13 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa Essenora kiralık

Gaziosmanpaşa Essenora kiralık

Gaziosmanpaşa Essenora'da kampanya kapsamında, 0 peşinat, 0 kredi ve 0 faizle konut sahibi olunabiliyor. İşte, kampanya detayları...

Kiralık daire sayısı artıyor ama kiralar düşmüyor!

Elazığ Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz yaptığı açıklamada kiralık daire fiyatlarında düşüş olmadığını söyledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Gaziosmanpaşa Küçükköy plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Küçükköy Mahallesi, 14033 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kültürel tesis alanı ve otopark inşaatında usulsüzlük!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni denetleyen Sayıştay, Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne ait arazi üzerine ‘kültürel tesis alanı ve otopark’ inşasını pazarlık usulüyle yapan yüklenici firmanın, çok sayıdaki alanı da işleterek kazanç elde ettiğini tespit etti.

Gaziosmanpaşa Küçükköy 7224 ve 15076 parsellerin plan tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa İlçesi, Küçükköy Mahallesi, 17224 ve 15076 parseller ve bir kısım tescil harici alana ilişkin kreş 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulana imar planı tadilatı askıda...

Gaziosmanpaşa'da 21.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçesi Küçükköy'de yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 21 milyon 946 bin 245 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda 90 daireli 23 yapı yıkıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına ara vermeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, Bağlarbaşı Mahallesi'nde 90 daireli 23 farklı yapının yıkımını gerçekleştirdi...

Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nın ihalesi yapıldı!

Selçuklu mimari çizgilerinden esinlenip Anadolu'nun geleneksel yapı malzemeleri kullanılarak hayata geçirilecek olan Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nın ihalesi yapıldı.

TOKİ Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı ihalesi bugün!

İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı ihalesi 3 Mayıs'ta!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarını da sürdüren TOKİ, Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı ihalesi 3 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Gaziosmanpaşa'daki 56 riskli binanın yıkımı başladı!

Kentsel Dönüşüm çalışmalarının hızla sürdüğü Gaziosmanpaşa’daki 56 riskli binanın yıkımı başladı.

Gaziosmanpaşa Tem Avrasya satılık ev fiyatları!

Tem Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa'da altı blok olarak hayata geçirildi. Gaziosmanpaşa Tem Avrasya satılık ev fiyatları 507 bin TL'den başlıyor...

Gaziosmanpaşa'da kiralık ev kalmadı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Ahes Misal İstanbul projesinin tanıtım toplantısında yaptığı açıklamada dönüşüm çalışmalarının devam ettiği Gaziosmanpaşa'da kiralık konut kalmadığını söyledi.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa Küçükköy Mahallesi'ne ilişkin Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün İBB tarafından askıya çıkarıldı..

Gaziosmanpaşa Essenora kiralık Haberi

Gaziosmanpaşa Essenora kiralık

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi ile hayata geçirilen Essenora İstanbul Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı Küçükköy'de inşa ediliyor.


Toplam 758 daire ve 12 dükkandan meydana gelen  Gaziosmanpaşa Essenora'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 


Projede yer alan dairelerin teslimlerin Haziran 2016'da yapılması planlanıyor.  Essenora'nın sosyal alanları arasında; 2 adet yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, mini spor alanları, fitness merkezi, cafeler, restaurantlar, çok amaçlı spor alanları yer alıyor.


Gaziosmanpaşa Essenora'da kampanya!

Gaziosmanpaşa Essenora'da kampanya kapsamında, 0 peşinat, 0 kredi ve 0 faizle konut sahibi olunabiliyor. 


Adres : Fevzi Çakmak Mah. Kemal Şeker Bulvarı KÜÇÜKKÖY /  İstanbul 


Essenora iletişim 

Telefon: 444 8 344

Web adresi: www.essenora.com

Öznur...