05 / 05 / 2024

gaziosmanpaşa eminönü arasına bisiklet yolu mu yapıldı

gaziosmanpaşa eminönü arasına bisiklet yolu mu yapıldı

Gaziosmanpaşa ve Eminönü arasında yapılan bisiklet yolu tamamlanarak kullanıma açıldı. İBB tarafından projelendirilen bisiklet yolunun 15 kilometreye ulaştırılması hedefleniyor.

1940 yılında Eminönü'ne 20 milyon TL'lik proje! Ticaret Sarayı ve Vakıf binasının yapımı planlanmış!

1940 yılında, Eminönü Meydanı'na için yapılan çalışmaların ardından, Eminönü ile Unkapanı arasında 20 milyon lira bütçeyle Ticaret Sarayı ve Vakıf binası yapılacağının bilgisi verilmiş.

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! TOKİ'den yeni proje bekleyenler acil bakın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 431 konutluk yeni proje inşa edecek. İstanbulluların yüzünü güldüren proje için yeni ihale tarihi belli oldu.

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki 319 bin 800 metrekarelik riskli alanın imar planı revizyonu askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi Riskli Alanın yaklaşık 31,98 ha kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıkarıldı.

Finansbank kesenin ağzını açtı. Bir de bunu inceleyin

Bankaların kredi konusundaki yarışı devam ediyor. Kesenin ağzını açan bankalar arasına Finansbank da katıldı. İşte banka tarafından hazırlanan kredi kampanyasının detayları.

Gram altın bu tarihte tam 1.650 TL olacak! İslam Memiş resmen açıkladı! Bu tarihi duyanın ağzı adeta kulaklarına vardı!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altın bu tarihte tam 1.650 TL olacak... İslam Memiş resmen açıkladı... Bu tarihi duyanın ağzı adeta kulaklarına vardı...

Gaziosmanpaşa'daki 65 bin 600 metrekarelik riskli alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Yeni Mahalle (9A) Riskli Alanının yaklaşık 6,56 hektarlık (65 bin 600 metrekare) kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planına askı itirazları kapsamında yapılan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

TOKİ Gaziosmanpaşa başvuruları ne zaman? Konut ihalesi ne zaman yapılacak?

TOKİ, Gaziosmanpaşa konutların satışı hakkında sorular sorulmaya başlandı. Peki TOKİ Gaziosmanpaşa başvuruları ne zaman? İşte detaylar!

TOKİ Balıkesir Gaziosmanpaşa 506 konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Balıkesir Gaziosmanpaşa Mahallesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Eminönü- Alibeyköy Tramvay Hattı'nın 2. kısmı Aralık 2022'de açılıyor!

İBB ile Fransız Kalkınma Bankası arasında, Eminönü- Alibeyköy Tramvay Hattı'nda kullanılması amacıyla, 93 milyon Euro tutarındaki ön protokole imzalar atıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hattın kalan kısmının 2022 Aralık'ta açılacağını duyurdu.

Gaziosmanpaşa'da miras kavgası: 1 ölü, 3 yaralı!

Gaziosmanpaşa'da aile arasında çıkan miras kavgasında silahla vurulan 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Polis ateş açan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Belediye taşınmazlarından borçlarına karşılık Bakanlıkça satın alınanların sayısı TBMM'de!

2010-2021 yılları arasında belediyelere ait taşınmazlardan borçlarına karşılık Bakanlıkça satın alınanların sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuşadası’nda bin 500 yıllık ağacın yanına yapılan villa yıkıldı!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan ve zamanla genişleyen şehrin içinde kalan bin 500 yaşındaki zeytin ağacının yanına villa yapılması engellendi.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından, 926 konut, her daire için kapalı otopark ve sosyal donatı alanlarını kapsayacak olan Bağlarbaşı Mahallesi 2.Etap 7A Kentsel Dönüşüm Projesi’nin inşaatına başlandı.

gaziosmanpaşa eminönü arasına bisiklet yolu mu yapıldı Haberi

gaziosmanpaşa eminönü arasına bisiklet yolu mu yapıldı

Gaziosmanpaşa, modern metropollerle yarışan bir çehreye kavuşma yolunda önemli bir adım daha attı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'nm direktifiyle yapımına başlanan Gaziosmanpaşa-Eminönü arasındaki bisiklet yolu, tamamlanarak vatandaşın kullanıma açıldı. 


İŞARETLER VAR 

Gaziosmanpaşa Küçükköy'den başlayarak Vialand alt yoldan AlibeyköySilahtar-EyüpEminönü hattında hizmete giren bisiklet yolu İBB tarafından projelendirildi. Hizmete alınan bisiklet yolunun EminönüAlibeyköy Tramvay Hattı projesine dahil edilmesiyle 15 kilometrelik bir uzunluğa sahip olacağı belirtiliyor. Bisiklet yolunda kaza ve usulsüz park yapılmasına engel olmak için trafik işaretleri ve engelleyiciler yerleştirildi. Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "İlçemiz geneline bisiklet yolunu yaymak için gerekli çalışmaları başlatmış bulunuyoruz. Plan dahilinde bisiklet yollarımız daha da artarak uzun bir ağ haline gelecek" dedi. Gaziosmanpaşa Belediyesi, bisikletler için belediye bahçesine ilçenin ilk bisiklet parkım...