02 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa metro projeleri

Gaziosmanpaşa metro projeleri

Gaziosmanpaşa Meydanı Temel Atma Töreni’nde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Daha çok metro, daha çok iş, aş ve istihdam için ‘Evet’ demek lazım” dedi.

Gaziosmanpaşa'ya iki teleferik hattı geliyor!

Gaziosmanpaşa, ulaşımda dev projelerle gelişiyor. Gaziosmanpaşa’nın içinden geçecek 4 raylı sistem hattı ve 2 teleferik hattıyla Kentsel Dönüşüm çalışmalarına entegre edilmesiyle ilçe ulaşımın merkezi olacak.

Binali Yıldırım: Gaziosmanpaşa'ya metro gelecek!

Gaziosmanpaşa, Paşa Köşkü’nde düzenlenen ‘Balkan Göçmenleri ile Buluşma’ programında konuşan AK Parti  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Gaziosmanpaşa'ya metro müjdesi verdi.

 Gaziosmanpaşa’ya 2 yeni tünel müjdesi!

Gaziosmanpaşa; metro, tünel ve aktarma merkezleriyle İstanbul’un her noktasına artık çok kolay bir şekilde ulaşacak. Yapımı süren metro ve tünel projelerinin yanı sıra Gaziosmanpaşa’ya kazandırılması amaçlanan 2 ayrı tünelle de ulaşım daha hızlı hale gelecek. 

Gaziosmanpaşa'ya metro müjdesi!

AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı ve başkan adayı Hasan Tahsin Usta, üç metro hattının ilçede birleşeceğini müjdeleyerek, “Gaziosmanpaşa’yı raylı sistem ağıyla öreceğiz” diye konuştu.

Gaziosmanpaşa'ya dönüşümle 4 bin 492 konut!

İstanbul’un en yoğun ilçeleri arasında yer alan Gaziosmanpaşa’daki kentsel dönüşüm projeleri hız kesmeden devam ediyor.

Gaziosmanpaşa'ya 45 bin metrekarelik dev meydan!

Gaziosmanpaşa Meydanı Temel Atma Töreni’nde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Daha çok metro, daha çok iş, aş ve istihdam için ‘Evet’ demek lazım” dedi.

Eyüp ve Gaziosmanpaşa projeleri masaya yatırıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilçelerinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili toplantı düzenleyerek tecrübelerini paylaştı.

Vezneciler-Gaziosmanpaşa metro hattı 2019'da tamam!

Gaziosmanpaşa, ulaşımda devrim oluşturacak projelerle buluşmaya devam ediyor. Vezneciler-Gaziosmanpaşa Raylı Sistem Hattı’yla Gaziosmanpaşa ulaşımda önemli bir kavşak noktası haline geliyor.

Gaziosmanpaşa Kent Konseyi toplandı!

Gaziosmanpaşa Kent Konseyi’nin 2015 Yılı İkinci Genel Kurulu, Konsey üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Genel Kurulda Kadın, Gençlik, Engelli Meclisleri ile çalışma gruplarının projeleri değerlendirilerek kabul edildi.

İşte Gaziosmanpaşa'nın çehresini değiştirecek projeler!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin ilçenin önemli eksikliklerinin giderecek projelerinin yapımı devam ediyor. Gaziosmanpaşa'nın çehresini değiştirecek ve ilçeye değer katacak projelerin başında Mecidiyeköy - Mahmutbey Metro Hattı geliyor

Gaziosmanpaşa’da bina yıkıldı, ev sahipleri tepkili!

İstanbul Gaziosmanpaşa’da Mecidiyeköy -Mahmutbey metro hattı tünel kazı çalışmalarından etkilenerek yan yatan bina, önceki gece geniş güvenlik önlemleri altında yıkım ekibi tarafından yıkıldı. İşte ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa'da metro sebebiyle yan yatan bina yıkıldı!

Gaziosmanpaşa’da metro inşaatı nedeniyle yan yattığı ileri sürülen binanın yıkım işlemleri büyük ölçüde tamamladı. Akşam saatlerinde başlayan yıkım işlemlerinin günün aydınlanmasıyla büyük ölçüde bittiği gözlendi.

Gaziosmanpaşa metro kazısı nedenile 5 katlı bina yan yattı!

Gaziosmanpaşa'da metro inşaatı kazısı yapıldığı bildirilen bölgede 5 katlı bir bina yan yattı.Çökme tehlikesi yaşayan ve yan yatan bina önünde park halindeki bir otomobil de çökme nedeniyle oluşan çukura düştü.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, kentsel dönüşüm konusunda Karayolları Kentsel Dönüşüm Bürosu'nda bir 'Bilgilendirme Toplantısı' düzenledi. Başkan Usta, Gaziosmanpaşa metro hattının proje aşamasında olduğunu söyledi.

Gaziosmanpaşa metro projeleri Haberi

Gaziosmanpaşa metro projeleri


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Gaziosmanpaşa’da 4 meydanı birbirine bağlayarak 45 bin 500 metrekarelik dev bir meydan oluşturuyor. Atatürk Büstü Meydanı, Hükümet Konağı Meydanı, Kültür Merkezi Belediye Meydanı ve Cami Meydanı, İBB’nin hayata geçireceği 6 milyon 665 bin liralık projeyle birleşiyor. Gaziosmanpaşa Meydanı Temel Atma Töreni, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın katılımıyla gerçekleştirildi. Gaziosmanpaşa Meydanı’nda düzenlenen törende İstanbul Milletvekili Recep Koral, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Oktay Çağatay, İBB Bürokratları, İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanı Temel Başalan, İBB Meclisi Üyeleri, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal, Gaziosmanpaşa sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar da yer aldı.Törende konuşan Başkan Kadir Topbaş, 13 yılda İstanbul’a 98 milyar lira yatırım yaptıklarını, bu yılda 16,5 milyar...