulların ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini ifade etti.  


Gaziosmanpaşa...