04 / 05 / 2024

gaziosmanpaşa dönüşüm projeleri 2019

gaziosmanpaşa dönüşüm projeleri 2019

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 7B Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ihalesi gerçekleştirildi.  813 konut, 31 dükkân, 813 araçlık kapalı otoparka yer verilen projede hak sahipleri 550 gün sonra evlerine kavuşacak.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Dönüşüm Projesi Türkiye’ye örnek olacak!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta yaptığı açıklamada “Mahalle konseptinde ve yatay mimari görünümündeki Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi, Türkiye’ye örnek bir proje olacak” dedi.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Belediyeler kentsel dönüşüm projeleri için yönetmelik bekliyor

Kentsel dönüşüm projeleri yönetmeliğe takıldı. Kentsel dönüşüm için yasanın 9 Kasım’da çıkmasına rağmen yönetmeliğin henüz açıklanmadığını kaydeden sektör temsilcileri, “Belediyeler, yönetmelik olmadan kanunu yorumlayamıyor. Sadece Kadıköy’de yaklaşık 400 proje var” denildi.

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Ümraniye'nin yeni kentsel dönüşüm projeleri açıklandı: Karabekir'e 61.350, Dudullu'ya 22.650 bağımsız birim yapılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'nin planlanan kentsel dönüşüm projelerini tek tek açıkladı. Peki yeni projeler hangi mahallelerde olacak? İşte detaylar...

İzmir Aliağa’da kentsel dönüşüm devam edecek!

Aliağa Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeniden inşa edilen “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 60 konut sahiplerine teslim edildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul başta olmak üzere deprem riski yüksek yerlerdeki kentsel dönüşümü hızlandırıyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa Meydanı'nda Kentsel Dönüşüm Projeleri Anahtar Teslim ve Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31888 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o yönetmelik...

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

İzmir Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde hayata geçecek kentsel dönüşüm projeleri için ilk toplantı gerçekleştirildi. 

Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm sorunu çözüldü!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ilçedeki kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili yaptığı açıklamada Çırpıcı Mahallesi'nde 2015 yılından bu yana süren kentsel dönüşüm sorununu çözüme kavuşturduklarını müjdeledi.

Tevfik Göksu'dan İBB'ye kentsel dönüşüm tepkisi!

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu önceki gün kentsel dönüşüm anahtar teslim kura töreninde yaptığı açıklamada İBB'yi kentsel dönüşüm projeleri nedeniyle eleştirdi.

Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi 16 Ağustos'ta!

Yeni kentsel dönüşüm projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesini 16 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

gaziosmanpaşa dönüşüm projeleri 2019 Haberi

gaziosmanpaşa dönüşüm projeleri 2019

Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm kapsamında depreme dayanıksız binaları güvenli ve kaliteli yaşam alanlarına dönüştürme süreci hız kesmeden sürüyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Bakanlar Kurulu kararıyla riskli alan ilan edilen Bağlarbaşı Mahallesi 7B kentsel dönüşüm bölgesinin ihalesi gerçekleştirildi. TOKİ güvencesi ile hayata geçirilecek olan  olan inşaatın ihalesini Egemen İnşaat&Mehmet Çelik Ortaklığı kazandı. Firma inşaat alanındaki çalışmalarına başladı. Kentsel dönüşüm kapsamında bölgeye 813 konut ve güvenli yaşam alanları yapılıyor.

HER DAİREYE BİR OTOPARK

Toplam 140 bin metrekare alanda inşa edilen proje kapsamında 813 konut, 31 dükkan, 813 araçlık kapalı otopark, yeşil alan ve sosyal donatılar inşa edilecek. Projede her konut kendi otopark alanına sahip olacak.

YATAY MİMARİ UYGULANACAK

Mahalle ve komşuluk kültürünü esas alan Bağlarbaşı dönüşüm projesinde...